הסצינה הכי אהובה

riktal

New member
הסצינה הכי אהובה

מהי הסצינה שאת/ה הכי אוהב/ת? בצינה שאת/ה יכול לרות שוב ושוב וממש לדקלם כל מילה בה?

משי22

New member
אני לא בטוחה שזאת הסצנה הכי אהובה עלי

פשוט כי יש לי כל כך הרבה סצנות אהובות, אבל הסצנה שאני זוכרת ממנה כל מילה היא זאת:

Sam: how long did you get?
Dean: One year. I got one year.
Sam: You shouldn't have done that. How could you do that?
Dean: Don't get mad at me. Don't you do that. I had to. I had to look out for you. That's my job!
Sam: And what do you think my job is?
Dean: What?
Sam: You've saved my life over and over. I mean, you sacrifice everything for me. Don't you think I'd do the same for you? You're my big brother. There's nothing I wouldn't do for you. And I don't care what it takes, I'm gonna get you out of this. Guess I gotta save your ass for a change.

סוף עונה 2... כל כך הרבה פעמים זה הדהד לי בראש, זה עדין אחת הסצנות האהובות עלי כל כך

עוד סצנה שאני זוכרת אותה ממש טוב זה דין בפרק 220, הפרק עם הג'יני, כשהוא בא לקבר של אבא שלו ושואל אותו:

"But why? Why is it my job to save these people? Why do I have to be some kind of hero? What about us, huh? Mom's not supposed to live her life. Sammy's not supposed to get married. Why do we have to sacrifice everything, dad? "

ואני יכולה להכניס לפה גם את דין מתגרה בYED בפרק הסיום של עונה 1 (" I bet you’re real proud of your kids, too, huh? Oh wait, I forgot. I wasted ‘em.")

ודין נגד השטן-בדמות-סאם בפרק 504 ("You're the same thing, only bigger. The same brand of cockroach I've been squashing my whole life. An ugly, evil, belly-to-the-ground, supernatural piece of crap. The only difference between them and you is the size of your ego.")

ודין בפרק 402, שהוא רק מגלה שיש מלאכים ("Because why me? If there is a God out there, why would he give a crap about me? I mean, I've saved some people, okay? I figured that made up for the stealing and the ditching chicks. But why do I deserve to get saved? I'm just a regular guy.")

ניסיתי ממש לחשוב עם יש סצנה כזאת שממש זכורה לי שסאם הוא הדמות הראשית בה, ולמרבה הצער שום דבר לא עולה לי
אני מקווה שיהיו כאן אחרים שיזכרו יותר ממני

riktal

New member
הבחירה הראשונה שלך

מפרק 22 בעונה 2 - זאת אחת הסצינות הכי אהובות עלי. בגלל שקראתי את מה שכתבת בבוקר, נזכרתי שמזמן לא ראיתי את הפרק הזה אז ניצלתי את העובדה שגם היום היינו בלי שופטים כדי לראות את הפרק הזה. המבט של דין לפני שהוא אומר לסאם שיש לו רק שנה לחיות עדיין מצליח להעביר בי צמרמורת! והחיוך שלו בסוף

משי22

New member
איזה דרך מעולה לנצל את הזמן

זה פרק מעולה ודין מושלם. אותי הוא הכי הורד הסצנה עוד לפני כן, כשבובי קולט מה הוא עשה וממש צועק עליו, ודין כזה מסכן ואומלל שם, מסביר שלא הייתה לו ברירה

riktal

New member
הבחירה שלי היא מפרק 10 בעונה הראשונה

מדובר בסצינה שבה סאם תוקף את דין ואף יורה בו בכדורי האבנים. למרות שהכל היה בהשפעת הרוח של אליקוט, זה הרגיש כאילו סאם עשה לפחות חלק מזה בעצמו. בפעם הראשונה שציפיתי בזה לא האמנתי שסאם ינסה לירות בדין עם האקדח האמיתי וכשהוא עשה את זה ולא הצליח ואז המבט שעל פניו של דין - עד היום זאת אחת הסצינות שאני הכי אוהבת ורואה אותה שוב ושוב. צפיתי בסצינה הזאת כל כך הרבה פעמים ורק אז זה היכה אותי - אני מכורה לעל טבעי
!
זאת לדעתי אחת הסצינות הכי חזקות והכי טובות שהיו בסדרה.

משי22

New member
את זוכרת

ששיחזרו את הסצנה הזאת בפרק 509, עם הכנס מעריצים של סופרנטורל?

אם כבר מדברים על סצנה זכורה, אז זאת ממש חזקה בעיני:

BARNES: So where were we?
DAMIEN: Ah, Dr Ellicott and just zapped your brain.1.10 Asylum
BARNES: Right, got it. Ahem (goes into character) Why are we even here Dean? You just following dad's footsteps like a good little soldier? You that desperate for approval?
DAMIEN: (In character) This isn't you talking Sam.
BARNES: See that's the difference between you and me. I got a mind of my own. I'm not pathetic.
DAMIEN: So what are ya going to do Sam? Are you going to kill me?
BARNES: Man I am so sick of you telling me what to do...
DEAN: All right, you know what? That's it. That is it.
DAMIEN: What's wrong Bobby?
DEAN: I'm not Bobby, ok? You're not Sam. You're not Dean. What is wrong with you? Why in the hell would you choose to be these guys?
BARNES: (In normal voice) Because we're fans. Like you.
DEAN: No. I am not a fan, ok? Not fans. In fact, I think that the Dean and Sam story sucks. It is not fun. It is not entertaining. It is a river of crap that would send momst people howling to the nut house. So you listen to me. Their pain is not for your amusement. I mean do you think they enjoy being treated like... like circus freaks?
DAMIEN: Uh....I don't think they care, because they're fictional characters!
DEAN:
Oh they care. Believe me. They care a lot.

(Damien and Barnes turn back to Sam with a WTF look).

SAM: He..uh...he takes the story really seriously.

שאלה טובה

אני חושבת שבפרק 10 בעונה 3, כשדין סוף סוף מתעמת עם עצמו בחלום על זה שהוא הולך למות. זו היתה סצנה נהדרת, במיוחד הסוף שלה: "You're gonna die. And this - this is what you're gonna become"
מצמרר.
וגם בסוף הפרק כשהם חזרו על הקטע הזה שוב, עם הנקישה באצבע שסיימה את הפרק - זה היה טאצ' נהדר

ואני חייבת להוסיף את סצנת הכניסה של קאס בפרק הראשון בעונה 4. ניצוצות, צל של כנפיים, כל הדו שיח עם דין... ובעיקר הסוף עם המשפט "Because God commanded it. Because we have work for you". ביחד עם המוזיקה ברקע הכל הרגיש לי מאוד מיוחד, דרמטי, והתרגשתי לראות מה יקרה הלאה. אני חייבת לציין שההמשך לא היה מה שציפיתי (לא לטובה ולא לרעה, פשוט שונה) אבל את התחושה המיוחדת של הרגע הזה עד היום אני זוכרת.

וגם אני לא מצליחה לחשוב על סצנות של סאם
ז"א, רוב הסצנות שאני אוהבת וזוכרת של סאם הן סצנות שהצחיקו אותי במיוחד, אבל הן לא מצליחות להגיע לרמות של סצנות רציניות. ורציניות שאהבתי זה בעיקר דין (וקצת קאס)
סורי סאם

משי22

New member
אוי וואו

אני לא מאמינה שבחרת את הקטע מ-310. את לא מבינה, אני בכיתי שם פעם ראשונה שראיתי את זה, ואחר כך ראיתי את הסצנה הזאת עוד עשרות פעמים. ג'נסן שם משחק שם כפול באופן מושלם וזה קטע כל כך עצוב.

אני ספיילרתי לעצמי את עונה 4 למוות(השלמתי את 4 העונות בדיוק בהפסקה שבין עונה 4 ל-5), אז די ידעתי כשראיתי את קסטיאל מופיע לאיזה כיוון זה ימשיך... אבל זה נכון- בפרק הזה הם עשו את המלאכים מאוד מרשימים- הוא הרי ניסה לתקשר עם דין עוד כמה פעמים לפני כן, ומה שקרה זה שזגוגיות התנפצו ודברים נשברו והעיניים של פמלה נשרפו. חבל שבהמשך הסדרה הם די שכחו מזה, ורק לעיתים נדירות הם נזכרו להראות לנו את העוצמה של המלאכים.

למעלה