הספר שלי יצא לאור והוא מקסים מלא בסיפורים שלי
ה הגבירה מן האגם New member 23/7/13 #8 וואו, מה זה הקצב הזה? עוד מעט יהיה לפורום הזה מדף בספריה. בשעה טובה אילה, איזה כייף!
ש שחרזדה האחת New member 23/7/13 #9 תודה לך גבירה נעלה חלק מסיפורי הספר חוברו ונכתבו בתחילת דרכי. ורק עכשיו הבת הנהדרת שלי הגשימה לי את חלום הספר
תודה לך גבירה נעלה חלק מסיפורי הספר חוברו ונכתבו בתחילת דרכי. ורק עכשיו הבת הנהדרת שלי הגשימה לי את חלום הספר
מ משה גלזר New member 24/7/13 #11 מזל טוב.אני מזהה את סבא אליעזר ואת השפן והגזר אני תמיד מתבלבל בין הארנב והשפן, סיפרו לי שההבדל הוא משהו שקשור לגודל האוזניים מזל טוב.
מזל טוב.אני מזהה את סבא אליעזר ואת השפן והגזר אני תמיד מתבלבל בין הארנב והשפן, סיפרו לי שההבדל הוא משהו שקשור לגודל האוזניים מזל טוב.
ש שחרזדה האחת New member 25/7/13 #12 תודה משה , לארנבת אוזנים ארוכות והיא אוהבת מיני ירקות, קלת רגליים ופחדנית נורא. נשמע רשרוש והוף היא נעלמה
תודה משה , לארנבת אוזנים ארוכות והיא אוהבת מיני ירקות, קלת רגליים ופחדנית נורא. נשמע רשרוש והוף היא נעלמה
מ משה גלזר New member 25/7/13 #13 באוזניים לא ארוכות, שאת הרשרוש לא שומעות, הארנבת שפרוותה הלבנה, לליטוף הייתה זוכה.
A amor73 New member 8/8/13 #15 ארנב-שפן קצת באיחור. ב"אתר סיפורי קיבוץ", מופיע סיפור ילדים בשם: ארנבי מטייל בקיבוץ. בסופו הסבר על ארנבים.
ארנב-שפן קצת באיחור. ב"אתר סיפורי קיבוץ", מופיע סיפור ילדים בשם: ארנבי מטייל בקיבוץ. בסופו הסבר על ארנבים.