הספר עולם הדיסק...

idit potter

New member
הספר עולם הדיסק...

יש הודעה בפורום שאמרה משהו על ספר בשם "עולם הדיסק"... אז יש לי את משחק המחשב והייתי רוצה לקרוא את ההספר האנגלית מישהו יכול לומר לי איך קוראים לספר באנגלית?

idit potter

New member
עולם הדיסק

לי זה ניראה מובן מאליו אבל היה לי ויכוח קטן עם אח שלי... אז תודה...

אוווו....אני גאה בכם, אנשים!

ואם כבר בנושא הזה-מישהו יודע אם אפשר להוריד את המשחק מהאינטרא-ננט? (וקראתי היום שכנראה יעשו מזה סרט ויש הצעות לקאסטינג....ופול קידבי, אותו אני מעריצה, אומר מי הכי מתאים לדעתו....אני עדיין בהלם....הריסון פורד לויימס המסכן שלי...! ::צורחת::) DISC WORLD ROCKS! -ליאת-

פגעסוס

Well-known member
הורדתי פעם את המשחק מהאינטרנט

וסיימתי אותו. אבל יש בו באג בסוף (שלא מפריע לסיים את המשחק) ואי אפשר לשמור במהלכו (אז כל פעם שנמאס לי וסגרתי את המשחק הייתי צריך להתחיל מהתחלה, אבל זה לא נורא כי ברגע שיודעים מה לעשות זה הולך מהר... שעה וחצי פחות או יותר עם הפסקת אוכל לכל המשחק כולו מהתחלה...)

פגעסוס

Well-known member
אני כבר לא זוכר אבל...

זה היה כשחיפשתי את המשחק וגלשתי ע"י לינקים מאתר GAMEZ לאתר GAMEZ. במשך כמה שעות חיפשתי עד שמצאתי אותו. בכל מקרה אם את רוצה אותו אני יכול לשלוח לך אותו מכווץ במייל (אני מזהיר זה משחק גדול גם כשהוא מכווץ). בכל מקרה אני אנסה למצוא איפה הורדתי אותו...

אתה תוכל?!

::שמחה ומאושרת:: חיפשתי אותו במלא אתרים ללא הצלחה....:( תוכל לשלוח לי? מה הגודל שלו בערך? -ליאת-

לי כיף!!!

אין לי בעיה עם מקום!!! יש לי 25 ג´יגה פנויים!!! ווופי! ואי.מייל שמקבל כל גודל של קובץ!!! יהההההה!

פגעסוס

Well-known member
אני אוכל לשלוח בכיף...

הגודל של הקובץ (המכווץ) הוא 40 מגה (בכיווץ הכי חזק של ווינזיפ. הגודל שלו לא מכווץ הוא בערך 67 מגה... את רוצה שאני אשלח לך קובץ כזה גדול במייל? כי עדיין לא מצאתי את האתר שממנו הורדתי את זה...

למעלה