הספר מסע הנשמות

מולד1

New member
הספר מסע הנשמות

שנים אני "בדרך". קיבלתי המלצה מיוחדת, מאיש מיוחד, בנסיבות מיוחדות וקראתי את הספר הזה. למי שבוחר לקבל את הטקסט כאמת ואת התאורים כעובדות, הספר הוא לא פחות מאשר המפתח, המצפן ומורה הדרך האולטימטיבי לכל מי שאי פעם תהה ושאל את השאלות הנכונות. ולמי שחיפש תשובות בסדנאות ואצל מורי אמת ומכיר את השפה, זו תמצית כל ההסברים, כל התובנות כל העבודה המכינה. מעין "רוח גבית" שמעיפה אותך ישר למקום הנכון. חסד!

VERED SHEL

New member
כמה מילים עלי ועל הספר

הרבה פעמים תוך כדי קריאה אני מרגישה את השינוי שאני עוברת, את הרגיעה... את ההבנה... ובמקביל אני לעיתים (רחוקות יש לציין)תוהה איך בעצם אני יודעת שזו "האמת"... מרגיש לי שזו האמת אבל יש לי לעיתים תהיות... ניזכרתי שלפני שנה או משהו ראיתי מדבקה על רכב שהיה כתוב עליה "הגיהנום זה כאן" וע"פ הספר המקום הכי קשה שאנחנו נמצאים בו זה בעצם פה.... אשמח לשמוע איך אתם מרגישים עם זה איך אתם יודעים מה האמת ומהי אמת בכלל... בכל מקרה הספר הוא יהלום עבורי... יום טוב לכולם!!!!

well being

New member
אני אשמח אם תסבירי קצת יותר

או שתתיני דוגמאות על עקרונות מסויימים בספר שהתחברו לך לחיי היומיום תודה

VERED SHEL

New member
well being היקר

התהיה שלי הייתה איך יודעים שזו באמת באמת באמת האמת... ואני חושבת שפשוט יודעים... תהיתי מה גרם לכם לדעת שזו האמת ... לגבי השלב שבו אני נמצאת בספר - התחבר לי לחיי היום יום נושא הנפשות המדריכות הנפשות התאומות הדג'וו דברים שקורים לי ועכשיו הם יותר מובנים לי... כל מיני הכרויות במהלך החיים שנדמה לי כאילו הכרנו מאז ומתמיד... והאמת היא שכנראה אנחנו באמת מכירים מאז ומתמיד ובגלל זה יש לי חברות אמיצה עם אותם אנשים... אני חושבת שאני באיזה שהוא מקום יודעת לזהות את הקבוצה שלי גם פה ומשמרת אותה איתי... כי זה מרגיש לי הכי הכי בבית... |

מולד1

New member
אמת או שקר?

התהליך הרוחני אצלי לווה בהמון מנגנוני הגנה. האגו שלי עבד שעות נוספות ופרש אינספור מנגנוני הכחשה, ציניות, ספקנות, לוגיקה. המעבר משלב השאלות ובקשת ההוכחות לשלב האמונה לדידי היה שלב מורכב וממש בלתי אפשרי. עד קריאת הספר היו לא מעט מוקשים בלתי פתורים. אבל את מדברת בכלל על פאזה אחרת והיא המעבר משלב האמונה לשלב הידיעה והחוויה ואת קפיצת הדרך הזו קיבלתי בלי שהייתי מוכן לה כלל. בתחילת הספר עוד היו קולות בתוכי שניסו למשוך אותי לטיעונים של בדיה ספרותית גאונית, מניפולציות מתוחכמות וכיו"ב. (אל הספר הגעתי במקרה לאחר משבר ממושך במהלכו הוצאתי עצמי ממסגרת פעילות רוחנית תחת הדרכתה של מורה מסויימת. הגעתי להחלטה וחיפשתי לי מסלול אחר בנפרד מאישתי שזרמה מהר יותר, חלק יותר וטוטאלי יותר.) משלב קריאה מסויים הכל פשוט הסתדר לי, כאילו נפתח איזה צוהר למשהו מאוד מוכר וצרוב בתודעה שלי. הרגשתי כאילו הספר "מתגלה" רק למי שמוכן לו.

VERED SHEL

New member
מולד היקר - תודה על השיתוף...

אני אכן חושבת שאני מלטפת עכשיו את שלב הידיעה ... מתקרבת... ואין ספק שאני במקום של אמונה כל מה שאני קוראת מרגיש לי נכון ו"בבית" ואמת... ועדיין במקום מודחק מסויים אני תוהה ביני לבין עצמי איך ייתכן שאכן הכל כל כך בדיוק כמו שקיוויתי... כמו שידעתי? כמו שרציתי שיהיה...? אני אמשיך לקרוא.. תודה!

ruthi26

New member
שלום לכם בקשר לספר

אני בתחילת דרכי הרוחנית, התחלתי לתקשר וכו'... האם אתם ממליצים על קריאת הספר?? להמשך כיוון צעדיי בעולם הרוחני? רותי

רותי 11

New member
אני ממליצה על קריאת הספר

כדי להבין ולדעת דברים, לא קשור להתפתחות הרוחנית, נכון שזה נותן הבנות לגבי הרוחניות שלנו, אבל זה ספר מאוד מומלץ.

למעלה