הספר השביעי

הספר השביעי

היי אני חדשה בפורום ויש לי שאלה: מתי יצא הספר השביעי? מתי הוא יגיע לארץ? זה הספר האחרון? וכל דבר שאתם יודעים על הספר תודהה

2 Mיכל

New member
ברוכה הבאה.

99% שזה הספר האחרון. לא יודעים מתי הוא יצא, משערים שביולי 2007 אבל זה לא מבוסס.

bichov

New member
מה קורה פה?

מה קרה לשירשורי ה"מחר" ולאפטיות הכללית שאופפת את הפורום כל פעם כשמיהו מעיז לשאול שאלה שכבר שאלו? ובאמת אמרו יולי ?2007, כי זה המון זמן...

2 Mיכל

New member
רולינג אמרה שהיא רוצה להוציא את

השביעי בתאריך בעל משמעות. מעריצים משערים שזה יהיה ב-7.7.07. מבחינת זמן זה הגיוני (ולא רחוק מדי לדעתי). ו... האמת ששכחתי ממחר
. וואו, מוזר. מחר

L i O r K u S h

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

אני ליאורה בת 14.7
לרוב אני רק קוראת פה וכל יום נזכרת במשו חדש שהיה בסדרת ספרים הזאת שקראתי רק פעם אחת כי אחרת אני אתפגר אבל אני מאוד אוהבת אותה
עכשיו אני רואה מלחמת האופל זה חמוד
טוב שתקתי
השתלבות מהירה והרבה הנאה

little 14

New member
למרות שאני לא קשורה ../images/Emo9.gif

גמני ראיתי מלחמת הואפל

L i O r K u S h

New member
חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

טוב אם נרצה להמשיך אז רק בחברתי.. אחלה סרט

black robe

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif

אני נטלי, 12 וחצי
שהות נעימה
די בטוח שזה הספר האחרון, אבל זה לא בדיוק וודאי. יש שומעות שזה יצא ב7/07/2007 אבל רולינג לא הוציאה עדיין הודעה רשמית. זה בערך מה שיודעים...

דנקי

New member
תשובות... ../images/Emo140.gif

מתי יצא הספר השביעי? # אין תאריך מדוייק, חלק חושבים בקיץ 2007 (שזה נראה לי הרוב וזו גם דעתי..) ויש כאלה שחושבים שבקיץ 2008. אין תאריך מדוייק. מתי הוא יגיע לארץ? # אף אחד בעולם הזה לא יודע... יש קבוצה די גדולה של אנשים שמארגנים עצומה שלפיה הספר השביעי ייצא בישראל ובארצות אחרות באותו זמן עם הגרסה הבריטית. אבל חוצמזה אין תאריך.. זה הספר האחרון? # של הארי פוטר כן, וזה סגור וחתום, אבל רולינג כותבת סדרת ספרים חדשה, שלא קשורה להארי פוטר, והיא לגילאים קצת יותר קטנים. לא, זו לא שמועה. פרטים כללים... # הספר השביעי יהיה יותר קצר מהחמישי, ואולי יותר ארוך מהשישי.. הוא יספר על הקרב האחרון מול וולדמורט, במטרה לסגור את כל העסק איתו. לספר השביעי אין סוף פתוח, והוא יסכם את כל העלילה. כנראה שהארי לא ישוב להוגוורטס, ואולי רון והרמיוני יתלוו אליו.. אלו רק השערות... לדעתי, וזה די צודק מצד הארי, לקחת את רון והרמיוני איתו, כי הם החברים הכי טובים שלו והכל.. וזהו בערך.. מקווה שעזרתי!! דניאלה.

דנקי

New member
אה!! וברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif

אני דניאלה, בת 11 וחצי מהמרכז. השתלבות נעימה!!!

היי, ברוכית. ../images/Emo24.gif

והספר יוצא מחר.
אנשים, אני רק מחכה שמישהו ייכנס וישאל את השאלות האלה! מה אתכם? שרשורי מחר, חובה.
קייט.

למעלה