הספר החמישי

moriah

New member
הספר החמישי

אתם קולטים שיש לנו עוד עשרה חודשים עד שיצא הספר החמישי(באנגלית כמובן)? איך נשרוד? זה בטוח שלופין יחזור בספר החמישי. בסוף הספר הרביעי דמבלדור לא הסכים שהארי יבוא בחופש ישר אל הווסלים. הוא חייב להיות איכשהו אצל הדרסלים. ואיך זה שגברת פיג היא אנימגי? אולי הארי חייב להיות איכשהו אצל הדרסלים או אצלה?אולי הם שומרים עליו מפני משהו...

Hermione G

New member
מה שומר על הארי X4

גם לי נראה שפיג היא אנימגי וזו תהיה סיבה נפלאה ללמה הארי חייב להיות אצל הדרסלים אבל משום מה יש לי הרגשה שיש יותר מסיבה אחת... מקור ההרגשה הזו הוא מספר 4 בגרסה הבריטית עמוד 570 בעמ` הזה וולדמורט אומר שהארי פוטר מוגן בדרכים ( הוא אומר את המילה ``דרכים`` שהיא כמובן ברבים) שתוכננו ע``י דמבלדור שהוא היה צריך לטפל בעתידו של הארי. כך שזו סיבה א. וסיבה ב היא שהוא אומר באותו עמוד: ``Dumbledore invoked an ancient magic, to ensure the boy`s protection as long as he is in his relations` care.`` invoke זה ע``פי המילונית שלי: לקרוא אל, להתפלל ל-, לבקש, להעלות (רוחות), לעורר.מהפירושים של לעורר ולהעלות רוחות אני חושבת שהכוונה היא שדמבלדור העלה ועורר מחדש קסם נשכח שלא השתמשו בו שנים והוא מגן על הארי, הקסם שמאפשר להפוך לאנימגי עדיין בשימוש ופעם מישהו ספר לי השערה שלו שאולי להארי יש שומר סוד כמו שהיה לג`ימס ולילי ורק אם השומר יגלה לוולדמורט שהוא נמצא אצל הדרסלים הוא יוכל למצוא אותו שם וגם בקסם הזה אנחנו יודעים שעוד משתמשים כנראה שיש קסם אחר שדמבלדור הטיל, קסם שלא שמש איש שנים... אין לי מושג מה זה יכול להיות... מה אתם אומרים על זה? איזה דברים לדעתכם שומרים על הארי?

sarah

New member
ההגנה שלה הארי....

באמת יכול להיות שגברת פיג היא אנמג`י לחתולה... לא יודעת בכל מקרה...אולי זה הדבר היחיד לא יודעת.... אבל עם גברת פיג היא באמת שומרת עליו למה היא תמיד מעצבנת אותו ונותת לו עוגות מגעילות (בטח יסתבר שזה איזה תוגדן רעלים :)) וגם חוץ מזה.... נכון בגביע העולם האוהל של הבנים הראב כמו הבית של גברת פיג? אבל זה היה בית של קוסמים לא? זה רומז לנו על כך שגברת פיג היא קוסמת? לא יודעת....

Prongs

New member
גברת פיג...(הורס 4)

בטח שהיא קוסמת שימו לב בסוף ספר 4 לאחר שקורניליוס פאדג` אומר את דעתו על העצות של דמבלדור ועוזב את בית החולים של הוגוורטס, דמבלדור מתחיל לחלק פקודות לאנשים בנייהם סיריוס, הוא אומר לו לקרא לכמה אנשים לופין ומיס פיג! (ועוד כמה שאני לא זוכר)

Hermione G

New member
בהחלט נראה ככה X4

בהחלט נראה שגברת פיג היא מכשפה - שמתי לב לשני הרמזים האלו ובנוסף השכנה של הארי הרי נורא אהבה חתולים אז זה מאוד אפשרי... דמבלדור אמר לסיריוס להגיד ללופין, פיג ולעוד אחד שקראו לו פלצ`ר - נראה לי שהפלצ`ר הזה יהיה חשוב בהמשך כי הזכירו אותו פעמיים: פעם אחת דמבלדור ולפני זה פרסי סיפר למשפחה שלו שאחרי המהומות בגביע הקווידיץ` פלצ`ר בקש פיצויים על הריסה של אוהל עם 12 חדרים וג`קוזי שהוא טען שהיה לו ופרסי ראה בעצמו שהוא ישן מתחת לגלימה מוחזקת ע``י מקלות. מהסיפור של פרסי הוא לא נשמע בן אדם הגון במיוחד... ונכון שדמבלדור שולח את סיריס הוא אומר לו: ``you are to alert Remus Lupin, Arabella Figg, Mundungus Flettcher - the old crowd`` אז תהיתם למה הוא התכווון במילים : the old crowd ? אני תהיתי... יש לכם השערות בקשר לזה?

למעלה