הספר החדש של יהודית קציר -

הספר החדש של יהודית קציר -

ניצול של קטינה על ידי מורתה? אני כשלעצמי - לו היה המדובר בכתבה עיתונאית - הייתי בעד תליית המורה בככר העיר
אבל - יש שמועה שכל לסבית (אולי כל נערה?) פינטזה בנעוריה על איזושהי מורה... ככה שכמו ב"לוליטה" - גם כאן, נראה לי שהופקעה איזו פנטזיה קולקטיבית, לטובת מימוש ספרותי. יותר בעייה יש לי עם ה"חזרה בתשובה" של הגיבורה הנערה (ריבי, נדמה לי?) ושל מורתה, ואת העונשים המוסרניים שהן סופגות בשל כך. (סרטן שד ו- גלות...) פינטזתן פעם על מורה??? מה דעתכן על הספר?

אז הנה כמה דברים

שהיו לאנשים להגיד על הספר. היה את זה, והיה גם קצת מזה... וד"א, אני עוד לא קראתי

איזו הקלה...

מסתבר שהביקורות כבר גילו את סוף הספר לפני... (הפולניה שמחה להפטר מאשמה..) למה נראה לי שכולם ששים להתנפל על הספר ולקרוע אותו לגזרים??? אולי לא נוח למנחם בן לגלות מהו סקס לסבי??? איכשהו בספר הוא יוצא די אוטנטי...

ואת נהנית מהספר?

או שגם מצאת אותו כ"רומן לסבי שפל"? ואני הייתי מאוהבת נואשות במורה של לביולוגיה בגיל 12. לבי היה מחסיר פעימה בכל פעם שראיתי אותה.. אחח...הימים ההם...

לא יודעת לענות על זה ../images/Emo4.gif

נדמה לי שהוא הצליח לעשות לי משהו שספרים בד"כ לא עושים: הוא הביך אותי. "רציתי לנשק לך בשדה החרציות" התקרב לזה קצת... אבל איכשהו היה פחות נוקב... כאן, כשמי שמעידה על עצמה שהיא "סטרייטית לחלוטין" , כותבת רומאן לסבי מלא פינות טעונות שכזה - אני חייבת להודות שהתחושה הראשונה שלי היא : אי-נוחות. ומכאן הדרך לאי-אובייקטיביות כבר קצרה. הספר מלא ברמיזות לא נעימות : היומרנות שבחיבור ל"אנה פראנק"... סקס בין מורה לתלמידה... כלבה מעורבת באופן אינטימי... תאורי סקס מפורטים (ואני חצי-ייקית
) ... והכל כל כך קולח... איכשהו - לא יודעת מה להגיד. (והמורה שלך לביולוגיה - היא אהבה אותך? )

חה!

אולי יהודית קציר כתבה את הספר ע"פ פנטזיות כמוסות שלה (ואולי לא ממש כמוסות, לכי תדעי. והמורה אם היא אהבה אותי? נראה לי שכן, אבל בטח לא כמו בסדר או משהו שמתקרב לספר. הממ..מיותר לציין שקיבלתי 100 בביולוגיה. ובגיל ההוא, מי ידע בכלל מה זה לסבית.

שמנתולה

New member
אני לא קראתי!

(אבל כנראה שגם לא אקרא, לא אוהבת ספרות עברית). מתי בדיוק היתה לי הזדמנות להתאהב במורה בהתחשב בזה שאני והבלונדה יחד מילדות?!

BOOGY BOOGY

New member
הספר החדש של יהודית קציר-

אני חושבת שהוא לא קשור בכלל ללסביות. זה בהחלט לא סיפור אהבה לסבי. אולי יש לו את כל החומרים לתבשיל אבל המינונים אינם נכונים ומה שיוצא זה סתם עוד סיפור.. סיפור פנטזיונרי לא אמין שפונה לחרמנות הממוצעת ומנסה לעטוף בעטיפה יפה ניצול מיני. הספר הזה יכול להתאים לכל מי שמפנטז/ת על סקס לסבי ותו לא. אני בהחלט לא הייתי מכניסה אותו לרשימת הספרים הורודים..

לא קראתי את הספר...

ונראה לי שאני גם כבר לא אקרא... אגב, הרומן הלסבי שאני הכי אהבתי הוא "כיסוי" מאת אמנדה דונהיו, שממש עשה לי קווץ' בבטן. חוץ ממנו, לא מצליחה להיזכר בשום רומן לסבי שעשה לי את זה. ובקשר למורות, אני ידועה בחולשתי למורות לאנגלית..ץ

לא התאהבתי במורה ../images/Emo4.gif

אז מה זה אומר עלי? שאני לא לסבית תקנית? ושאלה - מנהלת בי"ס נחשב?

את לסבית תקנית...

ולו רק בגלל שגם אם ירדו לך נקודות על אי-התאהבות-במורה, זה כאין וכאפס לעומת הנקודות שהתוספו לך על איך שאת נוהגת

../images/Emo24.gif את נהדרת!!!!!!!

ונגעת לי בדיוק במקום הנכון ב-
. מחמאות על הנהיגה זה ממש במקום השני אצלי, מיד אחרי מחמאות על איך אני טובה ב....

אפשר רק שאלה?

למה איך את טובה ב...
(הכוונה לאיך שאת טובה בבדיחות, נכון?) - זה המקום הראשון??? מה, ללדת לא נחשב?

בטח שבדיחות

וגם ללדת נחשב מאוד, כי אני ילדתי בן ואתמול הוא שאל אותי "אמא מה את יותר אוהבת, יד או פה?" ואני עניתי מיד "פה". אז הוא שאל "למה? כי בפה אוכלים?" חייכתי. כשיגדל יבין....

זואיzoe

New member
תקראו את אמה ויגואר

של אריקה פישר. אני תמיד ממליצה עליו. אם כבר קווץ' בבטן אז עד הסוף. סיפור אמיתי

למעלה