הספרים של Genki בארץ

GnomeBubble

New member
לא סביר להניח שאפשר

המקום הכי בטוח לחפש ספרי לימוד יפנית הוא בחנויות אונברסיטאיות (כדאי בתחילת שנת הלימודים - אחר כך דברים מתחילים לאזול, כמו שפורבול יוכל להעיד
) ואולי אפשר גם למצוא מציאות בחנות יד-שניה. בכל מקרה המבחר קטן, וכדאי פשוט להזמין מאמאזון. זה לא יקר מדי, ויש משלוחים לארץ.

JPing

New member
להזמין מחנויות באינטרנט

יש את AMAZON ואת THE JAPAN STORE.

Toshiki

New member
עדכון מצב

אין סיכוי שההורים שלי יתנו לי להשתמש בכרטיס אשראי שלהם כדי להזמין מאמאזון או מ-The Japan Shop, שאלתי אותם. הייתה לי תקרית לא נעימה עם תשלום למשחק אונליין כלשהו לפני כמה חודשים טובים ועכשיו הם לא סומכים עלי יותר, והאמת שגם אני נעשיתי חשדן יותר בעניינים האלה. בקיצור אני נואש להשיג את הספר ואין לי מושג מאיפה, אני יודע שיש גם חוברת עבודה אבל הספר חשוב יותר. לא נשמע לי סביר כל כך שחנויות שמוכרות ספרים לסטודנטים באוניברסיטה תמכור לילד בכיתה ט', ואני בכלל לא יודע איפה יש חנויות כאלה. אני מנסה להבין למה בדיוק קניתי את הספר שלי בצרפתית באותו מחיר אם אין לי מושג ירוק בצרפתית. בתי ספר בארץ צריכים להתחיל ללמד שפות שימושיות יותר.. כמו יפנית.

GnomeBubble

New member
זה לא שיש לך הרבה ברירה

מבחר הספרים היפנים בחנויות בארץ מצומצם. אבל לדעתי אתה יכול לקנות באמאזון עם כרטיס אשראי בלי חשש. מדובר בחברה גדולה ומכובדת ואני לא שמעתי עד עכשיו שלמישהו היה בעיות בנושא הזה איתם... אם להורים שלך אין בעיה לתת את מספר כרטיס האשראי שלהם לחנויות בזאפ (כמו רוב הישראלים) אז ממש לא צריכה להיות להם סיבה לפחד מאמאזון. סתם דעה שלי. הבעיה האמיתית עם אמאזון היא המשלוח, אבל נגד זה כבר אין מה לעשות.

Toshiki

New member
זו בדיוק הבעיה

שאין לי הרבה ברירה. גם Blizzard Entertainment הם חברה גדולה ומכובדת, אבל לכל חברה יש את הפאקים שלה. אולי מישהו כאן יודע מי אחראי על היבוא של הספרים לסטודנטים שלומדים בחוג ללימודי מזרח אסיה? האם זו האוניברסיטה שאחראית או שמא יש גוף אחר? אני סתם סקרן.

GnomeBubble

New member
תמיד יש את האופציה לפנות לחברת

האשראי ולדווח על הונאה. בכל מקרה, אני לא שמעתי על בעיות עם אמאזון. בכל מקרה, לדעתי מי שאחראי ליבוא הספרים הם חנויות הספרים האוניברסיטאיות, ואתה יכול לנסות את מזלך שם - אבל תיתקל שם במלאי מוגבל, ולא הכי מרשים לדעתי (האישית).

GnomeBubble

New member
ובעצם אם אתה מחפש

ספציפית את Genki אז זה כמובן תלוי בעניין אם יש בארץ אוניברסיטה שמשתמשת בהם או לא.

Toshiki

New member
אני לא בטוח

אבל אני זוכר שראיתי את השם של הסדרה הזו באתר של אוניברסיטה כלשהי, כי לא מצאתי אותו לבד. אולי בזה של אוניברסיטת ת"א אבל בדקתי שם ולא מצאתי רמז לזה, ומישהו בפורום של החוג ביקש לקנות ספר אחר בכלל. אולי ראיתי את זה באתר של איזה קולג' אמריקאי.. אני כבר לא זוכר איפה ראיתי את זה בדיוק. אז בעיקרון אני מבין שאין תקווה למצוא את הספר הזה בארץ, אז כנראה שאני אצטרך לראות איך הדברים מתקדמים.. אולי נמצא אלטרנטיבה להשיג אותו. פשוט שהורדתי עמוד ניסיון והספר הזה מעולה.

GnomeBubble

New member
אני יכול לברר עם איזה ספר עובדים

בירושלים. אבל לא נראה לי שזה זה. ובכל מקרה, אין בחנות של האוניברסיטה (אקדמון) עוד ספרי לימוד, עד כמה שאני יודע. אם יהיו אז בטח יהיו רק שנה הבאה.

JPing

New member
ברור +תקווה קטנה :

אז ככה נכון להיום אף אוניברסיטה משתמשת ב GENKI אבל ביררתי אם הבעלים של THE JAPAN SHOP והוא מקבל WESTREN UNION ( מה שאומר שלא צריך כרטיס אשראי אלא כסף מזומן וסניף דואר קרוב).

Toshiki

New member
תודה על הבירור

אבל לך תסביר עכשיו להורים שלי מי אלה Western Union ולמה זה בטוח להעביר דרכם כסף.. אין לי כוח להכנס לקטע הזו עוד הפעם. אבל היום חשבתי על דרך - יש לי חבר טוב בכיתה שמזמין בגדים ונעליים מאיביי, אז אולי הוא יעשה לי טובה ויזמין לי את הספר מאמאזון ואני כבר אחזיר לו, איך לא חשבתי על זה קודם?

Toshiki

New member
תודה, הסתדרתי

חבר שלי עושה הזמנה מאיביי עוד שבוע בערך, אז הוא יזמין לי את הספר יחד עם מה שהוא קונה ואני אחזיר לו. תודה על העזרה כולם

GnomeBubble

New member
היום שמתי לב שיש את הספר של גנקי

בספריה של האוניברסיטה העברית בירושלים. אם זה במקרה עוזר לך, או שבא לך לצלם כמה מאות עמודים טובים. יש שם כמה ספרים טובים ללימוד יפנית, למי שמעוניין, וגם עותק של ה-日本国語大辞典 (נראה לי שזה שם המילון) - מילון יפני-יפני ב-14 כרכים לכל מי שרוצה לעשות מחקר מקיף על השפה... זה הרבה מעבר ל-KOUJIEN, והאמת שגם אני קצת הסתבכתי איתו ולא ממש הצלחתי לפי איזה סדר אלפבתי הוא מסודר.

JPing

New member
LOL אני ראיתי את המילון הזה

יש עותקים בספריה הלאומית, וגם אני לא הבנתי איך הוא מסודר :). בכל מקרה יש מדפים על גבי מדפים בספריה של קמפוס הר הצופים ובספריה הלאומית (שנמצאת בקמפוס גבעת רם).

Toshiki

New member
עד ירושלים זה יותר מדי

בקושי לאוניברסיטת ת"א אני יכול להגיע
מבאס.

למעלה