הספרים של המומינים

הספרים של המומינים

יש לי את הספרים: "משפחת החיות המוזרות" ו- "סיפורי משפחת החיות המוזרות (מעשה בילדה בלתי נראית ועוד סיפורים)". השאלה שלי היא איפה אפשר להשיג את הספרים: 1.עמק החיות המוזרות 2.כוכב השביט מגיע לעמק המומינים 3.קיץ מסוכן בעמק המומינים 4.ספר הזכרונות של מומינאבא אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בעניין,אני רוצה מאוד לקרוא את כל הספרים ודרך אגב, יש פה אנשים שיש להם את הספרים האלה???? אתם יודעים האם יש אותם באינטרנט בעברית/אנגלית???? אתם יודעים אם חוץ מכל הספרים שהזכרתי תורגמו עוד ספרים לעברית???? אנא עזרו לי.... אשמח מאוד לקבלת עזרתכם!!!

B o N u s

New member
שלום יוסי ברק. אני מנהל אתר המומינים הישראלי

אנחנו מכירים
. את הספרים תוכל לקבל דרך BOOK ME או WALLA SHOP או מבחר חנויות הספרים האחרות [צומת ספרים וכו']. רוב הסיכויים שהספרים כבר "ניכחדו" מהארץ. מצטער. טל

רגע לא הבנתי...

כתבת לי שרוב הסיכויים שהספרים כבר "ניכחדו" מהארץ, ומצד שני כתבת לי שאת הספרים אוכל להשיג בצומת ספרים או בחנויות ספרים אחרות... והאם תוכל לתת לי את הכישורים ל- BOOK ME ול-WALLA SHOP ????

לי יש את עמק החיות המוזרות...

אני מדי פעם עוברת בחנויות ספרים ושואלת אם יש, ככה השגתי את עמק החיות המוזרות. המוכרת אמרה לי שלפעמים מגיעים כמה ספרים של המומינים.

B o N u s

New member
לא. מסופר שם על העננים של המכשף, אי השמנטפים

וניני. מפרק 1 ועד ל7 או 8 לא זוכר.. בסדר?

תעות בידך!!!

ממש ערבבת בין כל הספרים. בספר: "סיפורי משפחת החיות המוזרות" מסופר על ניני,השמנטפים,הדרקון האחרון ועל טי-טי-או. ובספר: "משפחת החיות המוזרות" מסופר על כובעו של המכשף (הובגובלין-כך הוא נקרא בספר),על כך שסנורקה (נערת הסנורק) מאבדת את שערה בגלל השמנטפים,על הממלוק ועל בוב וטינגומי (קונצי ובובי-זה שמם בספר) ועל הגרוק שרודפת אחריהם בגלל תוכן המזוודה. כשהייתי קטן קראתי את הספר שבו מסופר על החורף בעמק המומינים (הגבירה קרה,החדפים,מרלין וכו'),עכשיו אני פשוט רוצה לוודא שלספר קראו: "עמק החיות המוזרות"... בקיצור, הבנת?????????????????????????????????

B o N u s

New member
*טעות. ואין "סיפורי משפחת החיות המוזרות"

יש רק "משפחת החיות המוזרות"......... בכל מקרה, אתה מדבר על הספרונים!! אני מדבר על הספרים הישנים והעביי קרח..

בספרים הישינם והעבי כרך

בעמק החיות המוזרות, כן מסופר על החורף בעמק המומינים, אני מחזיקה אותו לידי...

אולי תוכל להסביר לי מה הם הספרונים

ומה הם הספרים??? כי בספרים שלי יש ב"סיפורי משפחת החיות המוזרות"-149 עמ', וב"משפחת החיות המוזרות יש-120 עמ'. אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי בעניין ולתת לי יותר פרטים. ד"א מצטער על שגיעת הכתיב...

B o N u s

New member
הסיפרונים הם פחות מ50 עמודים

תוכל לראות אודותיהם בעמוד שבאתרי "קונים את המומינים"..
אתה מדבר על הספרים.. בעלי ה149, 120 עמודים.. אין את הספר "סיפורי משפחת החיות המוזרות" יש הרבה ספרים אחרים. יש משפחת החיות המוזרות, כוכב שביט מגיע לעמק המומינים ועוד כל מיני...

tttooo444

New member
ברור שיש את הספר

"סיפורי משפחת החיות המוזרות"... יש לי אותו בבית וזה לא ספרון שמבוסס על הסדרה המצויירת. ספר של טובה יאנסן,עם הציורים המקוריים שלה והכל. הוא אמנם מורכב מסיפורים קצרים על העמק וזה.. אבל זה ספר של 100 ומשהו עמודים..

tttooo444

New member
יש לי את "עמק החיות המוזרות"

בעברית. אבל הוא כבר ממש גמור. בדיוק סיימתי לקרוא אותו. "סיפורי משפחת החיות המוזרות" הרבה יותר טוב..[גם אותו יש לי]

למעלה