הספרים הבאים

moriah

New member
הספרים הבאים

האם ג`יי קיי רולינג כתבה כבר את שךושת הספרים הבאים? אני חושבת שוולדמורט הוא אבא של הארי. קראתי על זה באתר www.harrypotternet.co.uk בספר הראשון הארי שאל את שמבלדור למה וולדמורט רצה להרוג אותו מהתחלה ודמבלדור אמר שהוא לא יכול לגלות לו. זה ברור שיש איזשהו סוד גדול בקשר לוולדמורט והארי. היה כתוב באתר גם שבספרים הבאים: נוויל מחליף עם הקרפד שלו והקרפד שלו הוא האח הגדול האבוד של הארי. דרקו מאלפוי הופך להיות אולי מנהל הגוורטס. הארי והרמיוני מתחתנים. בספר השביעי הארי מזמין את צ`ו צ`אנג לצאת והרמיוני מקנאת וכועשת ומרעילה את הBUTTERBEER שלו ושל צ`ו כך שהם ישנו ולא יתעוררו לעולם. רון מעיר את הארי אבל צ`ו נשארת כם לעד. השמועות האלו מפחידות מאוד אז שיכנסו לאתר רק אלה שמוכנים לזה נפשית. תכנסו לאתר שכתובתו למעלה ובאתר תיכנסו ל-FUTUER BOOKSאיך נרשמים לפורום? GINNY

Hermione G

New member
ממש לא נראה לי...

קודם כל לא נראה לי שוולדמורט היה רוצה להרוג את הבן שלו שנית בכל הספרים אומרים שוב וושוב שהארי דומה לאבא שלו כמו שתי טיפות מים חוץ מהעיניים שלו- שהן ירוקות כמו של אמא שלו

Padfoot

New member
ייתכן

בעולם הפנטזיה/מדע בדיוני זה לא כל כך מוזר שאב מנסה להרוג את בנו (ראו דוגמת ``מלחמת הכוכבים``) יש סיכוי שיש איזשהו קשר בין הארי לוולדמורט, אבל הוא לא אביו. כפי שכבר נאמר ונכתב הארי דומה חיצונית לאביו עם השיער השחור המקורזל והעיניים הירוקות.

Hermione G

New member
חשבתי על זה

חשבתי על זה שוולדמורט הוא סבא של הארי... בעיקרון זה אפשרי אבל זה לא נראה לי נכון..

sarah

New member
מוזר..אבל יכול להיות

אין לי מה להגיד ,באמת יכול להיות...אבל חלק ממש דביל

Hermaione

New member
לא נראה לי...

אני לא חושבת שזה נכון, זה נשמע לא אמין. הרמיוני והארי לא מתאימים והארי מאוהב בצ`ו וחוץ מזה הזוג הכי ברור והכי מתאים שיש הם הרמיוני ורון- הם כל כך מתאימים!

למעלה