הספרון גמור בבקשה. www.geocities.com/seodam2000/dwj.doc
B Bluescale New member 12/1/07 #2 תיקון טעות www.geocities.com/seodam2000 גם באתר אפשר לקרוא את הספרון. אשמח אם תגיבו פבל.
I israel46 New member 13/1/07 #4 תודה רבה רק חבל שאין גירסה בעיברית עם היה לי זמן הייתי מתרגם אולי מישהו יוכל לקחת יוזמה.
S silverhawk New member 14/1/07 #7 כל הכבוד לך על היוזמה! ../images/Emo47.gif אין לי כרגע זמן לקרוא את המאמר, אבל אני אתן פידבק בהמשך.
R Roy1232 New member 14/1/07 #8 אקרא אותו../images/Emo13.gif אבל מאחר שהעתקה של כתובות לשורת הכתובת ממלאת לי את הזיכרון של הכתובות ב"זבל", www.geocities.com/seodam2000/dwj.doc מעין ניצול הודעה
אקרא אותו../images/Emo13.gif אבל מאחר שהעתקה של כתובות לשורת הכתובת ממלאת לי את הזיכרון של הכתובות ב"זבל", www.geocities.com/seodam2000/dwj.doc מעין ניצול הודעה
R Roy1232 New member 15/1/07 #15 ניסיתי לעשות הלינק סלינק אבל לא הלך בסוף העתקתי את זה לשורת כתובת.. ואני לא מצטער שזה נשמר שם ביחד עם עוד כתובות מועדפות מרתק. אבל איפה יש גרסה עברית?
ניסיתי לעשות הלינק סלינק אבל לא הלך בסוף העתקתי את זה לשורת כתובת.. ואני לא מצטער שזה נשמר שם ביחד עם עוד כתובות מועדפות מרתק. אבל איפה יש גרסה עברית?