הספק.. תעודדו אותי

PinkyRaSta

New member
הספק.. תעודדו אותי../images/Emo210.gif

טוב אז אני לומדת לבד למועד פברואר ואני כל הזמן חוששת שאני לא אספיק ולא מספיקה, כי אני לא לומדת כל יום 5 שעות כמו שמצופה. אלא כמה ימים בשבוע כמה שעות, זה משתנה. התחלתי ללמוד בתחילת החודש.. אני אגיד מה כבר עשיתי ותגידו לי אם הקצב שלי טוב.. + עברתי על כל המילון בעברית, סימנתי מילים שאני כבר יודעת <ויש די הרבה> וגם למדתי כמה מילים חדשות.. + כנ"ל עם המילון באנגלית, רק ששם את הרוב המוחלט של המילים אני כבר יודעת, כמו כן עברתי על המילון ניבים באנגלית ועל הצירופי מילים. + במילולי למדתי ותירגלתי 'אנלוגיות' שהולך לי די טוב- רק צריך לשפר את אוצר המילים ובכלל יהיה מושלם, 'השלמת משפטים' שאני די גרועה בזה וגם 'פטל' שאני לא משהו בזה, ואני באמצע של 'הגיון צרוף'- כל השקולים והטענות וסתירת טענות וכו', הולך לי בסדר + באנגלית תירגלתי 'השלמת משפטים', 'ניסוח מחדש' ו'קטעי קריאה' והולך לי טוב בהכול + בכמותי עשיתי 'הסרת חלודה' והתחלתי לתרגל 'אלגברה פסיכומטרית' ו'השוואות כמותיות' עידוד?

fwooper

New member
את בהספק מעולה!

תחשבי שהקורסים מתחילים רק עוד שבוע ואת כבר סיימת את רוב החומר. זה תמיד ככה נראה שלא מספיקים, אבל את בהספק מעולה. באמת. תמשיכי ככה. וגם כשתסיימי את כל החומר מהספר אני ממליצה לך ללמוד מעוד ספר. ותקני את האוגדן של הסימולציות. הבנתי שהוא טוב ומשקף ת'ציון שיהיה.

למעלה