הספסל שלי ..

הספסל שלי ..

אני רוצה לספר לכם על הספסל שלי , הספסל שלי נמצא בקצה המרינה .. ליד הטיילת הוא נמצא ממש על הסלעים קרוב מאוד אל הים .... וזה הספסל שלי , אימצתי אותו כשרע לי , כשטוב לי , שכעצוב לי , כשאני מאוכזבת .. אני באה אליו יושבת ופתאום הכל נראה לי שונה .. החיים נראים אחרת , המציאות נראית לא דומה ... אני אוהבת לשבת עליו בשעות אחר הצהרים לשכשך עם הרגלים במים הקפואים ..לשבת ולחלום .. לחלום על אהוב שיבוא מתוך הים .. יבוא וינשק אותי על שפתיי... אוהבת לחלום על אהבה קסומה אהבה מיוחדת במינה ... אוהבת לפנטז על מחשבות ומילים אוהבת לרשום כל הגיגים ומשפטים את רוב השירים שלי אני כותבת שם .. ההשראה שלי זה הנוף של הים והים הכחול עמוק .. והשמים צבועים באדום .. שעת אחר הצהרים .. עוד מעט השמש תשקע לוקחת נשימה ענקית ומודה לאל על האהבה .. `` אני אוהבת אותך ..`` רוצה לומר לך .. רוצה לומר אבל קשה לי .. תבין בבקשה .. אז המים עוזרים לי ,, המים הכחולים .. הם עוזרים לי לכותב על זה הם מסייעים לי להעביר את זה .. וזה שלך , זה הכל בגללך... תבוא בבקשה אלי ,רוצה להכיר לך את הספסל שלי .. הספסל שלי ושלך .

zar

New member
וואוו

לקרא ולבכות יפה, נגה וצובט. אמיתות פשוטות וכל המוסיף גורע רק לאחל לך שהוא קרא וכבר בדרכו לספסל צאר

למעלה