הספירה ל - 1000

Right on Time

New member
הספירה ל - 1000

משחק חביב למשועממים שבינינו.... אז ככה פשוט מאוד סופרים עד 1000 אסור לפספף מספר ואסור לחזור על אותו מספר יותר מפעם אחת.. אז אני מתחילה -------- 1

4

Right on Time

New member
כול הכבוד---בוגר מאוד

באמת אם זה הכיף שלכם בחיים למה לא... תבלו -- רק אולי הגיע הזמן להתבגר?.. לא חושבים ככה? (שאלות רטוריות דרך אגב-- לא מצריך תשובה למי שלא הבין) ואם כבר אז למה לא נמשיך מ 392.... 393!!!!!!!!!

Right on Time

New member
תודה רבה...

לא התעצבנתי... צינתי עובדה... משום מה כולכם מיחסים אותי לעצבים בלתי נשלטים אל תדאג/י אצלי הכול ברוח הכי טובה שיש -- תודה על ההמלצה. ואכן כולה משחק הכול בצחוקים (שמשם מה לא מצחיקם -- מוזר) ולכן אני אציין שוב כי לא התעצבנתי!!

בבקשה תוציאי את הזין מהפה ../images/Emo140.gif

קחי את זה ברוגע, כולה בדיחה, אין צורך להיעלב מזה. תודה שהסברת לי מה זוהי שאלה רטורית, באמת שלא ידעתי מה זה עד הדקה שכתבת את זה!! תודה!! אני חב לך את חיי לעד!!!!! בואי לא נמשיך? כנראה שלא קלטת שהרעיון שלך מטומטם לגמרי, ומאוד מאוד מאוד חסר חיים.

זונע

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכל מילה בסלע!!!

עזוב סלע...כל מילה בכל הסלעים בעולם!

Right on Time

New member
אני מאשרת זואת נקבה

דבר ראשון אני לא התעצבנתי!! באמת הדבר האחרון שיכול לעצבן אותי זה הילדותית והטיפשיות שלכם!!!! באמת שהם בכלל לא נמצאים בראש סדר העדיפיות שלי!!! דבר שני הזין שלך או של כול אחד אחר לא בפה שלי תודה רבה באמת!! ומה בדיוק מצחיק בבדיחה הזאות כביכול?... ותודה רבה לא נעלבתי ולקחתי הכול ברגע... אפשר לחשוב פסיכולוג אתה תחסוך ממני את השטויות הילדותיות שלך ושל חבר שלך!! רוצים לצחוק ביף אף אחד לא מונע מכם אתם רוצים לשתף אחרים למה לא אבל לפחות תדאגו גם שזה היה באמת מצחיק!! ואני מאוד שמחה שהוספתי לידע הכללי שלך משהו למרות שזו לא הייתה כוונתי.. למה לא שיהיה על הדך לפחות עכשיו אתה יודע מה זו שאלה רטורית עכשיו מה שנשאר לך לעסות זה ללמוד איך לסדר בדיחה טוב!! ואין לי בעיה עם זה שאתה חושב שהרעיות הזה מאו מטומטם ומאוד אבל מאוד חסר חיים!!!! אני לא הכרחתי אותך להגיב נכון?.. אז למה היה לך כול כך חשוב להגיב? הרי הרעיון כול כך דבילי לא? למה להתריח את עצמך בשטות כזאות?.. אאמממ המסקנה שעולה לי היא כי אתה חסר חיים!! אז למה לא הינה הרעיון שלי מצויין בשבילך!! שניכם חסרי חיים!! ותשמור לך את החיים של לעצמך אין לי שון עינין בהם!! ואולי אם לא שמת לב אז עכשיו אבל רק עכשיו כן אני עצבנית!! ולך זונע (מה זה לעזאזל הכינוי הזה?!1) לא הבנתי אותך... מה ניסית להגיד בדיוק?.. אמממ אני לא יורדת לסוף דעתך "כול מילה בכול הסלעים בעולם"?!?!?!?!?!. WHAT THE FUCK??!!!

Right on Time

New member
חחחחחח

דרך מאוד מוזרה לציין את זה! המקוריות ביותר ששמעתי עד עכשיו!! כול הכבוד!! תודה על ההבהרה אדון בלון נחמד מצידך!! (פיתחתי הרגל חדש לציין שלא אני לא עצבנית!! אז אל תטעו)

יש כזה ביטוי, "כל מילה בסלע"

זה אומר "כל מילה אמת". אז כל מילה בכל הסלעים שבעולם, זה פשוט מודגש. סבב?

Angel On Earth

New member
וואו אנשים להירגעעעעע

מה כבר קרה?סה"כ משחק,סה"כ תגובה קטנה.... די למה אווירה שלילית כל הזמן?

למעלה