הספירה לאחור...?

הספירה לאחור...?

עוד 10 ימים בגרות בערבית... ב-27.. התחלתם ללמוד? אם לא מתי אתם מתחילים? וסעמק.. איך אפשר לשלוב את זה עם מתמטיקה? מה המגן שלכם? וכמה קיבלתם בבגרות בע"פ? וואי אני די לחוץ על הבגרות הזאת.. אני פשוט חייב להוציא 100 ב"ה.. יש מצב לזה? כאילו זה אמור להיות לא קשה.. אני מדבר על הבגרות של י'... טוב אז אני קיבלתי במתכונת - 100. בבגרות בע"פ - 100. והמורה שלי אמרה לי שאני לא אאכזב אותה בבגרות.. שיהיה לכולנו סופ"ש נעים..

מישהו לחוץ...../images/Emo3.gif

גם אם תוציא בבגרות בערבית 95 אז הממוצע שלך יהיה 98 שזה בסדר גמור...אף אחד לא מצפה ממך להוציא 100 בבגרות ונראה לי שכל ציון מעל 90 הוא משביע רצון, לא?...
ובקשר למתמטיקה...בגלל שהלך לי חרא בבגרות חורף ואני ניגשת שוב ואין לי זמן ללמוד אז יש לי שיעור פרטי בבוקר של הבגרות בערבית...ככה מסתדרים

זהו..

שבוא נגיד שערבית זה הבגרות שאני רוצה לקבל בה הכי הרבה.. כאילו זה נורא חשוב לי המקצוע הזה.. במיוחד להמשך דרכי .. =]]]

ואצלי זה המקצוע שבו יש לי סיכוי

להוציא את הציון הכי גבוה וזה באמת ככה...אבל בוא נגיד שיש לי ב-3 יחידות ציון סופי 99 ולא קיבלתי בבגרויות 100 אלא 97,98,96 (זה שהמגן היה 100 עזר מאוד...
). והמשך דרכך זה המודיעין? אל תדאג, גם אנשים עם 80 מתקבלים כך שמישהו עם 98 (אם אין פקטורים אחרים שיגרמו לו לא להתקבל) יתקבל.

נמנמ.

*אני מדברת על הבגרות של י"ב. בבגרות של י' אפילו אני קיבלתי 98 או משהו
* מגן - 88 בשני השאלונים [השלמה ל3 והשלמה ל5]. שמתי לב שיש פה אנשים עם ציונים מטורפים [כל הכבוד לכם. באמת.
], אבל 88 זה ציון שממש שימח אותי. התייאשתי מהשפה עוד באמצע י"א, ורק חיכיתי לסיים על זה. בבגרות בע"פ קיבלתי 95, וזה ממש שימח אותי, כי ממש השקעתי ולמדתי והייתי לחוצה פחד.
וזהו.
כשזה יסתיים, הפרידה מספרי תחביר-פועל-עיתונות תהיה משמחת מאוד.

צטלע

New member
אמ.

ממש לא התחלתי ללמוד, ואני גם לא רואה איך אני עושה את זה. חח יש לי עוד בדרך בגרות באנגלית, מתכונת בלשון, ואז ערבית..(ומתמטיקה ופיזיקה..
) ואין לי מושג עדיין מה המגן, עוד לא פירסמה. וקיבלתי 100 במתכונת :) (זה הבגרות של יא'..) ואל תלחץ מהיחידה הראשונה, זה הרבה יותר קל ממה שעושים מזה
פשוט לתרגם את הטקסט, לקרוא טוב את השאלות (במיוחד אם החובה היא לענות בעברית!!). ובשאר התחביר רק לעקוב אחרי ההוראות..לא לשכוח אותיות שמש ורשמב"א וזה. :)
אה, תגידו, יש לכם יום חופש לפני הבגרות? (כאילו, יום שישי..)

בשביל זה אלוהים ברא את "שבת מנוחה" כדי שאת

לא תקבלי חופש ביום שישי אלא תלמדי ביום שבת

צטלע

New member
../images/Emo6.gif

כן..אני גם חשבתי על זה. באסה :( חשבתי שאולי אני אוכל לשכנע אותם שלא נבוא ביום שישי..למרות שבמילא יש לי מתכונת 3 שעות בלשון :( לפחות לא להמשיך ללמוד אחרי זה
..

Yassi K

New member
מהה.. באותו יום גם מתכונת וגם לומדים כרגיל?

מחמירים משהו הבית ספר שלכם :| אצלנו (ונראה לי בכלליות) יש חוק שביום של מתכונת\בגרות לא לומדים.. אלא אם זה השלמות או משהו

שמע חבוב

אני אישית לא למדתי לבגרות הזאת- לא ב-י' ולא בי"א, ובשתיהן קיבלתי 98, ויחד עם המגן 100 קבלתי 99. אני נוטה להאמין שגם לך יש מגן לא רע בכלל, ואם קבלתי 100 במתכונת אין לך הרבה מה להלחץ. ותעשה לי טובה, משפטים כמו "אל תאכזב אותי בבגרות" אל תקח ברצינות. זה לא לטובה, תאמין לי.

מיטוזה

New member
אוקיי.

אני קצת לחוצה, נאמר ככה שאני יותר לחוצה מערבית מאשר מממתמטיקה
אני מוגשת על 100. למה אתה חייב להוציא מאה? מה זה השלמות הזאת? גם ציון מעל תשעים זה מעולה.

למעלה