אני אשלח... אותו... לילה בין הרגליות...ותצליחי.
ד דיאבולו5 New member 24/3/07 #79 מיום ליום אני יותר מופתע כמה הנשים פה לארג'יות(חוץ מהקוקו שמתמקחת איתי על 50 גר' קשיו ראי למטה)
מ מצוטטת New member 25/3/07 #83 ~לדעתי~ Zה מיקוח אבל זכות המענה לכוונה נשאיר לה שתפ3ח לך את קוד הכוונה
מ מצוטטת New member 25/3/07 #91 ../images/Emo12.gif זו לא כספת.... אלו הן שתי kokeyot.... מסכימה איתך, 3ריך בזהירות לפזרת להן א2ל בוא, תשאיר אותי בחו3ה כאן ....
../images/Emo12.gif זו לא כספת.... אלו הן שתי kokeyot.... מסכימה איתך, 3ריך בזהירות לפזרת להן א2ל בוא, תשאיר אותי בחו3ה כאן ....
מ מצוטטת New member 25/3/07 #94 למה למה)))))))))../images/Emo35.gif ככה מהר להרים ידיים ככה מהר להתייאש תתפשר על הר2ע עכשיו 2שVיל ההתחלה..... אחוריי Zה המ2ול.... ~לדעתי~
למה למה)))))))))../images/Emo35.gif ככה מהר להרים ידיים ככה מהר להתייאש תתפשר על הר2ע עכשיו 2שVיל ההתחלה..... אחוריי Zה המ2ול.... ~לדעתי~
ה הנודניקית עם הקוקו New member 25/3/07 #96 שו מיקוח?../images/Emo12.gif נתנתי רבע במתנה... חשבתי תדיג תודה.
י יערית New member 24/3/07 #15 וואלה 2? סחתיקה איך הזמן טססססססססססססססססססססססססססססס, מחזיקה אצבעות נשמה, מקווה שמישהו עומד לידך לבדוק שהדופק סדיר שבוע מוצלח שיהיה לכם
וואלה 2? סחתיקה איך הזמן טססססססססססססססססססססססססססססס, מחזיקה אצבעות נשמה, מקווה שמישהו עומד לידך לבדוק שהדופק סדיר שבוע מוצלח שיהיה לכם