הספירה לאחור התחילה..

BaBa LiVe

New member
הספירה לאחור התחילה..

מהיום זה יילך בימים! (אלא אם כן לא יקרה - שוב - משהו שיזיז את התאריך) זה הזמן להכין טבלאות יאוש! אנחנו קרובים מתמיד!

AlanisJunkie

New member
ככל שהתאריך מתקרב קשה יותר לחכות...

מה גם שמחכים לי באותו חודש שני אלבומים שאני מצפה להם בכיליון עיניים, בציפייה שלא תיאמן. אלאניס, כמובן, ומוריסיי, שמשחרר אלבום לאחר שבע שנים של שקט!

BaBa LiVe

New member
סליחה על העיתוי - אבל, הקליפ בארץ!

העברתי לי ערוצים היום בין אושוויץ למיידאנק וסוביבור וכל זה! הגעתי ל-VH1 ושם! היה את אבריטינג! קליפ חביב... אבל הכי חשוב זה שהוא כבר הגיע לאירופה! אל תחמיצו!

gggrrr

New member
השיגו אותי../images/Emo7.gif

god bless vh1 עד שבמקרה ראיתי טלוויזיה הייתי בטוח שאני יהיה ה1 שייכתוב אבל לא נורא דרך אגב הקליפ ישודר הרבה מאוד כי הוא בחירת החודש או משהו דומה

BaBa LiVe

New member
הוא מופיע כVH1 רקומנדס..

כלומר כהמלצה...זה חופף ל"frash" (או איך שלא כותבים את זה) של MTV

ואתמול שמעתי אותו פעמים ברדיו 102

רדיו תל אביב 731 ביס... ובכלל אתמול חרשו על אלאניס בלילה, שמו את THAT I WOULD BE GOOD בדיוק אחרי החדשות של חצות ושמעתי גם את UTOPIA (ברדייייייו??!?!?!)... ואת אבריטינג שלוש פעמים.

no pressure

New member
גם עכשיו, אבריטינג ב vhi

נראה לי שאנחנו עוד נשמע הרבה ממנו....

Lotzifer

New member
ראיתי! ראיתי! ראיתי!

חיחי...... קליפ חמוד...... הם בטח יחרשו עליו עכשיו.......

j u n k

New member
*מצטרפת לרשימה*

חביב...(הכי אהבתי את ההתחלה עם השיער הארוך
, אוח איך שאני קרציה..נו מה אני יעשה?!)

BaBa LiVe

New member
השתלטנו על VH1!

כל שעה יש אותו! ממש נחמד... עכשיו שוב היה... כן...הקליפ והסינגל הם 3 וחצי דקות... בשיר עצמו יש עוד בית והשורות אחרות...והמילים לא ממש כמו בסינגל! אבל נחמד! לגביי MTV זה יגיע לשם בטח עוד שבועיים...אחרי שהם יפסיקו להתלהב מעוד!!! קליפ חדש של ביונסה שמוציאה קליפים בקצב אלוהים יודע!

למעלה