הספירה לאחור החלה

ilanitmal

New member
בית הספר

להערכתי בית הספר שלנו לא יהיה מוכן בראשון בספטמבר, האם אפשר בשלב זה להוציא תוכניות מגירה לפתיחת השנה החדשה? אין מצב שנקבל טופס 4 במצב הקיים. סליחה על הלחץ!!!!!! נותרו 11 ימיי עבודה.

nushi12

New member
הספירה לאחור החלה

11,10,9, מה ....??? יש בכלל תוכניות מגירה לבית הספר.....??? הורים מרגישים את הלחץ הגובר והתגובות בדבר אורנים אופטימיים מידיי. אז אולי כדאי להרגיע אותנו קצת ???

limorsit

New member
המצב בהחלט לא

נראה אופטימי. אמנם אין אני מבינה בתחום הבניה אך לא קשה לראות ולהבין שמקום ללמוד תוך שבוע וחצי לא יהיה ובכלל.. אני חושבת ששנת הלימודים קרבה ובאה וטרם היתה פגישת הורים ילדים , לא נפגשנו עם מנהלת בי"הס וטרם פורסמה רשימת השיבוצים של הכיתות. החוסר ודאות תמיד מלחיץ, אנא אם משהו יכול להרגיע.. אזי אודה מאוד מאוד יום טוב

ronpel

New member
בית ספר

כולנו מודעים ללחץ הזמן הקיים ועובדים סביב השעון כדי להבטיח את פתיחת שנת הלימודים בצורה הטובה ביותר. האגף הדרומי עם 6 כיתות כבר מוכן ובימים אלה מסיימים את האגף המרכזי שכולל את המנהלה וכיתות אומנות , מדעים וכו'. את האגף המזרחי יסיימו לאחר פתיחת השנה בו יש 6 כיתות נוספות ואת המתנ"ס (בקומת הקרקע המזרחית) עד נובמבר. ביו"ש אין טופס 4 אך יש אישורים שונים שדרושים כמו כיבוי אש וכדומה. כל הבדיקות הנ"ל מתוכננות לשבוע הבא. ולכן יש מספיק כיתות מוכנות לפתיחת השנה. חברת חשמל כבר העבירה את קו החשמל והיום הותקנו קוי בזק. המנהלת וצוות המורים עובדים גם הם במקביל לגבי הצד הפדגוגי. בשל חוסר הוודאות לגבי המועד בו ניתן יהיה להשתמש במבנה לצורך כינוס ההורים לא פורסמו מועדי הכינוס. כרגע מתוכנן לבצע שני סבבים ב30 ו31 לחודש. פרטיס סופיים לגבי השעות והמיקום יפורסמו ברגע שנדע. זה מבצע גדול ומורכב והרבה גורמים מעורבים כדי שיצליח. מן ההורים והתלמידים אנו מבקשים גמישות וסבלנות כי המשימה לא קלה. אשתדל לעדכן ככל שניתן על ההתקדמות בימים עד לפתיחת השנה. רונן

אליבקר

New member
מתנדבים

רונן שלחתי לך במסרים את הטלפון שלי במידה ודרושים מתנדבים לסייע להכין את הכיתות בזמן. אני בטוח שיש הרבה הורים שמוכנים לעזור -רק תגידו ונגיע.

למעלה