הספיק לי

pardoi

New member
הספיק לי

אני הולכת הבייתה.... ללמוד? אולי אח"כ...או שאולי עכשיו?? לא משנה.. סתם הודעת "משעמם לי..." מתוחכמת שלי כמעט סופ"ש....

שאפולי

New member
אגיד לך מה עשיתי

במצבך? אני ברוך ה' טפו טפו סיימתי לפני כחודש את התואר שלי א ב ל כשעוד הייתי "לומדת" העסקתי צוות קבוע של אנשים שנקראו "התירוץ שלי לא ללמוד" הם היו בואי נקרא לזה סוג של קבוצת תמיכה הם עזרו להשקיט את המצפון שלי ונתנו לי תירוץ טוב לא ללמוד+הפיגו את השיעמום ("כי מה אני אשמה שצריכים אותי עכשיו? זה יותר חשוב!) מומלץ שלך שאפודטה דנין

pardoi

New member
אם לזה אין לי כח

(פסיכומטרי שלישי) אז מה יהייה כשאני אלמד?? מפחדת לדעת....

שאפולי

New member
יהיה טוב../images/Emo163.gif

יהיה קצת קשה בהתחלה וקצת בסוף כשנמאס האמצע סבבה אבל בגדול הכל רץ מהר... אם את צריכה עזרה אני כאן:)

rotesh8

New member
שאפולי, הידעת?

יש פורום סאותפארק. אבל את בטח כבר יודעת.......... בכל מקרה, אני לא ידעתי עד עכשיו

שאפולי

New member
וואלה?../images/Emo12.gif

לא.. דוקא לא ידעתי.. אני מאוד חדשה בקטע הזה של הפורומים.. ובכלל -לא מתה על אינטרנט אז...... אבל אתה מכיר את האתר שאפשר להרכיב בו ציור שלך בקטע של סאותפארק?

rotesh8

New member
כנ"ל

לגבי הקטע שזה של אינטרנט ופורומים. ואני מכיר את האתר הזה מהשרשור שהיה כאן לפני כמה ימים. גדול!! הדמות שיצרת מזכירה לי מאוד מישהי שהיכרתי פעם, ממש היא.

שאפולי

New member
זו אני!!!

ז"א לא ההיא שהכרת פעם.. אלא בתמונה:)) אז תבוא יותר:))) נבוא שנינו.. מי יודע? אולי יהי כיף) כן אני ביקשתי שיעלו לי את זה.. כי הוא אבד לי:)) תודה על האינפורמציה מאמי
לחיים

שאפולי

New member
אני יודעת גאון של אמא../images/Emo24.gif

התמונה מהיום! האתר היה לי במועדפים ונעלם כשהמחשב קרס... ושלשום הפנו אותי אליו שוב:) איך התמונה? שאפה

rotesh8

New member
../images/Emo185.gif צ'ירס

לחייך ולחיי ההנאות הקטנות של כוס שוקו בערב יום חמישי....... זו את בתמונה? ממש חמודה. יכולה להסתדר טוב עם קייל

שאפולי

New member
נכון?? ../images/Emo9.gif

תודה ששמת לב.. עשית לי חשק לשוקו והרגע אכלתי בורגראנץ'...
קשה קשה שאפלובה

pardoi

New member
תנקס מותק

עזרה במה? בלימודים? תמיכה נפשית? פרטי...

שאפולי

New member
אני בעיקר

התכוונתי לאינסטלציה וספרות אלה הצדדים הממש חזקים אצלי.. אבל סיימתי תואר בקרימינולוגיה-פסיכולוגיה אז אם תצטרכי תמיכה נפשים או לימודית אני גם כאן:) סשן ראשון חינם(במקרה שלך) אוהבת שאפה

pardoi

New member
נשמה טהורה

אני מתכננת ללמוד פיזיותרפיה אז אני לא אוכל לנצל את עזרתך... במקסימום אני אתן לך לדפוק את הראש שלי בקיר...

duduamar

New member
התחכום נוזל מכל הכיוונים../images/Emo45.gif

פעם הבאה תהיי דוגרית ופשוט תגידי משעמם לי! ושימי פס על כולם
מה יש לך ללמוד? פסיכומטרי הכוונה?

pardoi

New member
כן..שוב

הפעם זה אחרון נשבעת לא עושה יותר גם אם הייתי רוצה (ואני לא)-אין לי בקושי כוחות לזה.... יאללה ללמוד אני אכנס בטח באיזה 12 בלילה....תיהיו פה

בואי נפתח פה קבוצת תמיכה...

לכל מיואשי הפסיכו' והלימודים בכלל.... -אנחנו כבר 3 שעושים פסיכו' (את, אני וסנטה...) וזה בהחלט רוב הפורום!!

למעלה