הספיישל התחיל!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא ved17
  • פורסם בתאריך

Kryptonite

New member
הוא באמת היה טוב,../images/Emo168.gif

למרות שהיה בו משהו קצת יותר מידי ממורמר, אבל הוא בכל זאת היה מעולה.

I n n u e n d o

New member
חחחח

היה ענק
איזה חמודים הפקצים הקטנים שהופיעו בהתחלה

ved17

New member
היה קצר מדיי לטעמי..

למה לא היה לובה???בכל מקרה אהבתי את הילד אודי ממש דומה למקור... זאזי והשני ממש לא מצחיקים.. והקטע עם אקי אבני?בללעע גועל נפש אבל הוא באמת פלצן בכל המובנים...חחח..

לוּבּה

New member
היה ממש יפה!!

אהבתי!! אבל ג'ודי הקטנה מעצבנת ביותר והקטע שההוא שעשה את שלי נזכר שעה אחרי להגיד "|הדגשואם יש כבוד" היה ממש יפה=)

לוּבּה

New member
ושמתם לב שהיה קטע קטן עם רב"י../images/Emo35.gif

כשהם הראו מה היה שנה שעברה ראו את לימור ואת גדי סוקניק שבא עם האופנוע לאולפן...

S H I L G I

New member
נורא אהבתי את הקטע עם הילדים../images/Emo9.gif

נורא קרע אותי שיש ל2 הילדים שעשו את חלי ואודי את המבטא המתאים, זה פשוט קרע אותי
ושאר התוכנית היתה סבבה כזה..

bad boys2

New member
היה נחמד

הילדים היו חמודים בעיקר הילד ששיחק את אודי "אז למה סתם?" ואתם בטוחים שזה בן אני כמעט בטוח שזאת בת הקטע עם הנשיא דווקא היה חמוד פיצ'חזה בסדר כל השאר היה די חלש את הקטע עם אקי אבני כבר ראיתי ו...........זהו ואם הזכרתם את שגיב פרידמן הוא באמת היה ע-נ-ק "תעקבו אחרי השילוט, לא התכוונתי לעקוב אחרי כוכב הצפון" ודבר אחרון ביום שלישי ב00:05 או משהו כזה אז יש קטע ביומטוב עם ציקיס, פרידמן, אלי ומריאנו שבוא בטח תהיה לובה

greeneye

New member
אנחנו בטוחים שזה בן,

לא לפי ניחוש. היינו שם. הוא בן.

double O S

New member
ארץ נהדרת אתמול קיבל 26% רייטינג../images/Emo70.gif

+
פאק זה הרבה

Kryptonite

New member
התוכנית הייתה טובה.../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

אמנם לא כל הקטעים *כל כך* הצחיקו, במיוחד לא משפחת פיצ'חוזה הזו. ~_~; אבל המערכון עם אקי אבני לא היה כל כך נורא, העלה חיוך. הילדים היו פשוט גדולים! ממש טובים, מוכשרים ו... ניראים כמו בנות? :X לאלא, סתם סתם.
הם באמת היו מוכשרים, גם כשצילמנו את זה רק אודי הקטן התבלבל פעם אחת, וצילמו את זה שוב. בניגוד ל*קטע מסויים*, שצולם שוב... ושוב... ושוב... ושוב. ;-;

למעלה