הספיישל התחיל!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא ved17
  • פורסם בתאריך

ved17

New member
הספיישל התחיל!!!!!!!!!!!!!!

וויק אפ ג'וני דאפ?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL

Rakbeisrael

New member
הספיישל היה חביב+-

ספיישל נחמד, חוץ מהקטע הלא מוסבר של אקי אבני, וגם שוב הקטעים האלה של הפיצ'וחזה שהם די... חוזרים על עצמם, לא מתאימים לאנ"ה ובטח שלא ליומטוב, לא מצחיקים וממלאים יותר מדי זמן בכל תכנית. הקטע של הילדים, אין זה היה גדול, במיוחד הילדה שעשתה את שלי יחימוביץ'... חחחחח!!! חוץ מזה- עלמה זק פשוט מצויינת עם החיקויים שלה, היא עשתה חיקוי ממש טוב של שרון...

Human Nature

New member
הקטע של אקי אבני- |טל| †

זה הקטע הנמוך כל-כך שדבּרתי עליו. פשוט תת-רמה. סך-הכל היה נהדר ביותר ^^

XplowBoy

New member
הקטע הכי טוב היה עם אודי פדרבוש

אין לי כותרת אייל מה זאת אומרת? הכלב אכל לי ת'כותרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כלבים לא אוכלים נייר אודי אתה וטרינר? לא אז למה סתם?????????????

invAsion

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo103.gif

עם הקטע עם אקי אבני היה כל כך לא מצחיק, שזה עצוב. אחד המערכונים היחידים שאפשר להגיד עליהם שהם רדודים ולא מצחיקים. פיצ'חוזה באמת לא היו מצחיקים, הם נורא נורא נורא ממוחזרים. הילדה שעשתה את חלי הייתה קורעת (
) וגם זה שעשה את אודי. ג'ודי היה חלש.. אה, כן, למה לא היה לובה?

PopPy

New member
דווקא הספיישל מינוס הקטעים

הזכרת היה מצוין לדעתי. פיצ'חזה הצחיקו קצת בפעם הראשונה, וזהו. אפילו הקהל לא אוהב אותם, אחרת כל העולם כבר היה מתחיל לדקלם "XXXXXX - ביום". הקטע של אקי אבני היה אידיוטי. הוא יכל להצחיק טיפה אם הוא היה הרבה יותר קצר, אבל הוא היה נורא ארוך, בכל קנה מידה. מה שכן, החיקוי של עלמה זק לשרון אילון היה טוב.. הילדים היו גדולים, בעיקר הפתיעה אותי הילדה-שלי עם הרצינות המוחלטת שלה. גם הילד-אודי היה נורא נורא מתוק, אבל ה"ג'ודי" לא הייתה ממש קשורה. למרות שהעובדה שכל שיני החלב הקדמיות שלה הבריזו הייתה משעשעת ביותר
קיוויתי שהם יקבלו קצת יותר זמן ואולי איזה קטע של הצוות והילדים ביחד, אבל אני חושבת שעוד יחזרו אליהם, או לפחות מקווה.. הגנון של קיציס? נחיה ונראה.. לשמחתי הגדולה, לתסריטאים שכבר התחילו להוריד את לובה בהדרגה היה את האומץ לא לכלול את לובה בספיישל הזה. למה אומץ? מהסיבה הפשוטה שלוותר על דמות בטוחה כמו לובה יגרור סוג של כעס מצד מי שרואה אנ"ה רק בשביל לובה (ויש מספיק כאלה, שמעריכים רק את הנונסנס בלי שאר הקטעים הטובים באמת של התוכנית). אבל כל הכבוד להם. אגב, הרגע רן לוי אמר "עם כל הכבוד, ואין כבוד", שזו הגרסה שאני תמיד משתמשת בה ל"עם כל הכבוד, ויש כבוד"
("מוקד פלאפון, שירו איתי!"
)

Human Nature

New member
הממ.. |טל| †

אצלי בבית-הספר דווקא תפס ה"XXXX ביום"
אה, כן- חלי הקטנה היה זכר, לא נקבה. כאילו, רק אני קלטתי את זה ממבט ראשון?
וג'ודי באמת היתה לא קשורה. היא דבּרה לא ברור

PopPy

New member
מה?! אתה בטוח?! אני כמעט בטוחה

שזו הייתה ילדה!

Human Nature

New member
זה זכר ../images/Emo3.gif |טל| †

אחר-כך הוא ישב בקהל, בלי הפאה, והיה ברור שזה זכר
אני בהלם (*אלם
) שאין לכם אבחנה דקה כמו שלי

PopPy

New member
הו.. אז הוא צריך להיות ילד נורא

יפה (ונשי
). לא סתם.. בגללך רצתי לבדוק שוב בקלטת. לא יודעת, הוא עדיין נראה לי כמו ילדה, למרות שבגיל הזה באמת עם הפיאה והאיפור המתאים (והקול הצפצפני שלהם, בנים או בנות
) קשה לדעת.. תודה שהסבת את תשומת לבי

greeneye

New member
זה לא יפריע לנו לחטוף אותו גם, נכון

? הילד פדרבוש היה חמוד כ"כ.

greeneye

New member
גם.

רק תרחיקו ממני את הג'ודי הזאת. אני לוקחת פדרבוש קטן, שלי קטנה ומסמכי אימוץ לדב נבון. וצ'יפס גדול בבקשה.

הג'ודי הזאתי ממש מפחידה!

היא גם לדעתי שיחקה הכי פחות טובכ-הכי טוב היה הילד ששיחק את שליה קטנה [כמובן נו מה?!] והדב נבון הזה היה פשוט קורעעע! אבל אני מעדיפה את שלי הקטנה או כמוש אבי אומר:שלס!!![לא השלס הזאת! חחחח]

עמיתוש

New member
הממ..

היה נחמד, הילד/ה שעשה/תה את חלי, היה/הייתה פשוט אדיר/ה!! וואוו/ה!
חחחח.. הממ.. אני דווקא די אהבתי את הקטע עם אקי אבני. נמוך, אבל מצחיק
. הוא כן היה יותר מדי ארוך... נ.ב- אילו מהקומיקאים שהיו עד עכשיו הכי אהבתם? אותי, אישית, שגיב פרידמן קרע. אין, אני הולך למופע שלו. כל השאר היו בינוניים -.

למעלה