דווקא הספיישל מינוס הקטעים
הזכרת היה מצוין לדעתי. פיצ'חזה הצחיקו קצת בפעם הראשונה, וזהו. אפילו הקהל לא אוהב אותם, אחרת כל העולם כבר היה מתחיל לדקלם "XXXXXX -
ביום". הקטע של אקי אבני היה אידיוטי. הוא יכל להצחיק טיפה אם הוא היה הרבה יותר קצר, אבל הוא היה נורא ארוך, בכל קנה מידה. מה שכן, החיקוי של עלמה זק לשרון אילון היה טוב.. הילדים היו גדולים, בעיקר הפתיעה אותי הילדה-שלי עם הרצינות המוחלטת שלה. גם הילד-אודי היה נורא נורא מתוק, אבל ה"ג'ודי" לא הייתה ממש קשורה. למרות שהעובדה שכל שיני החלב הקדמיות שלה הבריזו הייתה משעשעת ביותר
קיוויתי שהם יקבלו קצת יותר זמן ואולי איזה קטע של הצוות והילדים ביחד, אבל אני חושבת שעוד יחזרו אליהם, או לפחות מקווה.. הגנון של קיציס? נחיה ונראה.. לשמחתי הגדולה, לתסריטאים שכבר התחילו להוריד את לובה בהדרגה היה את האומץ לא לכלול את לובה בספיישל הזה. למה אומץ? מהסיבה הפשוטה שלוותר על דמות בטוחה כמו לובה יגרור סוג של כעס מצד מי שרואה אנ"ה רק בשביל לובה (ויש מספיק כאלה, שמעריכים רק את הנונסנס בלי שאר הקטעים הטובים באמת של התוכנית). אבל כל הכבוד להם. אגב, הרגע רן לוי אמר "עם כל הכבוד, ואין כבוד", שזו הגרסה שאני תמיד משתמשת בה ל"עם כל הכבוד, ויש כבוד"
("מוקד פלאפון, שירו איתי!"
)