הספיישל ביום חמישי אני חייבת לדעת איזה ספיישל יהיה ביום חמישי??
S SofyTofy New member 14/1/04 #6 אוקיי מחר ספיישל התגעגעגנו../images/Emo103.gif כל הכוכבים שהתגעגענו אליהם בהנחיית מיכאל ושירי
° °•° NoEiTa °•° New member 15/1/04 #8 ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gifמדליקקקקקקקקקקק../images/Emo70.gif ועוד עם שירי
S SofyTofy New member 15/1/04 #11 בשבוע הבא באקזיט../images/Emo103.gif מנחים: מלי ועפר ביום שני יעל ומושיק ביום שלישי מיכאל ושירי ביום רביעי אורחים: אברי גלעד, חנה לסלאו, סיוון ששון מערוץ הילדים, הסטנדאפיסטים עידן וטיראן, מסיקה עם השיר "תני לי אהבה" ועוד הפתעות!
בשבוע הבא באקזיט../images/Emo103.gif מנחים: מלי ועפר ביום שני יעל ומושיק ביום שלישי מיכאל ושירי ביום רביעי אורחים: אברי גלעד, חנה לסלאו, סיוון ששון מערוץ הילדים, הסטנדאפיסטים עידן וטיראן, מסיקה עם השיר "תני לי אהבה" ועוד הפתעות!
W Wiinie The Pooh New member 16/1/04 #20 בטח בגלל הפסטיגל... בטח מסדרים להם את הצילומים בין ההופעות של הפסטיגל, אז יותר נוח להם שעפר ומלי ינחו ביחד... לי לא איכפת עם מי עפר ינחה, העיקר לראות אותו!!!
בטח בגלל הפסטיגל... בטח מסדרים להם את הצילומים בין ההופעות של הפסטיגל, אז יותר נוח להם שעפר ומלי ינחו ביחד... לי לא איכפת עם מי עפר ינחה, העיקר לראות אותו!!!
W Wiinie The Pooh New member 16/1/04 #24 ביום ראשון יש להם הופעות אחרונות בצמח... אז נקווה שהם ינוחו קצת ובסוף השבוע נזכה לראות את עפר על המסך!!!!
ביום ראשון יש להם הופעות אחרונות בצמח... אז נקווה שהם ינוחו קצת ובסוף השבוע נזכה לראות את עפר על המסך!!!!
° °•° NoEiTa °•° New member 16/1/04 #13 ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gifנ"ש אני ועפר באולפנים היום ראיתי את כל מנחי אקזיט.. הנה תמונה שלי ושל עפר..
../images/Emo29.gif../images/Emo42.gifנ"ש אני ועפר באולפנים היום ראיתי את כל מנחי אקזיט.. הנה תמונה שלי ושל עפר..
° °•° NoEiTa °•° New member 16/1/04 #14 ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gifאני ושירי../images/Emo23.gif אהה.. ו.. יש לי תמונות עם כולם אבל הן יצאו חרא
../images/Emo29.gif../images/Emo42.gifאני ושירי../images/Emo23.gif אהה.. ו.. יש לי תמונות עם כולם אבל הן יצאו חרא