הספד שלי לדוד שלי

הספד שלי לדוד שלי

כפי שנכתב בפורום עתודה זה בקושי ההתחלה של מה שיש לי לומר אבל זה כל מה שאני מסוגל לומר עכשיו http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=159&msgid=22421869 מתנגן לי בראש עכשיו השיר my immortal של הוונסאנס (אלא ששרים את bring me to life) הייתי כותב לכם את המילים אבל אסור - חפשו בשירונט

אני גם משתתפת בצער..

קראתי את מה שכתבת.. ובאמת רואים שהוא בן אדם חשוב ויקר.. זאת מחלה קשה.. נותר לך רק להתגאות בכל מעשיו..

תומר שלי

אני יושבת פה כבר כמה דקות בלי שמץ של מוגש מה לכתוב... ומתנגן לו בקרע השיר קרן אור של אביב גפן מה שעושה את התמונה קצת יותר עצובה... תומר אני יודעת שאין שם מילה בעולם שתנחם אותך כי איבדת מישהו כרגע ולאבד מישהו קרוב משאיר חור בלב בגודל של בור.. הכי מוזר זה שאת חצי מהסרטים האלה אני ראיתי כל כך הרבה פעמים בחיי ואף פעם לא עצרתי לחשוב ופתאום זה פה מכה לי בפנים .. תומר - אל תהיה חזק, מותר לך לבכות לפעמים כשמשהו נשבר בך בפנים אז תשבר, ותבכה ... ותדע שאני תמיד כאן !!! אוהבת אותך מורי

../images/Emo16.gif

משתתפת בצערך. מקווה שתדע ימים טובים יותר. תומר, אתה יודע כבר כמה אתה חשוב לי, ואתה יודע מה אני חושבת על להיות חזקים. אני פה, לרגעים חלשים, לבכי, לשטות, לשיחות באמצע הלילה, לצחוק. לפרוק, ולא משנה איך, כי כשיש הרבה לפרוק, צריכים מישהו שישא את הפורקן. אני פה כדי לעשות את זה. את כל זה אתה כבר יודע, אתה רק צריך לפנות, או לרמוז, או משהו. אנילא יודעת איך מתמודדים עם כזה אבל. אני לא חושבת שמישהו יודע. אני אוהבת אותך מאוד. אל תיתן לזה להערם, להתווסף אל הכול, להיות חלק מהדברים הלא פתירים האלה. אני מאוד. חופית.

../images/Emo16.gifמכיר את זה מקרוב(מידי)

להגיד לך להיות חזק לא יעזור
להיות חזק אחרי דבר כזה זה קשה תנסה לפרוק את זה כמה שיותר לא טוב שזה ישאר בפנים.

Ez sLeeP

New member
תומר,

אני לא אתחיל להצדיק ולספר סיפורים שלכל דבר יש מטרה. מי כמוך יודע, שדברים לא מסתדרים כמו שרוצים שיסתדרו. ההפתעות הן רבות, ולא כולן טובות. כשעצוב, כשקר, כשדברים קשים מכדי לסבול - תדע שיש לך איפה להתנחם, ועם מי לדבר. אוהב המון, נדב.

אוי כמה שאני מזדהה....

וזה קשה וזה גם כואב אבל אני חושבת שהמתים הם רוחות כרגע והם חיים בעולם טוב יותר.. כל כך קשה למצוא מילים. כי אין .. אי אפשר להגיד כלום חוץ משאני משתתפת בצערך... ואם אתה צירך לדבר אני תמיד פה בשבילך.. ומה לעשות בשבסוף כולם מתים..... אני ממש מקווה שלא תראה עוד צער... החלטתי להשים פה את השיר שרשמתי לחברתי ז"ל .. כדי שתדע שהוא עדיין שם הפעם קצת יותר רחוק , אבל הוא שם.. המלאך שלי/ הילה מגיס עכשיו אני בטוחה עכשיו יש לי הוכחה שבאמת יש מלאכים מלאכים אמיתיים תשמרי עליי טוב תשמרי מכל מכאוב את המלאך שלי את בשמיים בשבילי כאן למטה כולם בוכים הם לא יודעים שעלית לעננים עלית למעלה רחוק לעולם יותר מתוק תשמרי עליי טוב ... את לא התאמת למציאות חייכת כל הזמן, רעות ופה למטה כולם בוכים אוהבים פה להיות עצובים!! תשמרי עליי טוב.. הותרת אותי עם תמונה חיוך קפוא בתוך מסגרת שחורה אז עכשיו כבר יבשו לי הדמעות ונשארתי עם הזכרונות...

אריהOfir

New member
תומר אני מאוד מצטער

על כך שאתה צריך לעבור את זה כולנו פה בשבילך

פלוק

New member
לא נותר לי אלא לומר תנחומי הכנים..

אני לא אכנס לתוך מילים גדולות שאין לי עליהם כיסוי ואני לא אומר לך לא לבכות, ולהיות חזק ואני גם לא אומר ההפך. אני רק אומר לך שלך אחרי האנרגיה שלך זה הרגש הכי כנה!!! תמיד פה בשבילך love you סתיו

יום שחור, היום נפטרה דודה שלי ואמא

של האחראי משמרת שלי... כואב לי הלב.. יום שחור ביותר... (אפילו הגשם התחיל פה היום, סימן?!)

resputin

New member
../images/Emo16.gif.

(ו'שירונט' זה אתר לשירים עיבריים בעיקר, אם לא בכלל לא. אתר אנגלי מלא בפופאפים אך טוב הוא www.letssingit.com)

לירן מם

New member
../images/Emo16.gif

את כל מה שיש לי לכתוב כתבתי לך ולהילה בשירשור שלה... תנחומי הכנים.. אוהבת לירן

fame1

New member
../images/Emo7.gif this pain is just too real

תנחומים ודי. אין מה להגיד במצב המחורבן הזה.

ZVI Z

New member
../images/Emo7.gif

טוב אין לי משהו יותר טוב להגיד ממה שכבר אמרו. אני משתתף בצערך,והלואי ולא תדע כזה צער יותר.

תומריקו....

א- כן כן, יום רביעי ואני לא בבסיס!! ב- קראתי את מה שכתבת ושנייה נזכרתי במה שכתבתי על חברה שלי שנפצעה בפיגוע. וכמה שזה ממש לא אותו דבר זה הכי קרוב למה שאתה מרגיש אז אני יכולה לומר לך שאני כמעט מבינה. מה שכן, כתבת את זה כל כך יפה שראו שאתה מתכוון לכל מילה. אז קח לך כמה זמן, תתאושש ותחזור אלינו כמו יום שישי בתוספת מוסר השכל לחיים. אני סומכת עלייך ואם צריך אז אתה יחודע כברמה לעשות בלב (
) רותם

למעלה