הספד לlcd?

tweeg

New member
הספד לlcd?

בצער רב ויגון קודר אנו מכריזים על מותה בטרם עת של טכנולוגית הlcd ייהי זכרה ברוך (נו איך הייתי?) האתר הזה נראה מוזר בie

בוזו

New member
עדיין מוקדם להספיד

טכנולוגיות LCD ופלאזמה כבר קיימות בשוק לא מעט זמן, ועדיין יש אנשים שקונים CRT. אמנם הכפילו את משך החיים של המסכי OLED, אבל זה עדיין כמו LCD או פלזמה. אבל בסופו של דבר, הטכנולוגיה היותר טובה תישאר. אם אני זוכר נכון, ב־Clix2 יש OLED.

tweeg

New member
אה,היי

מאיפה אתה מוכר לי? הcrt תעלם מהעולם בעוד פחות מ3-5 להערכתי הפלאזמות לא יעלמו בקרוב כי הם מגיעות למסכים גדולים יותר מlcd הlcd יעלמו עוד 10 שנים 10+-,כי הoled(לכל נגזרותיו) עדיין בפיתוח וקח הרבה זמן עד שיתחיל להיות משווק,עוד זמן עד שיכנס כסטנדרט לשוק ואז עוד כמה שנים עד שיזרקו המכשירים הקודמים לקליקס2 יש(ול2 +) ולעוד 2/3 מהדגמים החדשים שהוצגו בces+עוד מכשיר די אלמוני(לפחות בארץ) אתה במקרה מתמצא בהדלים בין הנגזרות של הoled?אכפת לך להסביר? מישהו רוצה הסברים על ledים בכללי?

בוזו

New member
מוכר לך? אולי מפה, יצא לי לרשום פה קצת

תסתכל על הקלטות וידאו, לפני בערך חצי שנה החליטו להפסיק לייצר אותן (אולי אני מתבלבל ורק חברה אחת גדולה החליטה להפסיק). אני אישית לא משתמש בוידאו בערך 6 שנים, אבל יש אנשים שמשתמשים רק בוידאו, ובטח גם בעוד 5 שנים ימשיכו. טכנולוגיה ששלטה במשך כ"כ הרבה זמן לא נעלמת כ"כ מהר. אותי מעניין לראות מתי חברות יתחילו להוציא נגנים עם OLED, טלויזיות פחות רלוונטיות כרגע בגלל הגודל של המסכים. שמת לב למכשירים המעניינים שהוצגו השנה ב־CES? לי לא ברורה החזקה של iRiver לנגן דיסק-קשיח (ועוד בנפח בינוני). לא ברור לי.

tweeg

New member
זה לא בדיוק אותו דבר

אתה לא תלך ותחליף את כל האוסף של הקלטות בדיוידי וכמובן שאף אחד כבר לא יקנה קלטת אם הוא יראה דיוידי ליד הקלטות ישארו עוד כמה זמן(במיוחד אוספים של הרבה קלטות) אבל גם הם יעלמו אממ לא נראה לי יהיה מעבר ברור לoled בתחום הנגנים בשנתיים+ הקרובות אולי מעבר בלעדי של איריבר יש לסמסונג מסך של 19 בaomled,אבל אני לא יודע אם הוא למכירה תאמת הסתכלתי רק בתחום הנגנים(רוב השאר היה טלווזיות גדולות יותר,וטלווזיות hd) מישהו אמר שיש להם עסק עם החברה של הדיסק קשיח(טושיבה/סמסונג/משהו בסגנון) אבל אני לא זוכר פרטים כרגע החיסרון היחיד של הטכנלוגיה זה אורך חיים ולדעתי זה יפתר די מהר אתה כותב במדע פופלרי אולי?שאלה קטנה?

בוזו

New member
טושיבה לדעתי.

הפואנטה שלי הייתה שיקח זמן עד שהטכנולוגיה תיכנס סופית, כי עובדה ש־LCD קיים כבר הרבה זמן, אבל עדיין הוא לא חדר לכל הבתים. אבל אתה צודק, בנגנים זה סיפור אחר, אולי בגלל התחלופה המהירה: טלויזיה קונים ושוכחים מזה לכמה שנים טובות. הטכנולוגיה בנגנים מתפתחת יותר מהר (מעבר מדיסק קשיח לפלאש, הוספת תמיכה בוידאו ועוד), והנגנים נהרסים יותר מהר, אז קונים אותם יותר. שאלה קטנה יש מצב, שאלתי שם כמה דברים פעם. סרטים אולי? בוני אתרים? תמצא את השם בהמון פורומים בתפוז (אני מאמין לפחות 50 פורומים שונים), רוב ההודעות שלי אבל היו מקרים שמישהו משמשפחה שלח שאלה בשם משתמש שלי

בוזו

New member
השמטתי את המילה "לא" בין המילים עדיין וכמו

בשורה 2. קצת משנה את המשמעות...

tweeg

New member
יום ההספדים הבין לאומי

(תאמת היום זה יומולדת 50 ללגו-לכל מי שפתח גוגל ותהה) וואל וואט יו סי? לדעתי הבלו ריי יקח בסופו של דבר כי הוא הטכנולוגיה הטובה יותר

יאיר B

New member
זה יקח עוד כמה שנים, אבל כנראה שזה

יקרה בסוף. אגב לגבי בלו-ריי - לא נעים להגיד אבל מי שיחליט מה תהיה הטכנולוגיה השולטת היא לא ממש האולפנים הרגילים אלא אלופני הסרטים בעלי צבע השמיים... (הם גם קבעו ש-VHS יהיה תקן הוידיאו ולא ביתא של סוני שהתנגדה להעלאת סרטים בצבע השמיים על הקלטות שלה, אני יודע שהם רצו לעשות את זה גם עם ה-DVD אבל פחות הלך להם בגלל התנגדויות פנימיות בחברה).

tweeg

New member
אם אני לא טועה הם גם עם הבלוריי

כמובן שהם חשובים אבל הם לא אלה שבאמת משפיעים הכי הרבה לא? לdvd אבל לא היה מתחרים נכון?(חוץ מכל ה+- r rw וכו')

יאיר B

New member
מאמר מ-YNET בנושא:

ל-DVD בהתחלה לא היו מתחרים (הייתה מלחמה על פורמטים כמו שאמרת +- וכל זה, אבל לא היה פומרט אחר). עכשיו יש מלחמה על הפורמטים החדשים (בלוריי ו-HD).

למעלה