הסעת ילדים!!!
יש לי שאלה בנוגע לבטיחות הילד בהסעה
זוהי השנה השנייה שלנו
שנה שעברה הבן שלי נסע בהסעה למעון יום שיקומי
בהסעה לקחו את כיסא הבטיחות הכבד מידי יום והחזירו, היה איתו רק עוד ילד אחד ומלווה
השנה עלינו לגן עירייה
ישנם עוד נראה לי 8-9 ילדים נוספים בהסעה
כאשר הרכב די טרנטה והרכב לא מרווח כל כך וכולם יושבים אחד ליד השני כאשר רק הילדים בצד חגורים מהכתף ומטה וכל אלה שבאמצע ובצד ימין חגורים רק בבטן
כשדיברתי עם האחראי אמרתי לו למה אמרו לי ביום הראשון שאי אפשר בוסטר? הכיסא בטיחות של הבן שלי זה בוסטר שאליו מחובר משענת מאחור ואמרו לי שלא ואם ארצה אז רק הבוסטר התחתון
לבן שלי ימלאו 4 שנים בעוד שבועיים
אמרתי לאחראי שאני מבקשת שיקחו בוסטר ושיישב בצד עם החגורה מהכתף
אבל בגלל כל הלחץ בבוקר אני אפילו לא מצליחה לראות לבפנם אם קושרים אותו היטב
אני מרגישה שבגלל שדיברתי אז כן הבן שלי יושב יותר בצורה בטיחותית והשאלה שלי היא מהם החוקים והבטיחות המירבית? מספיק לילד בגיל זה רק בוסטר תחתון? אפשר להושיב אותם רק בחגורת בטן?
יכול להיות מלווה אחד ל-10 ילדים + נהג?
איפה אני רואה את כל החוקים? כי אני מודאגת עדיין משום מה לא מרגיש לי נכון העניין...
יש לי שאלה בנוגע לבטיחות הילד בהסעה
זוהי השנה השנייה שלנו
שנה שעברה הבן שלי נסע בהסעה למעון יום שיקומי
בהסעה לקחו את כיסא הבטיחות הכבד מידי יום והחזירו, היה איתו רק עוד ילד אחד ומלווה
השנה עלינו לגן עירייה
ישנם עוד נראה לי 8-9 ילדים נוספים בהסעה
כאשר הרכב די טרנטה והרכב לא מרווח כל כך וכולם יושבים אחד ליד השני כאשר רק הילדים בצד חגורים מהכתף ומטה וכל אלה שבאמצע ובצד ימין חגורים רק בבטן
כשדיברתי עם האחראי אמרתי לו למה אמרו לי ביום הראשון שאי אפשר בוסטר? הכיסא בטיחות של הבן שלי זה בוסטר שאליו מחובר משענת מאחור ואמרו לי שלא ואם ארצה אז רק הבוסטר התחתון
לבן שלי ימלאו 4 שנים בעוד שבועיים
אמרתי לאחראי שאני מבקשת שיקחו בוסטר ושיישב בצד עם החגורה מהכתף
אבל בגלל כל הלחץ בבוקר אני אפילו לא מצליחה לראות לבפנם אם קושרים אותו היטב
אני מרגישה שבגלל שדיברתי אז כן הבן שלי יושב יותר בצורה בטיחותית והשאלה שלי היא מהם החוקים והבטיחות המירבית? מספיק לילד בגיל זה רק בוסטר תחתון? אפשר להושיב אותם רק בחגורת בטן?
יכול להיות מלווה אחד ל-10 ילדים + נהג?
איפה אני רואה את כל החוקים? כי אני מודאגת עדיין משום מה לא מרגיש לי נכון העניין...