הסערה שלפני

silverS

New member
הסערה שלפני

קראתי את המסר התקשורי שכתבת כאן...מה אומר...בדיוק מה שאני חווה אני מניח שגם רבים אחרים. בלבול, רמת אנרגיה נמוכה וקושי לקבל החלטות. אני גם נאבק עם קטע של פרנסה ולא מבין בכלל איך משחררים את המאבק למרות שאני מאד רוצה. את כותבת בתקשור על הקריאה להתחבר לרצונות האמיתיים שלנו. זה תמיד נשמע נפלא אבל זה מאד קשה לי. בתקופה האחרונה ניסיתי להתחבר לכיוונים חדשים בקריירה שהם יצירתיים יותר ומאפשרים ביטוי אישי אבל קרה משהו שכנראה קשור לפחד ולצורך לנקות אותו שמשכיח אותי מהחלומות הללו שלי וכאילו קורא לי להתקרקע וכו'...כאילו שני מסרים משמיעים את עצמם אחד לעסוק במה שמעורר אותי לחיים והשני להתקרקע ולתת עדיפות לפרנסה מה שכאילו מחזיר אותי למה שלא עושה לי חשק. והתשובה שאני מקבל לקונפליקט הזה היא להיכנס פנימה למצוא את השקט. אלוהים ... אני מוצא את השקט ביני לבין עצמי וזה נעים אבל אז צריך לחזור למציאות הקונקרטית ולקבל החלטות ולפעול כדי לשרוד...מעין מעגל קסמים. זהו אני אשמח לקבל טיפ שאולי יוציא אותי ממעגל הקסמים. תודה לך ושבוע טוב. סילבר

הי סילבר ../images/Emo140.gif

אני מאוד מזדהה עם הדברים שאתה כותב, ועולה לי המחשבה מדוע אתה רק שורד? מובן שיש תקופות קשות בחיים, שצריך לחשוב על הכלכלה, אי אפשר להתנתק, אבל אם יש לך חלומות, מדוע לא תבדוק איך תוכל להגשים אותם במקביל למציאות שמקרקעת אותך כל כך? אם, למשל, תחשוב על שילוב של עבודה ולימודים, אולי "סתם" קורס כדי לבדוק את הכיוון? הרעיון הוא לוותר על הדואליות של "או זה או זה" ולאמץ את "גם זה וגם זה"... נסה לבדוק איך זה עובד עבורך. שיטה טובה היא לקחת דף, לכתוב את כל החלומות ומה, לדעתך, צריך לעשות כדי להגשים אותם. לסדר אותם לפי סדרי עדיפויות וללכת אחד אחד. לנסות לשלב אותם בחיי היומיום את אלו שניתן לשלב במיידי, ואת אלו שלא - לכתוב כך שתראה אותם מול העיניים (לבל תשכח) וכך יכנסו לך כל כך טוב לתודעה עד כי בסופו של דבר ישתלבו גם בחייך המקורקעים.. אני חושבת שככל שתחשוב על החלומות האלו, תנסה יותר ויותר למצוא את הדרך האפשרית עבורך להגשים אותם... זה לא חייב להיות מסובך כל כך, לא? מה דעתך? אגב, גילוי נאות - אני אומרת לך את הדברים האלו... ובמקביל אני אומרת אותם גם לעצמי

silverS

New member
שלום שדות דגנים

תודה על התגובה. העיצה של ה"גם וגם" נראית לי במקום ורק למען הגילוי הנאות העיצה הזאת צצה בראשי במהלך כתיבת ההודעה המקורית, מה שכנראה מלמד שהתשובות נמצאות אצלנו אם רק נשים לב. אז הגישה שהצגת בהחלט נשמעת מאוזנת ואני שואף אליה ואני גם מאד אוהב את הרעיון של יותר מעיסוק אחד...אני אדם שמשתעמם בקלות. אני רואה את זה במונחים של משאבי אנרגיה. כרגע אני מרגיש שרמת האנרגיה שלי מאפשרת להתמודד עם דבר אחד שהוא החיוני ביותר. המחשבה היתה שעיסוק בדבר שאני אוהב ירים את רמת האנרגיה שלי אבל אין מה לעשות כשהבסיס הכלכלי רעוע זה לא מוסיף אנרגיה. וזה מחזיר אותי לצורך לחזק את הבסיס הכלכלי. אני לא מאלה שמציבים מטרות לשנה שנתיים וחמש שנים.... זה כבד עליי. ניסיתי לעשות עבודה של זיהוי דפוסים מגבילים כמו שמלמדים אותנו אבל אני עדיין לא רואה תוצאות. באמת בתקופה האחרונה רמת האנגיה שלי ירודה ואני תוהה אם יש כאן עניין רוחני או שסתם אני כבר חודשיים זומם להירשם למכון כושר ולשיעורי יוגה ורק היקום מזמן לי שלל תירוצים. לא יודע תמיד באביב היה לי כזה מרץ זו העונה הכי אהובה עליי ומשהו קרה האביב הזה.... אולי לרותי יש הסברים ברומו של יקום. זה נשמע מסובך? ערב נעים

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifsilverS היקר

סליחה שלא עניתי עד כה. לגבי מה שאתה מציין אתה בהחלט חצוי וזה מובן בין הרצון לצורך אבל אתה צריך להבין שהרצון והאהבות שלנו מביאות איתן גם את הפרנסה אתה צריך מספיק לרצות כדי שזה יצליח ולא לחשוש, לתת אמון בבריאה שהיא תדע לכוון אותך למקום הנכון לך, לכן מאוד חשוב לשים לב ל"צירופי מקרים" הם בעצם הסימנים שנשלחים אלינו מהבריאה/נשמה, והם מכוונים אותנו ביום יום ובכל החלטה שקשה לנו, מה שעלייך להבין ולזהות מה אותו צירוף מקרים אומר ואגב זה לא באמת משנה אם זה צירוף מקרים "גדול" או "קטן" כולם בעצם אותו דבר כולם הם סימנים.

silverS

New member
../images/Emo140.gif רותי תודה רבה

את כנראה קולטת שאני מחכה לצירף מקרים "גדול" ואולי מפספס את צ ירופי המקרים הקטנים.... אולי אשאל שאלה על צירופי מקרים בהמשך כי זה נושא מעניין בינתיים אזכר בצירופי מקרים משמעותיים שנתקלתי בהם. תודה והמשך שבוע פורה ומהנה

למעלה