הסעות

varui

New member
הסעות

אני רוצה לדעת אם אני צריך לעבור ניתוח בכף רגל ולאחר ניתוח אסור לי לדרוך בערך 4-5 חודשיים על הכף רגל בכלל האם משבה"ט יכול לספק רכב מתי אני צריך לבית חולים ולבדיקות תודה ושבת שלום

varui

New member
דחוף בקשה

ויכול להיות אני אהייה אם גבס או אני יכול לשלם מונית והם מחזירים לי כסף

עָנת

New member
../images/Emo32.gif מוניות.

ע"פ הוראה 54.01, ניתן עזרה במוניות רק ע"פ שיקול הרופא המחוזי. varui
,מציעה לך לכתוב הבקשה,וכן לצרף מסמכים רפואיים המעידים שאתה אמור לעבור הפרוצדורה,ולקוות שאכן יאושר לך נסיעה במונית. מעבר לכך,מצרפת לך מתוך השאלות הנפוצות,חומר על הזכאות למוניות.

shanis

New member
תשובה

בהתאם לשיקולו של הרופא המחוזי והמצב הרפואי שלך אתה זכאי להסעות במונית. במידה ויאשרו לך, אתה מקבל הפניה חודשית ל-X נסיעות בחודש וכל פעם שאתה צריך הסעה אתה מתקשר לתחנת המוניות, מזמין וחותם לנהג בסיום הנסיעה. תבקש מהרופא שלך שבמכתב השחרור ירשום שאסור לך לדרוך ל-X חודשים ושאתה זקוק להסעות. זה יכול מאד לעזור מול הרופא המחוזי. רצוי שתגש אל הרופאי המחוזי אחרי הניתוח ולא לפני.

varui

New member
למה

אני לא הבנתי למה אני צריך לגשת לפני אם אני יכול לבוא עליו לפני ניתוח אם אותה רופא יכול לתת מיכתב אני לא יכול לדרוך על רגל מיספר חודשיים מה זה משנה מתי לבוא אליו

shanis

New member
סה"כ המלצה

כי לא אתה ולא הרופא שלך יודעים מה יהיה מצב שלך אחרי הניתוח. גם אם ברור שלא תוכל לדרוך על הרגל חודשים, מתוך הכרות עם משרד הבטחון, אין סיכוי שהרופא שם יאשר לך לפני הניתוח מוניות על סמך מצב שתהיה בו אחרי הניתוח. מעבר לזה תחשוב לבד איך זה נראה כשאתה בא אחרי הניתוח עם גבס כשאתה לא דורך באמת או לפני הניתוח. תעשה את השיקול שלך.

varui

New member
באופן חלקי כן

אני מסכים ואני חשבתי את זה אבל אני רוצה לחסוך את זה מעצמי אחרי ניתוח רוםא מנתח שלי בבית אמר לי אני לא יכול לדרוך כמה חודשיים טובים אם יש אפשרות הקלה לסדר את זה לפני ניתוח למה לא ואם לא אזה לא אני יבוא לשם עם גבס

עָנת

New member
דיעה שונה../images/Emo68.gif

כשכתבתי שלדעתי רצוי שתגיע אל הרופא המחוזי לפני הניתוח כתבתי זאת מהנימוקים הבאים: 1.אישית,אני אוהבת לסגור קצוות לפני הפעולה העתידה להיות(ניתוח/החזר מסוים) ע"מ לא להכנס לעימותים/ויכוחים/התקשרויות אחרי הפעולה עצמה.(לעשות הפרוצודורה ברוגע,ולדעת שאח"כ אהיה מסודרת) 2.אחרי הניתוח לא תוכל לעמוד על הרגליים
אז איך בדיוק תבקש הבקשה
בפקס
מכתב
טלפון
לדעתי,הדבר הכי יעיל זה פגישה
,ולפגישה עם הרופא המחוזי איך תגיע עם האישור למוניות עדיין לא אושר

varui

New member
ענת

הנה אני אמרתי כמו את אני רוצה לסגור לפני ניתוח אם זה אפשרי אם לא אני אשלח להם פקס או מיכתב

למעלה