הסעות ל"גדולים"

פלגיה

New member
עשינו את זה בכיתה ט', ולא בז'

אם אני חושבת על הבת שלי עכשיו - היא היתה עושה דבר כזה, אבל המאמץ הוא מאמץ קשה.

דבורי

New member
גם אני

אמנם לא הכי נחמד, אבל אפשרי. בגיל היותר מבוגר (תיכון) הייתי גם הולכת לפעמים ברגל (למעלה משעה בכל כיוון), סתם בשביל הכיף.

וכמעט שכחתי: כמובן קורקינט עם כסא.

למה שתעמוד הנסיכה כל הדרך? שתשב.

אומנם לא שייכת לפורום...

אבל מותר להגיב?... מה עם האפשרות של "קאר פול"? כלומר, תעשי סידור עם ההורים האחרים שבין כה וכה ייאלצו להסיע את הילדים לאותו בית ספר. למשל, לקבוע עם הורה מסויים שהוא ייקח את כל ארבעת הילדים בבוקר, ואת תחזירי את כולם בסיום הלימודים? אם יש ארבעה זוגות הורים וההסעות מתחלקות בין כולם זה מאוד מקל על כל הצדדים.

תודה, אבל לא מתאים לנו.

בסוף יום הלימודים כולנו עובדים עדיין. ובבוקר לא מתאפשר כמו שכתבתי קודם. תודה על המחשבה החיובית.

תּמר

New member
אין בבית הספר עוד ילדים מהאזור?

או אולי בדרך? ומורים? אני חושבת שהייתי מנסה לחפש עוד הסעות. אולי בסוף תמצאו מישהו.

לורליי43

New member
יכול להיות שאחרי תחילת השנה

תגלו עוד הורים שיכולים להיות רלוונטים, אולי מכיתות יותר גבוהות. עוד אפשרות- להעלות את הבעיה באסיפת ההורים הראשונה.

ליאת +

New member
אולי לנסות לאתר בסביבתכם

אדם אמין, פנסיונר אולי שלא יתנגד להרוויח כמה מאות שקלים בחודש ומצד שני הגבלות הזמן לא יטרידו אותו? תחשבו יצירתית על כל מי שאתם מכירים באזור (העלות תתחלק כמובן עם ההורים האחרים מהסביבה).

ציפי ג

New member
אין ביטוח לאדם כזה

כדי להסיע ילדים צריך ביטוח מיוחד להסעות בתלשום.

ציפי ג

New member
את בטוחה שבכל מקרה?

אם היא נוהגת ברכב של המעסיקים, אז היא ככל עובד שנוהג ברכב של הבוס. אני לא נזיקיסטית, סתם שאלה לוגית.

למיטב זכרוני הסעה ציבורית היא

גם פונקציה של כמות הנוסעים - אז אם מדובר בילד אחד או שניים - אולי לא. לא זוכרת במדויק - אם זה חשוב למישהו ספציפית - אלך לבדוק.

רעיון אחר

האם יש בסביבתכם (בית או בי"ס) מקום עבודה שעובד עם הסעות? אולי מקום עבודה של אחד ההורים? חברת הסעות כזאת, שממילא כבולה ללו"ז קבוע, ייתכן שתוכל להוסיף אתכם לסידור.

פנינו לנהג כזה

שעובד בחברת הסעות שזכתה במכרז העיריה. זה הוא שהתנה ב- 10 ילדים. אופפ. האיש מתנגד נחרצות לקורקינט חשמלי. לא ריאלי לדעתו.

../images/Emo41.gif עדכון

אמא של אחד הילדים מבררת אם חמה יהיה מוכן לקחת על עצמו את המשימה (בתשלום). תחזיקו אצבעות. אני אוהבת את הפתרון הזה.

למעלה