הסעות לחתונה

Grace612

New member
הסעות לחתונה

(מנהלות, מוזמנות לשרשר למקום הרלוונטי
)

למישהי יש חברות הסעה מומלצות ואפשרות לומר מה טווח המחירים פחות או יותר?
אנחנו מחפשים מיניבוס או אוטובוס שיעצור ב2-3 מקומות על מסלול הנסיעה ויישאר עד סוף האירוע.

אשמח לקבל קצת מידע

חסרים המון נתונים בכדי שיוכלו לענות לך

יש הבדל משמעותי בין הסעה שיוצאת מתל אביב, עוצרת ברמת גן ומגיעה ליעד סופי בפתח תקווה, לבין הסעה שיוצאת מבאר שבע,עוצרת ברחובות ומגיעה ליעדה בחיפה.
מאיפה יוצאים ולאן מגיעים הם פרמטרים שמאוד משפיעים. כמובן גם איפה התחנות בדרך. האם צריך לנסוע דרך כביש שש וכו'.
אם יהו עוד פרטים, אלו שמנוסות בהסעות יוכלו לכוון אותכם

Grace612

New member
צודקת.. אז להלן הפרטים

האירוע מתקיים בשבת אחה"צ.
ההסעה תצא ממושב בצרון (ליד גדרה) לכפר הס (ליד תל מונד)- מרחק של כ-50 דקות נסיעה.
אני מחפשת הסעה או ל-10 אנשים ואז המסלול הוא ישיר, או אוטובוס ל-50 אנשים ואז תהיה עצירת ביניים ברחובות.

Forest Girl

New member
אני לא יודעת לגבי הנתונים שכתבת, אבל

אני יכולה לספר לך כמה אנחנו שילמנו.
התחתנו במקום שנמצא ליד שפיים/געש, ועשינו הסעה מתל אביב (רכבת מרכז) עם עצירה ברמת אביב, הלוך וחזור, כאשר בחזור היו שתי נגלות - מוקדמת (12) ומאוחרת (2).
שילמנו 1,500, ועשינו את זה דרך חברת "אגד".

gali179

New member
המלצה לנהג ועוד טיפ

המלצה לנהג מאוד נחמד:
052-2300911 קוראים לו מיכאל. לקח לנו 1000 ש"ח להסעה מתל אביב ליבנה.
היה אמין ונחמד ולא הגביל בשעת החזרה. המליצו לנו עליו ואנחנו ממשיכים את השרשרת בכיף :)

עוד משהו שיכול לעזור לך בנושא הזה:
כדי לעזור לחבר'ה לדעת היכן בדיוק הם צריכים לחכות להסעה (אצלנו חיכו ברכבת מרכז -מקום ענק כידוע), הכנו דף סלולרי להסעה דרך אפליקציית BEEPMARQ.
הכנו את הדף דרך האתר שלהם '''www.beepmarq.com" בכמה דקות, בחינם.
בתוך הדף אתם יכולים להכניס את הנקודה הספציפית לאיסוף והאורחים מנווטים לשם בלחיצת כפתור.
אפשר להכניס גם תמונות שלכם, מספרי טלפון ועוד פרטים. עושים SHARE לדף למוזמנים ולכולם יש את פרטי ההסעה.
ממש עזר לנו, מומלץ.

מצ"ב קישור לדף החתונה. למטה יש אייקון :RIDE. לחצי עליו ותגיעי לדף ההסעה.

למעלה