הסעות לבית הספר

מיכלי40

New member
הסעות לבית הספר

הי לכולם.מזמן לא כתבתי אף על פי שאני נכנסת מידי פעם וקוראת. הבן שלי התחיל ללמוד בשעה טובה לפני כ 3 שבועות (עניין של פרוצדורה בירוקרטית) ומאוד טוב לו בבית הספר.חוזר מאושר ומלא סיפורים. אבל (כמובן שיש אבל) הוא מגיע כל יום לבית הספר בשעה 9 במקום ב 8. בגלל שהנהג של ההסעה מאחר. אני לפחות פעמיים בשבוע מתייצבת בעיריה לברר למה זה קורה וכל בפעם מספרים לי משהו אחר. האמת נמאס לי,אבל לא רוצה להשבר. מישהו פה התנסה במיקרה כזה? למישהו יש רעיונות לאיפה אני יכולה לפנות? אשמח לשמוע מיכל

yonitbrk

New member
לא להתיאש

שבי לנציג העירייה, אשר מטפל בנושא ההסעות על הוריד ואל תפסיקי לצעוק. לא יכול להיות שבאופן קבוע הנהג יאחר. כנראה שהוא עושה הסעה נוספת לפניך, או יוצא מאוחר מידי לילד הראשון של ההסעה, ואז נתקע בפקקים או השד יודע מה. כמו כן אשלח לך מייד במסר את מס' הטלפון של האחראי על ההסעות במשרד החינוך, אשר אמור לפקח על הרשויות המקומיות בנושא זה . פני אליו. אל תתיאשי. נסי לערב את מנהל/ת בית הספר , יתכן והיא תסכים לתמוך בך ולנסות לטפל בזה מצד בית הספר, כי לא יתכן שילד באופן קבוע יאחר וזה בגלל ההסעות.

אני 000

New member
ה

הסעה זה באמת בעייה כדאי שהנהג יהיה מודאג גם ממך שאת בודקת אם יש לו חגורות לביטחון שצריך שיהיה עוד מישו מלווה את הילדים שהוא יראה שאת בודקת הכל וגם רושמת כל יום מתי הוא בא אולי זה יעזור

מיכלי40

New member
תודה לכן. ותודה יונית

אני לא אוותר להם,ממש מעצבן. ותודה על מס הטלפון אני בהחלט אעשה בו שימוש. מיכל

מיכלי40

New member
התקשרתי לא. הסעות ארצי

והוא עשה שיחת ועידה ביני לבינו ובין האחראית על ההסעות בעיריה. והוא היה תותח אמיתי. גם נתן לה על הראש,אמר לה להיות יותר אסרטיבית מול חברת ההסעות. וביקש ממני בנוכחותה (בטלפון) להתקשר אליו ולהודע לו מה קורה עם זה ואם יש שיפור. הוא אמר לי לתת לה כמה ימי התארגנות. ושוב לדווח. בינתיים ביום שישי,שוב אחר הנהג. מקווה שזה יסתדר בקרוב. תודה לכולכן. מיכל

למעלה