הנשק הוא רק במקרה אחרון של חוסר ברירה.קנו המון נשק מארצות הברית ומטוסים מתקדמים אבל פחדו לתקוף את אירן וכשלו מול החותים. למה הם צריכים את כל הנשק אם הם לא תוקפים אוייבים? הם ישתמשו בו נגד ישראל בעתיד. צריך להשאיר את החותים על אש קטנה כדי שיציקו לסעודיה חחחחח
אירנים תקפו להם מתקני נפט לפני חמש שנים ולא עשו כלוםהנשק הוא רק במקרה אחרון של חוסר ברירה.
המלחמה הייתה של ארה"ב וישראל,לא שלהם בצורה ישירה.
אותנו הם שכרו לביצוע המשימה
אני מבין שעכשיו אין יותר להרוג ערבים והימין יקרוס...
כי הם יותר חזקים מהם או לפחות היו,אז ספגו בשקט.אירנים תקפו להם מתקני נפט לפני חמש שנים ולא עשו כלום
זה היה חד פעמי,יותר עונש.אירנים תקפו להם מתקני נפט לפני חמש שנים ולא עשו כלום
גם של הסעודיםהנשק הוא רק במקרה אחרון של חוסר ברירה.
פצצה אטומית איראנית היא איום על סעודיה לא פחות מאשר על ישראל, למעשה סעודיה בכלל חיממה יחסים עם ישראל, בגלל שאובאמה וויתר על כך הרבה לאיראנים שגם המדינות הסוניות הרגישו חסרות אונים מול ההסכם הגרוע של אובאמה עם איראן. למעשה שתי מלחמות עיראק היו בגלל שארה"ב השתכנעה שסדאם חוסיין מהווה איום על סעודיה, לא בגלל שאמריקאים אוהבים סעודים, אלא בגלל הנפט בסעודיה.הנשק הוא רק במקרה אחרון של חוסר ברירה.
אומרים שהם פחדו שהמלחמה תסתיים וארה"ב תשאיר אותם להתמודד לבד מול איראןקנו המון נשק מארצות הברית ומטוסים מתקדמים אבל פחדו לתקוף את אירן וכשלו מול החותים. למה הם צריכים את כל הנשק אם הם לא תוקפים אוייבים? הם ישתמשו בו נגד ישראל בעתיד. צריך להשאיר את החותים על אש קטנה כדי שיציקו לסעודיה חחחחח
במקרה הזה המילה המתאימה היא לא נמושות אלא נוכלים.קנו המון נשק מארצות הברית ומטוסים מתקדמים אבל פחדו לתקוף את אירן וכשלו מול החותים. למה הם צריכים את כל הנשק אם הם לא תוקפים אוייבים? הם ישתמשו בו נגד ישראל בעתיד. צריך להשאיר את החותים על אש קטנה כדי שיציקו לסעודיה חחחחח
זאת לא פעם ראשונה. גם כשאירן הפציצה להם מקורות נפט ללא שום סיבה, לכאורה out of the blue, הם לא או בקושי הגיבו. אני לא יודע להסביר את זה, במיוחד לא אם אתה צודק ויש לה את אמל"ח הנדרשים להגיב ולפעול נגד אירן. אולם במקרה הזה, כשארה"ב וישראל ממילא הפגיזו לאירן את הצורה, לכאורה לא הייתה סיבה לסעודיה לפעול גם. סתם בשביל ההצגה? עדיף לשמור על אמל"ח לשעת צורך אמיתית (כמו למשל מתקפה אירנית כשארה"ב לא בסביבה).קנו המון נשק מארצות הברית ומטוסים מתקדמים אבל פחדו לתקוף את אירן וכשלו מול החותים. למה הם צריכים את כל הנשק אם הם לא תוקפים אוייבים? הם ישתמשו בו נגד ישראל בעתיד. צריך להשאיר את החותים על אש קטנה כדי שיציקו לסעודיה חחחחח
ערבים לא חזקים בלתפעל טכנולוגיה וגם לא מייצרים טכנולוגיה. זה יתרון לישראלזאת לא פעם ראשונה. גם כשאירן הפציצה להם מקורות נפט ללא שום סיבה, לכאורה out of the blue, הם לא או בקושי הגיבו. אני לא יודע להסביר את זה, במיוחד לא אם אתה צודק ויש לה את אמל"ח הנדרשים להגיב ולפעול נגד אירן. אולם במקרה הזה, כשארה"ב וישראל ממילא הפגיזו לאירן את הצורה, לכאורה לא הייתה סיבה לסעודיה לפעול גם. סתם בשביל ההצגה? עדיף לשמור על אמל"ח לשעת צורך אמיתית (כמו למשל מתקפה אירנית כשארה"ב לא בסביבה).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.