הסעודה הראשונה

Giggle Loop

New member
הסעודה הראשונה

תודה, תודה לכל המברכים והמברכות - כולכם מקסימים. הייתי מאוד שמחה לספר לכולם על החתונה שהייתה אתמול, רק שאני לא זוכרת יותר מדיי ... שילוב מנצח של התרגשות והרבה מ-א-ו-ד אלכוהול על קיבה ריקה .. בסיום החתונה, הקייטרינג ארז לנו אוכל הביתה - אבל לאחר חימום האוכל, החלטנו שזה לא מעורר תיאבון יותר מדיי ויצאנו לסעוד את קיבתנו לאחר יום וחצי של כמעט צום מוחלט. הבחירה הייתה "אודאון" - בחירה בכלל לא רעה. יש להם 3 סוגי עיסקיות (52 ש"ח, 63 ש"ח, 78 ש"ח) - בכולן מנה ראשונה, ביניים סלט ירוק, עיקרית וקינוח קפה / סורבה. הלכנו על שתי עסקיות של 63 ש"ח כל אחת. לו
מרק עוף עם הרבה פטרוזיליה, שבבי אגוזים ושום. למרות ששיא הקיץ בחום, המרק היה מרענן ובעל טעם מיוחד וטעים. לעיקרית, פילה יען M עם תרד ובטטה בתנור - יאמי, יאמי וקפה משובח לסיום. בחירתי הייתה מעט שונה, לראשונה מבחר ירקות אפויים (חצילים, כרובית, קישוא ) עם יוגורט וזה היה מצנן וטעים במידה הנכונה. נרשמה התפעלות מירק כתום לא מזוהה שהיה לי מאוד טעים ואכלתי אותו בהתלהבות יתרה. הירק התגלה אח"כ כפלפל - שנאתי הגדולה עלי אדמות. מזועזעת מעצמי, שטפתי את גרוני בלימונדה והמשכתי הלאה ... לעיקרית קציצות כבש עם יוגורט על מצע חציל אפוי. הקציצות נימוכו בפה בכייף גדול, החציל היה לא טעים ונשאר במלואו על הצלחת. לקנח ניסיתי עם כדור סורבה בטעם לימון, שהיה לא טעים והוגש עם הרבה רוטב פטל מתוק מדיי לטעמי. סה"כ מאוד נהננו, השירות היה ללא דופי - היה לנו מלצר נחמד ויעיל. חזרנו הביתה עייפים ומרוצים, נפלנו לשינה עמוקה (הכי כייף לישון על קיבה מלאה) וקמנו עם מחשבות על הארוחה הבאה ... (עכשיו בלי מחשבות על "איך תעלה עלי השמלה" מותר קצת לפרוק עול - לא ???).

meravbr

New member
נשמע יופי!

בפעם הבאה אני ממליצה בתוקף לטעום את הניוקי המתקתק עם הכבד. פשוט סיפור הצלחה המנה הזאת!

פינליש

New member
../images/Emo24.gif מזל טוף מתוקונת !

המוןןןןןןןן אושר שיהיה לכם. אחת המסעדות האהובות עלי אודאון. אחלה ביקורת. מעניין איך זה שעוד לא התחתנתי וגם אני לא זוכרת כלום באף חתונה בגלל המון התרגשות וים אלכוהול

עמית@

New member
פרקי עול כאילו אין מחר ../images/Emo45.gif

(אני זוכרת את עצמי אחרי החתונה- ב4 בבוקר יושבת עם יוסי במטבח אחרי אמבטיה משותפת- ושולה קציצות טלה בטחינה מקופסת קרטון
) אז איך זה להיות נשואים?? (נכון שאלה מעצבנת?!) שיהיה רק בתיאבון
גם אני בעד הניוקי עם הבטטה והמייפל.

anat11

New member
מברוק

וסחתיין על הדיווח כה מהר אחרי הרגע הגדול...

Amoureuse

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

Lear22

New member
שוב מזל טוב ג'יג

מחכה למסר אישי על תרבות הלבוש בחתונה... ואודאון באמת מעולה הספריבס היו מצויינים אם אני זוכר נכון, וגם ההמבורגר יש להם עסקית טובה של ספריבס אהבתי לקרוא

למעלה