הסעודה האחרונה

היי alt

היי היי. שאלת בדיוק את השאלות הנכונות. כנראה שבאמת אין "חכם כבעל ניסיון". אז - חזרתי הביתה ביום חמישי, למרות שהייתי שמחה שאני אחרי - לא מצאתי את עצמי בגלל הכאבים. כאב לי לשכב, כאב לי לקום, התעייפתי מהר מאוד כשדיברתי, לא מצאתי תנוחה נוחה - ימין כואב, שמאל כואב. התפר מעל עצם החזה והפורט כאבו לי במיוחד ומשהו בצד שמאל שיגע אותי גם. הבוקר - לשמחתי יש סוף סוף הקלה ואפילו ישנתי מצויין בלילה. הכאב עבר והאי נוחות עכשיו היא מיזערית. כנראה שבאמת מנוחה היתה הפתרון. לגבי הנוזלים - זה באמת הקטע שלא היה ברור לי. רק ב- 29/6 יש לי שיקוף וניפוח ראשון - אז איך זה שאחרי רבע/חצי כוס נוזלים אני מרגישה מפוצצת? אחרי רבע כוס אני מפוצצת ואם שתיתי חצי כוס אז יש לי מן לחץ כזה? בצקת? פסיכולוגית? אין לי מושג אבל מה שכתבתי זה בדיוק ככה. רעב אני עדיין לא מרגישה. הפעם האחרונה שאכלתי היה ביום שני בערב. חחחח גם אני מקווה חומד שה- 30 קילו יאבדו כל רגש אלי. עבורי 30 קילו זה המון ומצד שני אני חושבת שאתפדח לספר בקולי קולות כאן שירדתי את ה- 10 קילו הראשונים, ה- 20 קילו וה- 30 קילו.....כי מה זו ירידה של 30 קילו לעומת מה שאתה הורדת ולעומת ה- 50 וה-90 שאחרים הורידו? בגדול אני מרגישה שאני מתחילה להתאושש מהניתוח. שבוע מקסים alt

יופי אני שמח

שהכאבים ואי הנעימות שלך נעלמים. אני שמח גם שאת לא מרגישה רעבה. כי אני נהייתי רעב מהר מאוד. ועברתי בערך ארבעה ימים של רעב פסיכולוגי קשה מאוד, כשלא יכולתי לאכול. וככה זה קורה תמיד מיד אחרי הניתוח. בגלל ה"טראומה" כאילו שהקיבה ספגה מהטבעת ששמו עליה, בימים הראשונים כמעט שום דבר לא עובר. זה גם בגלל בצקת, אבל בעיקר בגלל שהקיבה צריכה זמן להתרגל למצב החדש. לי למשל, עד חמישה ימים אחרי הניתוח בקושי הצלחתי לשתות עד שהסתפקתי אם אני צריך ללכת למיון כדי לקבל עירוי של נוזלים. בערך שבוע אחרי הניתוח הצלחתי להתחיל לאכול דברים רכים, ואחרי כמה ימים התחלתי לאכול הכל. האמת שאני מאוד מבין את ה30 קילו הללו. את כל כך מקסימה. אז למה שירצו לעזוב אותך?

לרונה גימל - תודה

רונה תודה רבה. אני אחרי. איזו הקלה. מבחינתי חוגגת ביוני 2 אירועים - יום הולדתי ויום הולדת הטבעת. צריכה להחלים מהכאב שיש לי היום אבל שמחהההההההההההה שזה עבר. תודה וסופ"ש נעים

אלישבע24

New member
שרון יקרה,

מרגע הניתוח ועד הסגירה הראשונה של הטבעת עובר חודש,אני בחודש הזה חגגתי והעלתי 4 ק''ג,זה לא שאת כמה מהניתוח שבעה,קחי לך את החודש הראשון בקלות,ואחרי הסגירה יהיה לך קל לא לאכול,לי סגרו את הטבעת בפברואר והורדתי כבר 16 ק''ג בקלות,4 פעמים הגדלתי והקטנתי את הטבעת עד שמצאתי מה הכי טוב לי,אז קחי נשימה ארוכה,את בדרך לרזון משאת נפשנו. בהמלחה!!!

לאלישבע

מה זאת אומרת חודש עד שהתחילה הירידה? אני רוצה להיכנס מחר לניתוח ולהתעורר רזההההההה (-: כן....אני יודעת שיקח זמן עד שאכנס להתהליך. למרות שהאמת אין לי סבלנות לחכות שזה כבר יקרה. אבל איך אומרים? הקילומטר הראשון מתחיל בצעד הראשון, אז כן - אצטרך לחכות לירידה (ולעזור לה להגיע כמובן) גם אם היא לא תהיה בום-טראח אבל לפחות להתחיל כדי להניע את המערכת לאבד משקל. אתם כאלו נחמדים כאן שזה ממש מחמם את הלב.

חמסה ידידתי החדשה

תודה רבה!!!!! היום זה היום. יוצאת ב- 12 לכיוון אסותא. אעדכן. אחלה יום ואיזה כייף להכיר.

../images/Emo140.gif בהצלחה רבה!!!

שתעברי את הניתוח בשלום בע"ה וחיזרי בשלום... שהתאוששות תעבור בקלות..... וכמובן שוב בהצלחה בדרך החדשה!!!

לשמנת הכי מתוקה

המון תודות. רוצה כבר להתעורר מההרדמה. אעדכן. אחרי שהתגרשתי נשבעתי שלעולם לא אשים יותר טבעת על אצבעי. בינתיים אני עומדת בהבטחה הזו. לא שמה טבעת על אצבעי. אז אקבל אותה בקיבה (-: תודה מקסימה.

יואוווו איזה התרגשותתתת שרון יסמין!!!

שיהיה המון בהצלחה ושיעבור בשלום אמן!!!! מחזיקה לך אצבעות.... בדיוק חודש מהיום אני הולכת לעבור את הניתוח גם!!!! שיהיה בהצלחה ולא לדאוג... תחשבי טוב יהיה טוב!!!! תעדכני שאת אחרי והכל עבר בשלום....

לאנונימית

לא תאמיני. הרגע יצאתי מהמקלחת (אחרי שהתרחצתי עם סבון מחטא חחח) ובדיוק חשבתי עליך - שבדיוק מהיום בעוד חודש - את על שולחן הניתוחים. תהיי בטוחה שאחזיק גם לך אצבעות. לגמרי תהיי בטוחה. תודה רבה על ברכתך ואמן שהכל יעבור בשלום. אעדכן אותך בדיוק כפי שהבטחתי וקיימתי לאחר שעידכנתי אותך בנוגע לפגישה עם המרדים. רק בשמחות. עוד מעט אחי בא לאסוף אותי והיות והניתוח יתקיים בסביבות 16:00 - אחזור רק מחר הביתה. אהיה בקשר. ת-ו-ד-ה

לשמחה

יש!!!!! אני אחרי. הצטרפתי אליכם משפחת המטובעים. יש לי גם אחת משלי. כפי שאת יודעת - נותחתי אתמול ושוחררתי היום בצהריים. מאמינה שהכאבים שיש לי כרגע יחלפו במהרה. אבל באמת שמחה שאני מאחורי זה. נדמה לי שאת אמרת שאחרי חודש אהיה כמו פנתרה, אז מקווה שאכן כך יהיה (כי כרגע אני מרגישה חולשה) ומקווה לראות אותך במפגש בסוף החודש. תודה רבה לך!!! שרון יסמין

לאיל

לא איחרת. תודה על בירכתך. אכן אתמול נותחתי והיום חזרתי בצהריים הביתה. שמחה שזה נגמר. יש לי כאבים אבל הכל תחת שליטה. ב- 30 יש מפגש ושמחה אמרה שעד אז אהיה כמו פנתרה אז אני גם צפויה להגיע. אשמח לראות את הדמויות מאחורי המסך. נשתמע ושוב - תודה רבה

למעלה