הסעודה האחרונה

הסעודה האחרונה

שבוע טוב חברים, אז זהו...הניתוח שלי מתקרב בצעדי ענק. עוד 3 ימים ואהיה על שולחן הניתוחים בדרך להתחלה חדשה. היעד - 30 קילו פחות. בכמה זמן? לא משנה לי. העיקר לרדת במשקל. אומרים שהקילומטר הראשון מתחיל מהצעד הראשון. כך אני מרגישה גם בנוגע לזה. בשלושה שבועות האחרונים הייתי כאן כל יום. כמה פעמים ביום. קראתי, למדתי, התלבטתי, שאלתי, ומכל אחד מכם לקחתי המון. אני מתכוונת לקחת ברצינות את הנושא וללכת "לפי הספר". יודעת שאתם נמצאים כאן ולכן מרגישה "לא לבד". היום פינקתי את עצמי בפעם האחרונה עם הדברים שאני באמת אוהבת לאכול. החל מיום רביעי הקרוב - החגיגה הזאת הולכת להסתיים. הצבתי מטרה - וכולי מכוונת אליה. ללא ספק עוד אפגוש איתכם כאן ובכוונתי לפגוש את הבאים גם למפגש ב- 30.6. סופרת כבר את השעות. שיגיע כבר יום רביעי. מחר יש לי פגישה עם המרדים. כבר כמה לילות לא מצליחה להרדם כי המוח עסוק במחשבות על הטבעת שהולכת להיות לי. נראה לי שלא תהיה עבודה קשה למרדים ביום רביעי. ארדם לבד עוד לפני שהוא יכנס לחדר הניתוח. כל כך עייפה. כל כך שמחה. דרך אגב- כשאכלתי היום את סעודתי האחרונה - האוכל עבר חלק. לא נתקע (-: שיהיה לכולנו שבוע נפלא ותודה על היותם - אתם. מכל הלב - שרון יסמין

../images/Emo140.gif אך וגם את כל כך מזכירה לי...

את עצמי לפני כל התהליך הזה... התחושות כ"כ דומות טבעיות ונכונות..... מאחלת לך המון המון בהצלחה עם המרדים הניתוח והחיים שאחרי.... שיהיה לך לילה טוב יקירה.... אל תדאגי יהיו לך עוד המון סעודות אמנם קטנות יותר אך טעימות הרבה יותר..... וכשהגוף יתחיל לאבד ממשקלו תרגישי שהסעודה הגדולה איבדה כמעט משמעות.... בהצלחהההה!

לשמנת המתוקה

תודה על עידודך. אם ככה סימן שאני נורמלית לגבי התחושות. מתרגשת מאוד. הייתי הבוקר אצל המרדים. עבר חלק. יש אישור להרדמה. מחכה לימים שארגיש שסעודה גדולה כבר לא משמעותית. נותר לי רק לחכות ליום רביעי. תודה על הפידבק והמשך שבוע נעים

אופירA

New member
מנהל
בהצלחה. רק שלא תהיה אי הבנה -

זו ממש לא הסעודה האחרונה. בטבעת זה לא הולך ככה. יש 4 שבועות שצריך לשמור בקפדנות על הוראות התזונה להחלמה, ואחרי כן אפשר לחזור ולזלול כרגיל אם רוצים. שלא כמו בניתוחים האחרים. אין סעודה אחרונה בטבעת. בהדרגה, בהתאם לתהליך ההצרות, תקטן גודל הסעודה. כל פעם אפשר יהיה לאכול פחות, עד השלב בתהליך שבו הכמויות כבר קטנות מאוד, ואין צורך להקטינן יותר. חשוב לי להדגיש זאת, בשביל שלא יהיו הפתעות, ובשביל שהגישה תהיה נכונה. חוץ מזה, זה אחד מיתרונות ניתוח הטבעת, ויש ליהנות ממנו - התהליך הדרגתי, ההתרגלות בנפש יכולה להיות מותאמת, ואין צורך לעבור משבר. כמו כן, אין לצפות שבתחילת התהליך תהיה הקטנת הארוחות והרזיה מהירה. יש הרבה אנשים שמצפים לכך, ולא מבינים מדוע זה לא קורה, ובטוחים שהניתוח שלהם נכשל. מאוד חשוב להגיע לניתוח טבעת עם תובנה מלאה מה עומד לקרות בחצי השנה הקרובה, ומתי תתחיל הרזיה משמעותית.

לאופירה היקרה

תודה רבה על הסדר שעשית לי. וואוו כמה אני צריכה עוד ללמוד. טוב שיש ממי - ממכם. אין ספק שלאחר הניתוח אתחיל גם להבין את מה שכרגע אני רק קוראת ורק לאחר הניתוח אוכל להתחיל ליישם את זה. מה שכתבת לי כרגע הכניס לי קצת פרופורציות. תודה. הייתי בבוקר באסותא אצל המרדים. קיבלתי אישור וזהו. נשאר לי לעבור את מחר וביום רביעי - רגע האמת. רק בשמחות. אמן.

שתהיה לך המון הצלחה יסמין

מקווה שתדעי לתמרן את הטבעת ולא להגיע להקאות שלושים קילו זה ממש לא הרבה אני ירדתי ארבעים וצריכה לרדת עוד ארבעים נראה לי תוך חצי שנה פלוס את מגיעה ליעד

למאדאם באטרפליי

רב תודות על ברכתך. מקווה לא להגיע להקאות...אצטרך להבין איך המנגנון הזה עובד. אז זהו - מחר זה היום הגדול.שאפו על ה- 40 קילו שירדת. נפלא. הצלחת להצחיק אותי כהוגן עכשיו - מה שנקרא, "כמות עודף המשקל שלי תלויה בעיניי המתבונן". היה טוב איך שניסחת את המשפט: שלושים קילו זה ממש לא הרבה. את יכולה לתת לי אישור בכתב על זה? כדי שאתן לאמא שלי? אולי ככה היא תחדל לרדת לחיי על המשקל (-: המון תודה ויום נעים

בהצלחה רבה !

ואת מזכירה לי את הארוחה האחרונה שלי. "אכול כפי יכלתך" באל גאוצ'ו.

ל- ALT

חחחחח סימן שאני פועלת בצורה תקינה אם גם לך היה את הקטע של הארוחה האחרונה. תקשיב חומד, לא התבלבלת - הלכת לאכול כפי יכולתך באל גאוצ'ו? חחחח גדול!!!! תודה יקירי על ברכתך. מחר זה היום שלי.

בבקשה שרון !

ואל תשאלי מה אכלתי. אכלתי מנה של כנפיים, 2 סטייקים והמבורגר. באותו זמן הייתי בטוח שאני נפרד מסטייקים לגמרי, היום אני רואה שזה לא כך ואני עדיין יכול להנות מסטייקים. בכל מקרה , שתהיה לך שוב הצלחה רבה !! ודעי לך שהשבוע הראשון עלול להיות לא קל בלשון המעטה.

ל- ALT

בלי עין הרע. לבריאות. אני מבינה שאשכרה אכלת "אכול כפי יכולתך". טוב נו, הגיע לך לפני הניתוח וההורדה במשקל שלך. הזכרתי לי משהו מצחיק - הייתי עם חברה לפני שנה בערך בבית קפה ולאחר שאכלנו אוכל, החלטנו שאנו צריכות לאכול עכשיו קינוח. היה מלצר חמוד כזה ששאל: " יש לכן עוד מקום לקינוח"? עניתי לו - מה זאת אומרת? לנו יש 2 קיבות - אחת בשביל האוכל וקיבה שנייה בשביל הקינוח. חברתי התפוצצה מצחוק. המלצר לר ידע איך לעכל את מה שאמרתי לו.

את מחזקת את התאוריה שלי

לפני כמה שנים הגיתי תאוריה שיש מקום סודי כל שהוא בבטן שלא מתמלא מהארוחה אלא מחכה לקינוח.

ALT המקסים

אוטוטו הולכת להתארגן. אחי אוסף אותי עוד מעט. ולמה אני מיידעת אותך בזה? מכיוון שברגע זה אתה שולח אותי לכיוון בית החולים עם חיוך וצחוק גדול. ההודעה שלך הצחיקה אותי. אתה מבין עיניין. אז גם אתה מסכים איתי שיש לנו 2 קיבות. ברורררר שאחת נסתרת ומחכה לקינוחים. הצלחת להצחיק אותי כי ביומיים האחרונים אני כמו פצצה מתקתקת עם המתח לקראת היום. תמיד אמרתי שלשמנים יש חוש הומור (-: תודה

שרה16

New member
מזכיר את הסיפור לילדים על מגירה נפרדת לקינוח

שהיא הכי גדולה בבטן. לכל אוכל יש מגירה. המגירה של הירקות הכי קטנה, ושל הממתקים ענקית!!!!! בגלל זה לילדים (ום לגדולים
) יש תמיד תאבון למתוק

לשרה 16

ברורררר שהמגירה של הממתקים היא הכי גדולה. הזכרתי לי שבני למה בשנה שעברה על אבות המזון והיתה שאלה מה בראש פירמידות אבות המזון? תשובתו היתה "ממתקים"......

ל- ALT- תיקון טעות מההודעה הקודמת שלי

כתבתי לך מקודם שתמיד אמרתי שלשמנים יש חוש הומור. קבל תיקון - אתה הרזה. אני השמנה. ונשאר לך חוש הומור.

תודה רבה

שרוני, את בהחלט צודקת שכשמרזים לא מאבדים את חוש ההומור. ואני מאחל לך שהכול יעבור בשלום ובבטחה, ומהר מהר תצטרפי לחבורת הרזים והמצחיקים.

ל- ALT

היי חומד. תודה. אני אחרי. חזרתי היום הביתה. זמן ההמתנה המייגע לניתוח - הסתיים. מהיום התחיל המסע להשלת ה- 30 קילו שלי שממש אין לי אליהם שום רגש. ומחכה ליום שבו כפי שכתבת "אצטרף לחבורת הרזים והמצחיקים".

אני שמח שהכל עבר בקלות

הי שרוני, איך עברו עלייך הימים האחרונים? אני זוכר שעבורי הימים הראשונים היו קשים מאוד. ואיך אצלך? את מסתדרת עם נוזלים? אני מקווה עבורך שגם שלושים הקילו הללו יאבדו כל רגש אלייך, ויחליטו לעזוב אותך במנוחה. ודעי לך שאת יחסית במצב טוב. אני הייתי צריך לרדת 70 קילו.

למעלה