עד הקצה ומעבר לו
New member
הסעה בהזמנה
קר היום, גשום, אפרורי ואפלולי. מגיע סוף יום העבודה והמחשבה על להיגרר עכשיו בתחבורה ציבורית, עושה לי נאחס.
אאוריקה, יששש, מצאתי רעיון (זה כבר יעלה לי...אבל "המחיר" סביר בעיניי, בהתחשב במזג האויר).
מצלצלת אליו, לשמוע מה שלומו, מזמן לא דיברנו, לא החלפנו חוויות, שלא לדבר על נפגשנו.
"זונה.." הוא קורא לי. "איפה את? אני מתגעגע, מצלצל ואת לא עונה, גם לא חוזרת אליי"".
מיליון תירוצים לא יספיקו לו ובינינו, הוא צודק.
"טוב, מאמי, בוא נשכח מזה ותבוא היום, תאסוף אותי וניסע ביחד".
הסעה בהזמנה - הגיע בדיוק בזמן, חיכה לי בפינה יבשה שלא ארטיב את עצמי חלילה בדילוגים בשלוליות.
נוסעים, מתעדכנים, מוצאים מקום חמוד ועוצרים לפטפט.
הנשיקה הלוהטת שלו מזכירה לי שבאמת הפסדתי כל הזמן הזה.
הידיים החמימות שלו חודרות את המחשוף ונכנסות היישר אל מתחת לחזיה, מחממות את השדיים הכלואים.
אני שולחת ידיים למפשעה לג'ינס המתפקע. הוא פותח אותו ומשחרר את הזין.
מתכופפת אליו ומוצצת אותו בלי רחמים.
מרטיבה אותו בהמון רוק, מלקקת ומוצצת. מכניסה אותו לפי עד הסוף. מלטפת את הביצים, מרטיבה גם אותן.
הוא מתרווח על המושב וממלמל...
אני ממשיכה כמו רוח הסערה בחוץ, מוצצת בכל הכח, מלטפת את חור התחת ושומעת אותו נאנח ומודיע לי שזה בא...
פותחת את הפה להכיל את כולו, חופנת את הביצים בידי ואוספת את הזרע הניתז לגרוני.
"זונה..." הוא אומר לי אחרי שנרגע, "כמה התגעגעתי".
הסעה בהזמנה, המחיר סביר...והעיקר שהגעתי הביתה בזריזות, יבשה ושבעה.
קר היום, גשום, אפרורי ואפלולי. מגיע סוף יום העבודה והמחשבה על להיגרר עכשיו בתחבורה ציבורית, עושה לי נאחס.
אאוריקה, יששש, מצאתי רעיון (זה כבר יעלה לי...אבל "המחיר" סביר בעיניי, בהתחשב במזג האויר).
מצלצלת אליו, לשמוע מה שלומו, מזמן לא דיברנו, לא החלפנו חוויות, שלא לדבר על נפגשנו.
"זונה.." הוא קורא לי. "איפה את? אני מתגעגע, מצלצל ואת לא עונה, גם לא חוזרת אליי"".
מיליון תירוצים לא יספיקו לו ובינינו, הוא צודק.
"טוב, מאמי, בוא נשכח מזה ותבוא היום, תאסוף אותי וניסע ביחד".
הסעה בהזמנה - הגיע בדיוק בזמן, חיכה לי בפינה יבשה שלא ארטיב את עצמי חלילה בדילוגים בשלוליות.
נוסעים, מתעדכנים, מוצאים מקום חמוד ועוצרים לפטפט.
הנשיקה הלוהטת שלו מזכירה לי שבאמת הפסדתי כל הזמן הזה.
הידיים החמימות שלו חודרות את המחשוף ונכנסות היישר אל מתחת לחזיה, מחממות את השדיים הכלואים.
אני שולחת ידיים למפשעה לג'ינס המתפקע. הוא פותח אותו ומשחרר את הזין.
מתכופפת אליו ומוצצת אותו בלי רחמים.
מרטיבה אותו בהמון רוק, מלקקת ומוצצת. מכניסה אותו לפי עד הסוף. מלטפת את הביצים, מרטיבה גם אותן.
הוא מתרווח על המושב וממלמל...
אני ממשיכה כמו רוח הסערה בחוץ, מוצצת בכל הכח, מלטפת את חור התחת ושומעת אותו נאנח ומודיע לי שזה בא...
פותחת את הפה להכיל את כולו, חופנת את הביצים בידי ואוספת את הזרע הניתז לגרוני.
"זונה..." הוא אומר לי אחרי שנרגע, "כמה התגעגעתי".
הסעה בהזמנה, המחיר סביר...והעיקר שהגעתי הביתה בזריזות, יבשה ושבעה.