הסנדלר נישאר יחף

חמודיקו

New member
הסנדלר נישאר יחף

ככל שעובר הזמן אני מתחיל להשתכנע שיש לנו את ההנהלה הכי איטית באירופה, תגידו מי צריך את הכסף הזה בעוד שאו טוטו הליגה נפתחת ועדיין לא החתמנו זר אחד? אתם קולטים מחליפים שמות של זרים כמו גרביים וכולם חותמים בקבוצות אחרות. הלו? אתם שם למעלה תתחילו להזיז את התחתִ€

eari

New member
לא אנחנו המנהלים..

אני בטוח שהם מודעים למצב לא פחות ממנו.. והם לחוצים לא פחות, הכסף שלהם! והניהול בידים שלהם! אני בטוח שעם ההזדמנות שהגיעה הם רוצים ללכת על בטוח ולבנות משהו חזק ואיכותי, סבלנות! זה מה שצריך, גם אם זה נראה קצת מאוחר.

לזי

New member
די

כל הזמן אתם אומרים סלבלנות אבל כמה אפשר אנחנו יושבים על קוצים ואין לנו כוח לזה יאלה תתחילה להזיז עינינים נמאס לנו

AGENT SHESH

New member
מה זה "תתחילו להזיז עניינים"?

מישהו פה מההנהלה? מישהו פה קשור אליה אישית? אנחנו רוצים קבוצה חזקה בדיוק כמוך, ואף יותר ממך, אז בבקשה, סבלנות.

חמודיקו

New member
אז איפה נצעק?

מה זאת אומרת שאין פה אף אחד מההנהלה? פה זה המקום לצעוק ולהגיד את מה שאנחנו חושבים אז מה אתה רוצה שנשב כאן ונלקק מהבוקר עד הלילה להנהלה?

שiש

New member
לא, הוא לא צודק

כן, פה זה המקום לפרוק להתעצבן לצעוק ולשמוח לגבי כל מה שקשור לקבוצה, אבל בחייאת, אנשים, בשביל מה לפתוח כל דקה שרשור בנושא? כולנו כאן מחכים בדיוק כמותכם להתקדמות ולהחתמות, אז תעשו טובה ותפסיקו ללחוץ. אנחנו לא הכתובת.

חמודיקו

New member
אני לא חדש

אבל אני חושב שכאן זה המקום זה לפרוק את כל העצבים שלנו ואת כל השמחות שלנו (כאילו שהיו כאלה בשנה האחרונה) ותפסיקו להיות כאלו הומאניים

דני קליין נמאסת!

היינו יכולים להביא שחקנים מהדרג הראשון באירופה.. עכשיו זה כבר יהיה מאוחר מדיי ובסוף שוב נתקע עם איזה אייברי.

בצער רב ויגון קודר

לצערי הפועל לא תעשה גם השנה כלום! !יפה לכם,החתמתם את מאיר טפירו...נו... למה אתם מחכים? ?הוא לא יספיק!תביאו את ל.אליהו!הפועל זאת הקבוצה הכי מקושרת לשחקנים השנה,אבל באורגינל לא הביאו אף אחד!!!

biotechbrain1

New member
כדי לסגור את הנושא אחת ולתמיד

אתם צריכים להבין דבר אחד - הפועל ירושלים, אפילו שמכירים אותה כמחזיקת גביע יול"ב לעונת 03-04, היא לא מי יודע מה באירופה. קליברים רציניים כמו בראון אדני וחבריהם, אפילו שרובם הולכים אחרי הכסף, יותר חשובה להם התהילה, לא כמו "נבחרת" ישראל שיושבת על הספסל במכבי תל אביב המהוללה... כשהפועל תהיה קליברית באירופה, כלומר: תציג רמה גבוהה במשך 3-5 שנים ברציפות (כשהכוונה היא לפחות פיינל פור ביול"ב), אז נוכל להתחיל לדבר על שמות שכאלה - כי אז הפועל תהיה שם דבר באירופה. ת'כלס, מי מכיר את ירושלים באירופה? מה היא כבר עשתה? לקחה פעם אחת את גביע יול"ב ?? כל הכבוד... וחוץ מזה??? כלום - נכון מאוד. לא שאני גורע חס וחלילה מכבודנו, אבל צריך להבין שככה אנו נראים באירופה. ולכן צדק מי שאמר שצריך להשקיע בצעירים, דוגמת ריקי פולדינג, ללכת איתם שנתיים שלוש, לבנות קבוצה רחבה ויציבה, אז לתגבר אותה בקליברים. תחשבו על זה.

למעלה