הסנדלר הולך יחף

הסנדלר הולך יחף

נו כן אני יודעת שהפורום הוא לימודי חחח אבל הסנדלר הולך יחף ואני לא מצליחה, אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד. אתמול בלילה הוצאתי לי שלושה קלפים בפריסת מסר בנוגע לעבודה שלי... קרו לי שני מקרים לא נחמדים במהלך החודשיים האחרונים, אתמול היה השני והיה לי נורא לא נעים ואפילו די עצוב. הוצאתי שלושה קלפים כדי להבין למה או מה או מה פתאום יצאו: 3 חרבות מלכת המטבעות הקיסר. אח"כ הוצאתי קלף נוסף בבחינת מה עלי לעשות על מנת להמשיך למרות ואף על פי הקושי הרגשי והמחשבות הלא נעימות והמטרידות ויצא 8 מטבעות. מה דעתכם?

רשף כשף

New member
../images/Emo140.gif לדעתי...

למרות האכזבה שאת חשה בתוכך (3 חרבות), אל תתני לזה לתקוע אותך, שחררי. התמקדי במטרות האישיות שלך (מלכת המטבעות), ואל תתני לאינטרסים של אנשים חיצוניים לך להכתיב לך את הדרך. כאשר תהיי בטוחה בדרכך ובעסק שלך (הקיסר) ותתכנני לטווח הארוך (8 מטבעות), אירועים מן הסוג הזה (שאין לי מושג מהם אבל הם מתבטאים ב 3 חרבות) לא יהיו כל כך דומיננטים בסדר היום שלך. בהצלחה!

רשף כשף

New member
אז היא ביחד עם הקיסר

מהווה חיזוק לבטחון שלך בדרך האישית וליכולת שלך להנהיג במקום לתת לאחרים להכתיב לך. אני לא יודעת מה היתה הבעיה אבל אם זה קשור לניהול של העסק שלך את צריכה להיות בשליטה מכל הבחינות ולא להתפשר בקטע הזה.

רשף כשף

New member
גם אם זה ייקח הרבה זמן (8 מטבעות)

השליטה צריכה להיות בסופו של דבר אצלך ולא אצל מישהו אחר

אממממ ?

אני עצמאית בעבודתי הקלפים שהוצאתי היו כמסר עבורי - באתר שלך :) מעניין מאיזה קלף אתה מרגיש את זה ? אני בהחלט מתחברת לרעיון שיש מישהו שחיפש להתכסח איתי, סוג של...

חייב רקע בשביל פריסות מסר

להבין מה קרה זה שונה ממסר, בכך שלמסר קונוטציות לגבי אופן המשכיות מומלץ. השאלה מה הייתה כוונתך כשפרסת. את ה"כסאח" אני מקבל מהשתיים הללו 3 החרבות והקיסר ונטייתו למלחמות (טלה/מארס), אבל שוב, זה מאוד תלוי במה כוונתך כאשר פרסת... במסר יכול להיות שהוא מבקש ממך להתכסות בשריון הזה של הקיסר ולהתחזק ולהתחשל בכדי לא להזדעזע כל כך מהתקפות שאת עשוייה לחוות

ייתכן...

אנסה לראות מה קורה.. טוב ~ תחילה שלושה חרבות- סוג של ציפייה שלא מומשה - ייתכן שהגיע מנהל חדש עם תפיסה קצת שונה משלך... לא נורא, וגם הקידום שהיה אמור להיות שלך נדחה, וגם זה לא נורא מפני ששילוב של מלכת המטות והקיסר זה כבר טוב יותר מהמטבעות ולרוב בקונטקס כזה זה אומר אש- אמביציה ומלחמה קטנה על מעמדך בעבודה... ואילו שמונה המטבעות גורסות שגם אם נראה שהכל אבוד וזה לוקח זמן, שווה להמתין כי כל עקבה היא לטובה... אל תוותרי, המתיני קצת ובסוף הכל יהיה לטובה... בהצלחה...

עם כך.. יתכן...

כנראה מדובר בעיסקה שלא יצאה לפועל וכעצמאית הבעייה היא לא עם מנהל אלא עם לקוח קשה ו/או מכר שלך... בכל מיקרה הקלפים לטובתך רק עיניין של זמן ויסתדר לך( ( לא קצת זמן אבל בסדר)... בהצלחה ויום טוב...

למעלה