הסמרטוט הפרטי של הסחבה ברד יוגו לא מבין איך רסאן עליאן הוא עדיין ראש המתפ"ש

ולמה הרמטכ"ל דוחף להכניס משאיות מזון למחבלים אבל שוכח דבר אחד. הדג הזה מדינת ישמעאל מסריח מהראש לא מהגוף ולא מהזנב. כשהראש חולה כל הדג חולה.
את כל העולם הוא מאשים רק את הסחבה הוא לא מאשים. המחראה הזאת הקרויה מדינת ישמעאל מסריחה מהראש והראש הוא הסחבה בנג'מין ניתאי סוכן הסי איי אי המכור לאמריקה.
הסחבה נכשל והממשלה שלו נכשלה והגיע הזמן ללכת לבחירות ולהעניש את הסמרטוטים השקרנים שמכנים את עצמם ימין.
ימין ב8 לאוקטובר 23 היה מחסל את מצרים פוף 7 דקות מרגע הפעלת המנוע של סאטורן 4 ופוף אין מצרים. 7 דקות ואין מצרים. בסך הכל 2 מאיצים ואין מצרים ואין יותר חמאס . ב10.10.23 אין לובנן הלך החשמל הלכו הכבישים הלך שדה התעופה ביירות אין מים אין מכולת אין חלב אין אור ואין חיזבאללה את נסראללה ניתן היה לחסל כבר מזמן.
מאיץ אחד 15.10.23 על קטאר אחרי שהאמריקאים קיבלו הודעה לפנות את קטאר וניתן להם שבוע לעוף משם וגם סגירת השגרירות האמריקאית בירושלים וסילוק הסי איי אי מישמעאל. מאיץ אחד ופוף אין קטאר וכמובן 3 מאיצים לכיוון איראן ופוף אין אירן.
איך אמר כהנא מהמשטר הזה שנשלטים עיי האמריקאים לא תבוא התקומה של העם היהודי בארץ ישראל.
המשטר הזה הוא בובה על חוט שנשלט בידי אמריקה.
 

evglev1

Well-known member
מנהל
ולחשוב שלפני 33 שנה ביבי האשים את ברדוגו שהוא עבריין שסוחט אותו עם קלטת שמוכיחה שבגד בשרה והדבר נסגר מבחינת ברדוגו בלי שאי פעם ביבי טרח להתנצל. נראה שכמו שבחרצופים חזו את הניצחון של קצב בטענה שהמחשב לא מסוגל לכתוב את המשפט "פרס ניצח" כך אותו דבר עם "ביבי התנצל".
 
ולחשוב שלפני 33 שנה ביבי האשים את ברדוגו שהוא עבריין שסוחט אותו עם קלטת שמוכיחה שבגד בשרה והדבר נסגר מבחינת ברדוגו בלי שאי פעם ביבי טרח להתנצל. נראה שכמו שבחרצופים חזו את הניצחון של קצב בטענה שהמחשב לא מסוגל לכתוב את המשפט "פרס ניצח" כך אותו דבר עם "ביבי התנצל".
אני לא מסתכל על מה היה לפני 30 שנה. יש לי חבר שלפני 45 שנים הייתי עד ברבנות בשבילו כשהוא התחתן עם אהבת חייו כך לפי טענתו והיום הם גרים באותו בית בחדרים שונים והוא קורא לה גרוטאה. נו מה היה לפני את מי זה מעניין חוץ מההיסטוריונים? חחחחחחחחח
 
למעלה