הסמלים של פינק פלויד...

meandmeandme

New member
הסמלים של פינק פלויד...

כולנו יודעים שבמהלך כל השנים פינק פלויד צברו לעצמם הרבה סמלים ופריטים מאפיינים כגון החומה, החזיר, הפטישים. הייתי מעונין לדעת איזה מהפרטים או הסמלים שמאפיניים את פינק פלויד את הכי אוהבים ולמה. אני אישית נורא אוהב את הפרה מאטום הרט. היא בדיוק מה שהיא אמורה להיות, הכי פשוטה ועממית שיש. סתם פרה שבאו לה בהפתעה וצילמו אותה, אפילו אפשר לראות את הבלבול על הפנים שלה. סתם פרה, סתם רגע, סתם שדה ירוק, סתם גאונות.

../images/Emo34.gifשלי

אני הכי אוהבת מכל הסמלים את הפריזמה (נראה לי שקוראים לזה אפקט המנסרה, יא?) של דארק סייד. זה כזה מינימליסטי ויפה, ויחד עם זה יש לזה צבעוניות משגעת. עדיין לא הצלחתי להבין איך זה מתחבר לאלבום, אבל אני מתה על הסמל! וגמלתי בהחלטה לעשות קעקוע קטן של זה על הגב, כשאוכל
. אני גם אוהבת את הידיים מוולקאם טו דה מאשין.

אני מצטער אבל...

אני יודע שאין לי שום קשר לעולם אבל פינק פלויד הופיעו בארץ מתי שהוא? פשוט יש לי פוסטר/מודעה ישנה הכו"ש על הופעה שלם בפומבי (כתוב בעברית) אז רציתי לדעת אם אפשרי למכור אותו ובכמה מוכנים לקנות?

Yael Floyd

New member
הפטישים...

לא יודעת להסביר את זה... אבל יש בזה משהו כלכך חזק... חוץ מזה שזה נורא מזכיר לי ת'פטיש והמגל (כנראה מה שניסו לעשות) אז אני אוהבת את זה

CaerBannog

New member
אמממ

בקשר לפטישים.. לא אוהב את זה, בכלל, כי זה מסמל את תחילת הסוף, את התקופה שהמילים כבר באו לפני המוזיקה, ושווטרס סתם נהיה מטורף, בלי התקופה הזאת, ובלי האלבום הזה, מי יודע לאן הפלויד יכלו להגיע, לי זה קצת צורם אמ כנראה המנסרה של דרעקסייד, כי היא מסמלת את כל מה שאנחנו רואים, את מה שהעולם הזה מורכב ממנו, בצורה הכי מינמליסטית שאפשר

Paranoid Y

New member
גם אני אוהב את הפטישים מאד!!!

ואני לא חושב שבאלבום הזה היה תחילת הסוף... זה היה השיא... והפטישים האלה מראים כוח.. ועוצמה... מאד...

meandmeandme

New member
הפטישים

הפיטשים הם באמת סמל ענק שמסמל בצורה הכי פשוטה את הכוח הכי גדול. אני לא חושב שהפטישים עצמם סימלו את "תחילת הסוף", הם 'בסך הכול' עוד מוטיב שחוזר בחומה שנועד להגביר את עוצמתה. מה שסימן את תחילת הסוף זה ההשטלתות של וארטס, שזה מטבתע בסילוקי של ריק רייט, הדגשה על המילים ולא על המוסיקה, הפחתה בכמות הקטעים האינסטרומנטלים ופחות שיתוף בין חברי הלהקה (בעיקר בין רוגר לגילמור).

CaerBannog

New member
כל שדבר שמסמל את החומה

מסמל את הסוף תחילת הסוף הייתה באנימלס, למרות שהוא דיסק מצויין, החומה זה כבר הסוף

meandmeandme

New member
מה?

א. הפטישים לא מסמלים את החומה, הם נוצרו כדי לסמל דבר מסוים מאודץ שזה כוח וטרור, הדימיון בין הפטישים לצלב הכרס של הנאצים והפטיש והמגל של הסוביטים הוא מכוון, הפטישים הם השליטים בעולם של פינק, הדיקטטורים. ב. החומה לא מסמלת את הסוף, אם זה לא היה החומה זה היה pros and cons ואם לא זה אז זה יכל להיות אלף דברים אחרים. ההשטלתות של רוג'ר נבעה מהאוגויסטיות שלו ומהרצון שלי לשליטה מוחלטת, במקרה יצא שהוא כתב את החומה באותה תקופה שהוא החליט לקחת פיקוד (כמעט) מלא על הלהקה.

CaerBannog

New member
פיספסת אותי לגמרי

"ההשטלתות של רוג'ר נבעה מהאוגויסטיות שלו ומהרצון שלי לשליטה מוחלטת, במקרה יצא שהוא כתב את החומה באותה תקופה" ובגלל זה היא מסמלת את הסוף

נימרודל

New member
המנסרה.

זה פשוט אבל זה ממש יפה. של הצברים. איין שמדבר פשוט כביכול כמו קרך אור לבנה יצא משהוא יפה ומורכב כמו קשת... זה מקסים. אבל באמת מזה קשור לאלבום?

למעלה