הסמכת mcad

lilliltush

New member
הסמכת mcad

סיימתי תואר בהנדסת ביוטכנולוגיה והחלטתי לבצע הסבה לתכנות ע"י לימודי תעודה באוניברסיטה הפתוחה.בנוסף שמעתי על הסמכת mcad המתבצעת ע"י שלושה קורסים במסגרת האוניברסיטה.מה אתם אומרים?יש סיכוי למצוא עבודה?מועיל? תשובות רבות יתקבלו בברכה...

itaym02

New member
כמה עצות

את בטוחה שאת נוטשת? יש לך מקצוע טוב. (מכיר אותו מקרוב,קרוב). בכל מיקרה, אם כן: הקורסים של האוני' הם זוועתיים. אם את מסוגלת ללמוד לבד - עשי כך. כדי לגשת למבחני ההסמכה של מיקרוסופט צריך רק כסף בארנק, וכמובן לדעת את החומר. עבודה? תעברי על מדורי הדרושים באינטרנט ובעיתון, ללא ניסיון קודם יהיה לך קשה - קשה מאוד. יש לך קשרים? (ישראל, לא?)

lilliltush

New member
תודה,אך...

קודם כל עבודה בביוטכנולוגיה, ועל אחת כמה וכמה עבודה מכניסה, אין. לכן החלטתי בשל גילי המופלג (28) להתחיל כבר עכשיו בניסיון מילוט. הקורסים באוניברסיטה הם אך ורק לשם הדיפלומה וטיפה הכוונה מבחינת לימודים.(אני לומד טוב לבד אך צריך טיפה הכונה)השאלה אם יש אפשרות לדריסת רגל אחרי שיש את ההסמכה.אפילו הגשתי בקשות לבצע שני קורסים (מתוך שלושה ) בו זמנית.אז מה אתם אומרים?

לפי שאלתך ,חד משמעית - לא כדאי לך,

אולי רק אם את מאוד אוהבת את התחום, אבל כמעט ללא ספק מבחינת מהירות ודריסת רגל מהירה -לדעתי זה לא מתאים לעולם התיכנות ,למרות שזה בהחלט מאוד אינוידואלי(אישי, סליחה על טעיות כתיב מראש). כמובן שזו רק דעתי ויכול להיות שאני טועה, הייתי ממליץ לך לשאול בפורום מובטלי הייטק.

למעלה