הסמינר בוטל.

kundason2003

New member
הסמינר בוטל.

עקב מספר נרשמים נמוך מדי. לפרטים נוספים: דור כהן, יו"ר נוער שינוי, 0508-8807070. (כל שעה, כל יום) אתם מוזמנים להתקשר בכל עת. ישיבת מזכירות נוער שינוי תתקים ביום חמישי, ה22 ביולי במשרדי שינוי בת"א. הישיבה היא ישיבת חרום, והיא פתוחה לחברי הנוער באשר הם. חברי מזכירות שהוזמנו ולא מתכוונים להגיע מתבקשים להודיע מראש על ביטול. הישיבה חמורה ביותר, אך אין חשש לצעקות. נדון במצב הנוער, ובעתיד הקרוב והרחוק.

נמאס כבר

בשנה השלמה האחרונה היה לנוער רק סמינר אחד (!!) ושום פעילות אינטנסיבית ממשית שבאמת קשורה למשהו (אני לא מגדיר ניקוי חוף אחד כפעילות ממשית).לחלק מהתאים אין סניף עצמאי משלהם לקיים את הישיבות שלהם וחלקם נפגשים בבתים של חברי התא (לנו לתא רחובות היה את המזל שיש לנו ח"כ מהעיר כי אחרת אין לי מושג מה היינו עושים).דווקא לסמינר שהוא פעילות סופר כיפית ושבדרך כלל מביא כמה אנשים שלא קשורים למפלגה ובאים רק אליו בלי כוונה להשאר בנוער, נרשמו רק 37 אנשים שצריך עוד לזכור שחלק מהם עדיין התכוונו לבוא רק אליו. סניפים שלמים כבר נמחקו ואני מבטיח שעוד ימחקו עוד. הסיבה שכל כך קצת נרשמו היא כי כל השנה המפלגה לא השקיעה בנו שקל אחד עגול ולכן הנוער במצב כה עגום וכל כך הרבה אנשים עוזבים וחדשים לא מתגייסים לנוער, כי אין לנו מה להציע להם!!!!! ושאילן ליבוביץ לא יתפלא אם בשנה הבאה שיאורגן עוד מיני סמינר ירשמו אפילו פחות פעילים , אם בכלל.

kundason2003

New member
אתה מוזמן להגיע לישיבת המזכירות

ב22 (מחר, יום חמישי) במשרדי שינוי בת"א בשעה שש. הישיבה פתוחה לנוער שינוי הרחב.

CHAIM333

New member
בנוער מולדת מה שקובעים לא מבטלים

בנוער מולדת מה שקובעים לא מבטלים

רונן הבנת?

לך תצטרף לנוער מולדת. כי רק בנוער מולדת מה שקובעים- לא מבטלים! (אני חושב שעדיף להמנע מהשוואות מיותרות..)

tt 4 ever

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אין כבר מה להגיד... פשוט נימאס כל כך נימאס.... :(

כאחד שחשוב לו מאוד נושא הנוער

אני חושב שצריך לקיים דיון מעמיק ורציני לגבי אופן ההפעלה ופעילות של נוער שינוי. אני עצמי היתי בנוער כמעט מאז הקמתו ולפני כן היתי בתנועת נוער פוליטית אחרת. הצעתי לכנס את מדריכי/רכזי נוער יחד עם ח"כ ליבוביץ וגורמים נוספים ולקיים דיון מעמיק בנושא. נ.ב דור הטלפון שלך יותר מדי ארוך פה

kundason2003

New member
בהמשך לישיבת המזכירות.

דבר ראשון, הטלפון-פחות 8 אחד, טעות שלי. ישיבת המזכירות נגעה בנושא הזה. אנחנו מבקשים להדגיש שכל, אבל כל מי שרוצה לעזור לנוער מוזמן להגיע, ולאו דווקא נוער. כל אחד. בישיבה היום (אתמול) נכחה מאירה אור, שהגיעה בהפתעה. היא הגיעה אלינו ממש במתנה, והביעה נכונותה לעזור לנו. מה שנוער שינוי צריך לעשות, וכאן יש תמימות דעים, זה גיוסים מסיביים. ישיבת המזכירות האחרונה התנהלה בצורה יפה ועניינית, והדיון מומשך בישיבה הבאה, שנקבעה ל2 באוגוסט, יום שני הבא, בשעה 17:00. הקדמנו בשעה כי חשוב לנו שלא נהיה במגבלת זמן. גרשון, אמשיך את הודעתי המורחבת במסרים האישיים, כי יש דברים שאני מעוניין לא לחשוף עדיין.

למעלה