הסמויים, מי הם?

הסמויים, מי הם?

יש לי אינדיקציות ברורות לכך, שכמות הצופים הסמויים היא עצומה, סדר גודל של מאות צופים ביום. מי הם? ומדוע זה חשוב? כאחד שרואה בכתיבה כאן גם שליחות, להשפיע על דעות של אנשים אחרים. הרי שאם נדע מי מתעניין בפורום, נוכל לדעת כיצד להשפיע. לדעתי, רוב מוחלט של הסמויים שייכים לאחד מן השניים א. מסתפקים באמונה, שבאים לראות מה יש לנו לומר. ב.כופרים חרדים, שאינם מוכנים ממש להכיר בכך ביחס לעצמם, ורק לא מתאפקים ומציצים מפעם לפעם מה יש לחברים האמיתיים שלהם לומר. ג. סקרנים מסוגים שונים לכן, אני חוזר כאן לשאלה שעלתה פעם בדיון, האם העובדה שאנו גורמים כאן למסתפקים, להרוס להם את האמונה לגמרי, זה טוב או רע.? והאם יש לכם יכולת להעריך מי הם אלו הגולשים הסמוייים כאן?

Marie Curie

New member
מאיפה לקחת מספרים עצומים כאלה

ולמה אתה בטוח שאתה מצליח להרוס להם את האמונה? יומרני משהו.

האינדיקציה היא

מלינקים שהכנסתי, והגדילו בצורה רצינית את הכניסות ללינקים. והאם אנחנו משפיעים? אני חושב שעל המסופקים ודאי שיש השפעה, וייתכן שגם על מאמינים גמורים.

זה אכן הרבה

בנוסף למה שדמות הגוף ציין, אני מאמינה שיש בין הקוראים הסמויים, אחוז מסוים של מחב"תים ועסקנים, אחוז קטן של רשעים שמחפשים את החברים שלהם, אלה יכולים להיות חרדים לכל הגדרה שהיא, ועוד אחוז גדול יותר של אנוסים שפוחדים להחשף. ויש גם כמובן יוצאים בשאלה.

400 צופים שונים? או 400 כניסות?

אני למשל נכנס כמה פעמים ביום, אז ככה שיש גם ספירות כפולות. דרך אגב, זה נכון שאתה יכול לראות מי מחובר?

mister xy

New member
400 כניסות

אני יכול לראות מי מחובר בדיוק כמוך, אין לי מידע נוסף.

זה נכון שאתה יכול לראות

מה הכתובת של כל ניק? וכמה היתרה שלו בבנק? ולעוף באוויר?

Marie Curie

New member
אם ככה

תספור גם כמה כפייתיים וכמה מתכנתים (שעובדים בלשחק שחמט וירטואלי ובלכתוב בפורומים) ותקבל הרבה פחות מ100 ראשים.

mister xy

New member
מצד שני

לא כולם נכנסים כל יום, יש כאלו שנכנסים פעם בשבוע.

100 ראשים זה הרבה מאד

תאר לעצמיך שכל ה 100 איש מחליטים לעזוב ביחד את העולם החרדי יש לך מושג למה זה יגרום ? להערכתי עוד 1000 יבואו בעקבותיהם

שמע משהו

הדת לא עומדת על מאמינים והיא לא תיפול בגלל כופרים הקשר בין אמונה ודת קלוש ביותר

זה לא מדויק מבחינה היסטורית

החילון של אירופה החלה עם המצאת הדפוס, והעובדה שספי הקודש היו נגישים להמונים, לעומת ימי הביניים בהם ספרי הדת היו נחלתן הבלעדית של מעמדות הכמורה והאצילים.

אתה צוחק, נכון?

ניסיתי להציב טענה נגדית למה שאמרת דת אינה קשורה לאמונה, טענתי היא שככל שהאנשים יותר חשופים למידע הם נפתחים יותר ותהליך החילון עמוק יותר. וכראיה הבאתי את אירופה שהיית דתית מאוד בימי הביניים (לא רחוק ממה שקורה היום בשכונות החרדיות) אך עם המצאת הדפוס החל שינוי גדול שהוביל לחילון אירופה.

אף אחד לא יבוא

זה יגרום לציד אפיכורסים גדול וכל מי שיחשד באפיכורסיות יחרימו אותו או יאלצו אותו לחתום שהוא לא מדבר שוב. מה שברור שזה יעשה מפחיד להכנס שוב לפורום כי הם יעשו הכל כדי לעלות על כל כותבי הפורום.

למעלה