הסלקציה...

r o n i t 3 7

New member
הסלקציה...

הסלקציה בברים ומועדונים... החיה בה ניתקלתי לראשונה רק אתמול... למה זה טוב... למה בני 30+ שנראים כמו בני 20++, למה לא יכולים להיכנס למקומות של צעירים יותר, אחנו צוחקים בדיוק כמותם, שותים בדיוק כמותם, אז למה...למה הם נכנסים, ואנחנו...צריכים להישאר בחוץ כי... לא הזמנו מקום מראש, המקום מפוצץ באנשים, רק לקוחות קבועים נכנסים... זה מעליב, פוגע...

מה יש לך לחפש שם ?

להעלב ? לא חבל על האנרגיה ? אנחנו למשל הולכים לפאבים של בתי אבות ותאמיני לי טראנסים כאלו שיש שם מביאים לך פצצות לגבות

r o n i t 3 7

New member
האמת ש...

הסיבה היחידה שאני לא הולכת לפאבים של בתי אבות היא כי... פקרינסון עדיין לא פרץ אצלי, אז קצת קשה להתחבר למקום...

עזבי אותך משטויות .. את יודעת

איזה ויברציות מקבלים עם פרקינסון וטראנס ? אבל אם לרגע ברצינות יש פה בפורום כמות לא קטנה של הוללים והם יכולים לספר על על מקומות מגניבים לשכבת הגיל שלך

r o n i t 3 7

New member
../images/Emo72.gifהיכן הם כל ההוללים...../images/Emo72.gif

שתפו אותי, גם אני רוצה קצת להיתהולל... מבטיחה להיות נחמדה ולא לנשוך........

r o n i t 3 7

New member
צודקת כמובן אבל....

המקרה הזה קצת שונה, את החלק הצעיר יותר של הקבוצה הכניסו, השאר נשאר בחוץ

שלי 9

New member
אהלן רונית..בתור "חובבת ריקודים"

מושבעת,רוצה לספר לך שיש שפע של מועדונים שווים לבני שלושים +, למה להתעקש ללכת דווקא למועדונים של "עוללים"?

bar671

New member
פרטים

איפה? עוד פרטים לבני 30 פלוס שאוהבים להתהולל....

r o n i t 3 7

New member
אחלה...

אשמח מאוד לקבל עוד פרטים.... ואולי נתראה על רחבת הריקודים...

פיקסון

New member
רונית מה שמו של המועדון

שנדיר רגלנו משם מה לעשות הגיל אבל לא התרגיל

כל השבוע הזה התהוללתי במועדונים

של "עוללים" (דונה מרטין, וולבר ועוד...) היה סבבה, רקדנו, שתינו חזרתי בשנים אחורה והרגשתי שוב קצת ילדה אבל האמת אומר לך, אם לא היית שם לא הפסדת כלום! כי כמו שכתב פיקסון זה לא ענין של גיל לא של כמות אלא רק איכות! שאותה לא פגשתי שם. שרון

למעלה