כריש..
הסלמה קשה באירועים שאנו עדים לה היום ובה נחצו כל הקוים האדומים והתגובה שלנו תביא להחרפת האירועים מן הסתם אי לכך ובהתאם לזאת אני מעדכן את היעד לשוק המניות ל 330 בטווח של שבוע ימים! כריש
כריש.. שמע, כריש, אני חושב שאתה מקצוען וסוחר אמיתי, אבל יש לי בעיה מסויימת עם חלק מהניתוחים שלך. עברתי פה על ההודעות עכשיו, ואני רואה שעידכנת תחזית תוך מספר שעות מ 350 ל 330 למה ? בגלל הסלמה בשטחים ? לא שזה לא משפיע על האווירה במדינה ובשוק, אבל שוב.. זה לא מעניין, לפחות לא מבחינה טכנית. שנית, אני מקווה שאתה מסתמך בתחזיות שלך על מעבר לתבניות CANDLESTICK, ד`וגי פה וד`וגי שם, שמע, מנסיון אפשר לאכול שם הרבה לוקשים באם לא משלבים עם כלים נוספים. ולגבי שאר הבורסות בעולם, מבחינתי שום דבר לא השתנה. נא לשים לב לטוקיו, המדד שם נמצא ברמה מאוד מעניינת טכנית, יש לי בעיה טכנית להביא לכאן את הגרף, אך הסבר קצרצר: מי שיבדוק את הגרף של המדד בטוקיו מתחילת שנות התשעים, ויעביר קו מהשיא ועד היום, יגלה קו מגמה יורד שהיה להתנגדות משמעותית בתיקונים ולאחר מכן כריצפה להמשך המגמה היורדת. זהו קו יפה וחזק שהולך מעשור אחורה. ולמה אני מקשקש על הנושא הנ``ל, מכיוון שהעליות במדד זה מאמצע מרץ החלו בול על הקו הזה, יש כמובן עוד כמה אחוזים למטה עד שייבדק שוב, אך זאת נקודה מאוד מעניינת (למי שזה בכלל מעניין אותו). אותי באופן אישי יותר מעניין ה DOW,SPX,RUT ושאר הח`ברה...ושם אין חדש בנתיים, סופשבוע/ערב חג, מקווה שייצא לי להמשיך להציג עדכונים על הגרפים של המדדים הנ``ל + אולי כמה דברים מעניינים שאני מתעסק/בודק בימים האחרונים. לילה טוב.