הסלולר ושאר ירקות

הסלולר ושאר ירקות

חרם צרכנים: בעקבות החלטת החברות הסלולאריות להעלות את המחירים, יתקיים ב 29-12-02 חרם צרכנים. 29 בדצמבר, יום ראשון, יום ללא שיחות! כולנו ביחד, כל עם ישראל מתאחדים ועושים יום ללא שיחות! ביום זה אנו נראה לחברות הפלאפונים שבלעדינו הם לא שווים כלום ושאנחנו אלה שנותנים להם את הכסף אז שיורידו את המחירים וייתנו לנו לדבר במחיר הגיונים כמו בכל העולם. כך נראה להם שהם לא לבד וגם לנו יש מה לומר, חרם צרכנים!!! הגיע הזמן שגם בישראל יעשה דבר כזה, ואולי נצליח כמו במדינות אחרות להשפיע! אז לא לשכוח לכבות את הניידים ביום ראשון 29/12/02, כדי שגם לא נקבל שיחות.
 

gigoG

New member
תגיד זה נראה לך הגיוני???

כמה אנשים באמת יכולים לנתק את הטלפון ליום שלם? מה עם האנשים שעובדים עם המכשיר? מה עם כל בני הנוער שלא משלמים את השיחות ולא מעניין אותם במיוחד מחירים.. כי חברות הסלולר מוכרות להם דברים "מאוד מעניינים"? לדעתי היום אנחנו בכיס הקטן שלהם!!! (עם ישראל לא יכול בלי סלולר) עם ישראל כבר לא יכול להשפיע על כלום..!! ומי שחמור אוכל קש (אני בניהם)! שיהיה שבת שלום
 
לא

אבל גם החיים לא נראים לי ממש הגיוניים...לחרם מוחלט מכורת פלאפון שכמותי לא יכולה לצפות...אבל להפחתה משמעותית...כן !!!! ותאמיני לי שזה יכול להשפיע ורק לטובלשנה הבאה בירושלים :)
 
למעלה