הסלולרי בחינם ???

yanivaa

New member
יש קטש!!!

הקטש כאן זה שמתחייבים להחזיק את הפלאפון עד תום השירות או שלוש שנים במקרה של בנות או כאלה שכבר נשאר להם שנה או משהו כזה... אי אפשר לבוא אחרי שנה ולהגיד להם שלא בא על הטלפון...

fred -18

New member
טעות שלך

דווקא כן אפשר אני בדקתי את זה לפני שקניתי את ה-SK שלי ואפשר לבוא אחרי שנה ולבקש להתשחחר מהתוכנית אבל כל זה רק ואם יש לך תעודת שחרור מהצבא!! ואני כנראה שלא ישתחרר בשנתיים וחצי הבאות אז אין לי למה למהר לצאת מהמבצע הוא מבצע חבל על הזמן אבי

הסלולרי בחינם ???

כידוע יצא מבצע קבלת "טלפונים סולולרים חינם לחיילי צה"ל". אחי החייל סירב לקבל אותו, וטענתו שרוב חבריו ליחידה ולאזרחי, גם סירבו לקבל מתנת חינם זו. טענתו שזה לא כל כך חינם, ויש בזה טריק שהחיילים יתכן ויפלו בו. אחי מעדיף להשאר עם הטלפון הקודם. אולי מישהו יודע למה מסרבים החיילים לקבל טלפון חינם ? איפה הקטש ???

שרון737

New member
לא הבנתי, כל חייל יכול לקבל פלפון..

ללא שום התחיבות? אני פשוט לא שמעתי לגבי זה כלום?

yanivaa

New member
זה סתם חארטה שיווקי!

פלאפון נותנת את הפלאפון הכי הכי הכי הכי הכי הכי דפוק שלה בחינם! ונותנת 70 דקות זמן אוויר ואני מדגיש זמן אוויר חינם בחודש וזה אומר ששיחה לאורנג או לסלקום לא נכללת ב70 דקות האלו...ומה הקטע -הם נותנים רק את הפלאפון הכי דפוק חינם, זה פלאפון מכוער עם סוללות כמו של שלט טלויזיה...אם רוצים פלאפון יותר טוב זה כבר עולה כסף רגיל.. ומתחייבים ל36 חודש! ההתחייבות היא להוציא שיחה אחת בחודש ואם לא -מחוייבים ב20 שקל...בואי נגיד שקנית את הטלפון ואחרי שנה בא לך להחליף לחברה אחרת -אי אפשר מחוייבים ל36 חודשים ..והרבה אנשים מתבלבלים וחושבים שהם מקבלים פלאפון חינם שהם יכולים לזרוק אותו מתי שהם רוצים ..אז הם אומרים -מה אכפת לי אני אקח את זה - זה חינם ..כשלא יהיה בא לי אני אזרוק את זה..וזה לא נכון!!!עבודה בעיניים!

ofirgaon

New member
הקאצ´ הוא ש

אם לא דיברת במשך החודש אפילו פעם אחת, את צריכה לשלם 19.90 שקלים אם דיברת, סבבה, לא צריך לשלם.

Esh19

New member
שני מילקודים../images/Emo56.gif

הראשון - הטלפון קקמייקה.. השני - אין ביטוח... אם רוצים ביטוח פלאפון תזיין אתכם בתחת... (סליחה..) מה שאומר ש.. נניח שאתם רוצים פלאפון ממוצע... (20ש"ח לחודש) וביטוח לאובדן/הרס מכשיר (25ש"ח אם אני לא טועה..) והופה.. יצאתם עם 45ש"ח בחודש ו70 דקות "חינם" למספר אחד.. וזה לפני שהתחלנו... המבצע טוב אך ורק למי שלא אכפת לו לקחת את הגרוטאה שמקבלים בחינם ולוקח על עצמו סיכון של תקלות במכשיר ותיקונן על חשבונו.. ד"א יש אפשרות יציאה מהתכנית עם השחרור...

eldadush

New member
אני מוכן לשלם למי שלא רוצה פלאפון..

אם יש מישהו/י שלא רוצה פלאפון של חברת פלאפון, אני מוכן לשלם 100 ש"ח עבור הזכות שלו/ה. בסה"כ אני צריך צילום של תעודת החוגר והוא/היא מקבל/ת ביד מזומן 100 ש"ח. אני די זקוק לשני מכשירים של חברת פלאפון ונראה לי שהמבצע של פלאפון לחיילים הוא הכי אטרקטיבי מכל המבצעים שלהם כיום. בבקשה, עזרו לי. טלפון: 054-775588 תודה אלדד

למעלה