הסכת בני

סיד 1

New member
הסכת בני

בשחר ינקותך נטעתי רוך. בילדותך עיצבתי בך צלם. ערכים יצקתי לאשיית חייך. אהבת-מכורה מזגתי בדמך. ומשל הייתי לך לרע. או לטוב. הימים חלפו לך בני. הפכת לעלם-חמודות. וכעת איני בטוח עוד. לנוכח הלם-יופייך הנערות שאתה עוגב ודרך-הארץ שאתה פוסע בה.

טאKילה

New member
ילדה שלי

ילדה שלי,, עכשיו הכל גלוי לעינייך הכחולות. פרחת כה מהר- ים אהבה בוסרית וגלים של תקווה. בלי לזייף, בלי לברוח. תדעי, תיגעי, תרגישי.. וכשהיא תיגמר, הלוואי יפסיק גם לבך לכאוב.

שמים1

New member
שירת רחמי ../images/Emo79.gif

את היא שירתו של רחמי שייחל לתנועות גופך ימים רבים וזרע שניטע בי ליבה נפשי באהבה נחושה שפרצה והנצה עת ראשך הקטון בקע פתח בנשיותי וגרונך זעק זעקת חיים ראשונה. הנך התגשמות חלומות התגלמות האושר בשפעת תלתלייך הבוערים ושפתי דובדבן רכות ומתוקות מתוכן נובעת נפשך הטהורה במילים רכות ותמימות כמותך. איתך אני מקפצת בין הרי שמחה לתהומות יאוש וידך הקטנה לוטפת את ליבי תוך צחוק ודמע המתערבבים אילו באילו לתזמורת אהבה בין אם ובתה .

יערית 1

New member
אלעד../images/Emo25.gif

פג יצאת מרחמי, עולל קטנטן התערפלתי במבטך הטהור ראיתי מלאך בדמותך. כשאיבדת נשימתך לראשונה דמעת כאב חצתה בי מכאוב בדאגה וחום עטפתיך. מילים ראשונות בקעו מפיך, גמעתי אותן בכמיהה. צעדים ראשונים צעדת חוללתי איתך בשמחה. כעת, מרחבים נפרשים בפניך עלומיך פורצים, נרגשים בחריצי שפתיך חיוכים צובעים חייך בצבעי אור ואהבה.

ריקי די

New member
ימים מאירים

חמקתי אליךָ ילדי לִלכּוֹד עוד צל שׁנִשבָּר בּמִרקמוֹ הרך וכיסה מעברים וחדרים. לא ידעתי סוֹדו אך שנתי נגעה בַּחיוך וּסדקים התמלאו ימים מאירים. צֵל הפך לבן, שוּב חבקתי עורךָ וּבליטוף תלתליךָ נשׁמתי מבּטים.

המונשרי

New member
ראו בנים שימעו לי

שלושה דברים ראוי לו לאיש שיעשה בחייו יבנה בית יטע עץ וילד בן מרגע שנחתך חבל בטבור זו כבר אישיות נפרדת ועל לנו להשליך יהבנו שתהיה העתק משוכלל שלנו כשם שאנו לא העתק משוכלל של הורינו כולנו רטצים לעשות את הטעויות שלנו ולא שועים לאזהרות הורינו ואחרכך מצטערים ( או שלא) ואת ההורים יודעים להעריך ולכבד לא פעם - כשכבר מאוחר מדי...

למעלה