הסכסוך הרוסי-צ'צ'ני

SupermanZW

Well-known member
הסכסוך הרוסי-צ'צ'ני

רבים חושבים שרוסיה אשמה בסכסוך הרוסי-צ'צ'ני, אין זה נכון כלל, הצ'צ'נים הם האשמים המלאים, בתקופת מלה"ע הII תמכו הצ'צ'נים בנאצים למרות היותם אזרחי ברה"מ, עקב תמיכת הצ'צ'נים בנאצים ובגידתם במדינתם גורשו לקזאחסטאן (ולדעתי על בגידה כזו הגיע להם גזר דין מוות ולא גירוש), ב57 חרושצ'וב אפשר להם לחזור לצ'צ'ניה והם המשיכו להילחם ברוסים למרות הכל. אז כל מי שחושב שהצ'צ'נים מסכנים שידע שהצ'צ'נים הם טרוריסטים שבגדו במדינתם ורוסיה ריחמה עליהם בכך שהטילה עליהם רק גירוש ולא גזר דין מוות.
In 1944, when south Russia was occupied by the Germans, the Chechens made an attempt to raise an army to support the Nazis. In response, Stalin deported all of them to Kazakhstan. Only in 1957, Khrushchev brought them back to Chechnya and instead of mountain land, where the Chechens used to live, gave them the most fertile lands in the border of Georgia and south Russia to form the Autonomous Republic of Chechen and Ingush, within the USSR.
In fact, the dark, dirty secret is that many Islamists fought with the Nazis. Bosnian Muslims, Albanians in Kosovo and Macedonia, other Muslims in Bosnia-Hercegovina, and Chechen Muslims all formed Nazi-Muslim SS Divisions.​
וכדאי לחשוב פעמיים לפני שמגינים על הצ'צ'נאצים שסייעו לנאצים לרצוח אותנו.

beatman

Member
ולקרוא לכל הצ'צ'נים ככה זה לא מכליל

העיקר להגן על ערבים

M a r U s k A

New member
שניכם מכלילים.. ../images/Emo4.gif

אל תשכחו שישנם אזרחים אשר לא משתתפים במלחמה ולכל אחד יש דעה משלו.. בדיוק כמו שבארץ יש את הימין והשמאל.. הייתם רוצים שיכלילו את כל הארץ כמשהו אחד

beatman

Member
זה כל הקטע,אם לא להכליל על ערבים

אז גם לא על צ'צ'נים.

goblinit12

New member
זה בכללי ויכוח מיותר...

זה ברור שלא כולם מחבלים וימנים... ובכלל ויכוחים פוליטיים כאלה זה ריבים מיותרים כי אף פעם לא יהיה מצב שכולם יסכימו...

beatman

Member
ואת לא הכללת כשאמרת צ'צ'נים ???

זה מדהים כיצד אתם השמאלנים אוהבים את האויב שלנו

אני לא שמאלנית אני ימנית!!!!

פשוט יש ערבים נוצרים שהם טובים (אני מכירה אישית)!

beatman

Member
../images/Emo9.gif

רוב הצ'צ'נים הם אותו החרא כמו רוב הערבים אצלנו.

למעלה