הסכנה של לקיחת החוק לידיים

אור ירח

New member
הסכנה של לקיחת החוק לידיים

האירוע שקרה בערב של יום חמישי בו נרצחו בדם קר משפחה פלשתינית עם תינוקם צריך להדליק נורה אדומה אצל כולנו. ללא קשר להשקפות והדעות הפוליטיות השונות (אני בהחלט מודע לכך שיש רוב ברור לימין בארץ ולא רק בפורום), צריך להבין שאירועים מעין אלו מעודדים את חוליות הרצח הפלשתיניות להמשיך ביתר שאת במעשיהם הנפשעים נגד האוכלוסיה היהודית (בין אם מדובר במתיישבים מעבר לקו הירוק ובין אם מדובר בשאר). על כולנו לזכור את שני פיגועי התופת בעפולה לאחר מעשהו הנפשע חסר התקדים בחומרתו של ברוך גולדשטיין במערת המכפלה. על כוחות הביטחון שלנו לעשות הכל, באמת הכל, כדי לעצור את פעולות הנקם של בודדים מטורפים מקירבנו העלולים להמיט אסון על כולנו יהודים וערבים כאחד. נ.ב. אינני איש ימין אך גם אינני איש שמאל. אני רואה עצמי כאיש מרכז בעל אוריינטציה ביטחוניסטית נוסח רבין-פואד בן אליעזר-שרון. במצב העכשווי השורר במדינתנו, אני נוטה יותר ויותר לתמוך בגישות של גורמי הביטחון השונים (אמ"ן שב"ב וכדומה) ביחס הן לפלשתינים והן לשאר ערביי ישראל.

שרוף

New member
לכ´ מוכה ירח.

אני מקווה שאתה לא נעלב כשאני קורא לך מוכה ירח. נורה אדומה צריכה הייתה להדלק במוחם של עלובי השמאל שאתה נמנה עליהם ביום הראשון שעראפת פתח באינטיפאדת אל אקצא. נורה אדומה צריכה להדלק במוחך הקודח מחלומות שלום מזוייף עם עם מזוייף ומנהיגו המזוייף. נורה אדומה הייתה צריכה להדלק במוחם של אדריכלי אוסלו חודש לאחר חתימת ההסכם כשדוחות מודיעין הגיעו לשולחנם ובו דיווחים שעראפת מקים לו כנופיות רצח חמושות. אתה לא איש מרכז אתה שמאלן עלוב ומוכה בעל אוריינטציה בטחונית ביילינית ושרידית. אתה מעמיד את רבין ז"ל ביחד עם חדל האישים מריונטה, משרתם של אדונים הלא הוא פואד? אתה ממש בדיחה מטומטמת מהלכת על שניים. עצתי לך אם אין לך מה לכתוב אל תכתוב.

למעלה