הסכמה כללית...

הסכמה כללית...

יש לי כאן שאלה אליכם חברי התנועה... ואני אשמח אם באמת תענו כאן כמו שצריך... האם אתם מסכימים בכלליות , הסכמה לא מחייבת.. לכך שצריך לבטל את התפקידים הבאים.. נציגי הפרברים,משקיפי הנוער במועצת שינוי , צמצום מספר חברי המועצה מטעם הנוער במועצת שינוי.

asafz8

New member
אני נגד צמצום הכוח הפוליטי של הנוער

הורדת המשקיפים וחברי המועצה מורידים באופן משמעותי את מעט הכוח שיש לנוער. נציגי הפרברים יבוטלו גם ככה כי אם לא יהיו תאים אז גם אין פרברים לתאים

אבל אסף ידידי..

המצב כרגע אבסורדי. אני ספרתי ויש בערך 10 תפקידים שתנועה. זהו מצב אבסורדי שיש יותר תפקידים מאשר חברי תנועה. ובכל תנועה תקינה לא יכול להיות שכל חברי התנועה יחיזיקו תפקידים ואפילו לא יכול להיות שמחצית מחברי התנועה יחזיקו תפקידים. האם אתה באמת חושב שנחוצים לנו תפקידים כרגע כמו נציגי הפרברים? כמו משקיפים במועצה? כמו 3 חברי מועצה מטעם הנוער? שבסך הכל נאחנו רק 6 אנשים וכל המפלגה היא בקושי 200 איש! האם אתה באמת חושב שכל זה נחוץ? וחוץ מזה גם אם מורידים תפקידים לא צריכים ממש לפחד מפני שמורידים תפקידים אז התפקידים שנשארו מקבלים סמכויות מעט יותר נרחבות. אני מציע לך חברי לשקול את את התנגדותך ולהסתכל על המציאות בפרצוף. לפי דעתי הנוער עם כמות התפקידים הנחוכית יראה מצחיק ועלוב.

למעלה